Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας!!!! Τώρα που μπήκα εγώ δεν είναι καμιά σας μέσα.... :-(

Σήμερα πήραμε καρεκλάκι φαγητού!!!! Πήραμε το Polly Double Phase της Chicco και είναι πολύ όμορφο και βολικό!!

Ο μικρούλης θέλει αγκαλιές....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Κανόνισα και αρκετές λεπτομέρειες για την βάφτιση,ήρθαμε και είμαι στεναχωρημένη....

Κάποιος στη δουλειά του Μπαμπούλη μας πήγε να μετακινήσει την μηχανή και ήταν κλειδωμένη και θέλουμε αλλαγή δίσκου.....οπότε πάει το 3μερο στη Καλαμάτα που λέγαμε για αυτή την εβδομάδα.....

Είμαι να σκάσω γιατί θα πήγαινα και από την σχολή......

Σας φιλώ.....

ΑΑΑΑ!!!Θάλεια θα το πάρουμε και εμείς το polly magik είναι ΤΕΛΕΙΟ εεε?Θέλαμε να το πάρουμε από την αρχή αλλά όλο το φέρναμε πίσω.....

Τώρα για τις κρεμούλες.....

Φιλάκια πολλά...

Καληνύχτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Περάσαμε αλλη μια δύσκολη νύχτα...ο μάυρος κύκλος εχει κατέβει προς το πιγούνι...

τι να πω γιαυτό το παιδί, αντιστέκεται στον ύπνο!

στέλλιτσα πολύ κριμα ρε συ! Σε ποια σχολή θα πήγαινες?

Και μεις αυτό το καρεκλάκι πήραμε και ειναι τέλειο!!!!

Προσπαθώ να βάλω φωτο αλλά τίποτα!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερούδια!!! Κοριτσιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... κοκκίνησα!!(όπως καταλαβαίνετε βέβαια η εικόνα της φώτο απέχει αρκετά από αυτή που είδα σήμερα το πρωί στον καθρέφτη...σνιφφφ... που θα πάει όμως..λίγο η δίαιτα της Σόφης, λίγο το καλοκαιράκι θα επανέλθουμε κάααποια στιγμή...φέεεεεταα)

Λορεττάκι κούκλα ήσουνα!!! Και το νυφικό τέλειο! Τι εννοείς απλό;; Ήταν πολύ ωραίο!!! (καλά εγώ άμα έβαζα μακρύ θα έβαζα φόρεμα σχεδον οπότε το δικό σου δεν μου φαίνεται καθόλου απλό!!) Και το εκκλησάκι τέεελειο πάνω στη θάλασσα...έτσι ήταν και το δικό μας.. και ο αντρούλης σου να σε περιμένει κάτω..και όλοι οι φίλοι... πολύ ωραία αυτή η φώτο!!

Στέγια μου, βασίλισα με την τιάραα τώρα καταλαβαίνω γιατί ο μικρός είναι πρίγκηπας!!!! :wink: Bάλε φώτο από το σκίσιμο της φούστας τωωωώραααα!!! :-) :-) Kρίμα για την εκδρομούλα σας....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.καμια εδω εεεεεεε????λορετα,χριστινα και στεγια εισασταν τελειες με τα νυφικα.αντε και στα δικα μου:D:D:Dσαν σημερα πριν απο ενα χρονο εμαθα οτι ημουν εγκυος και ηθελα να μοιραστω το story μαζι σας.λοιπον περσι 04/05/2009 πηγα στον γιατρο μου για να κανω ενδοκολπικο υπερηχο και τεστ παπ οπως καθε χρονο.του λεω οτι θα ξεκινησω προσπαθειες να μεινω εγκυος και να μου πει αν ειναι ολα οκ.ελα μου ντε ομως που εχω κυκλο καθε 32-37 μερες και τον τελευταιο μηνα εκανε και 43 και μου λεει τζεσικα γι'αυτον τον μηνα δεν βλεπω ωορηξια τουλαχιστον μεχρι την 18η μερα του κυκλου ετσι θα ερθεις και τον ιουνιο και τον ιουλιο για υπερηχο και αν δεν κανεις θα ξεκινησουμε πρωτοκολλο ωορηξιας αφου εκανα μια σαλπιγγογραφια πρωτα για να αποκλεισουμε την περιπτωση για προβλημα στις σαλπιγγες.ειχα παει με τον αντρα μου στον γιατρο και οπως φευγαμε εβαλα τα κλαματα γιατι υπερβολικη οπως παντα νομιζα οτι δεν θα μπορουσα να κανω παιδι.τετοιο κολλημα ο εγκεφαλος μου(δλδ οτι εχει απομεινει)anyway μετα απο 4 μερες συνοδευω την αδερφη μου για να κανει και αυτη εξετασεις και του λεω του γιατρου μου οτι ειδα στο εσωρουχο μου κατι κολλωδες υγρα και μου ειπε οτι μπορει να εχω σημερα ωορηξια.δεν εδωσα σημασια γιατι εγω τον χαβα μου.εντωμεταξυ με τον αντρα μου καναμε ζουζουνιες καθε μερα χωρις ανχος αφου νομιζα οτι τουλαχιστον για τον μηνα αυτο τιποτα.εφτασα στην 45η μερα του κυκλου και απο περιοδο τιποτα.ολο νομιζα οτι μου ερχονταν γιατι ειχα ολα τα συμπωματα.ημουν στο γραφειο και ερχεται η αδερφη μου να με δει και την στελνω να παει να μου παρει ενα διπλο τεστ μονο και μονο για να μου φυγει η νευρικοτητα.παω στην τουαλετα και αμεσως η ροζ γραμμη γινεται σταυρος.τρεμω και βγαινω εξω φωναζοντας,νομιζω πως ειμαι εγκυος.μου το αρπαζει η αδερφη μου απο τα χερια και κλειδωνεται στο μπανιο περιμενωντας να περασουν 5 λεπτα για να σιγουρεψει το αποτελεσμα.βγαινει δακρυσμενη,με αγκαλιαζει και μου λεει ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ!!!!!απο εκεινη την μερα αλλαξε ολη μου η ζωη και νιωθω ευγνωμων που ειμαι μανουλα και που βλεπω το παιδι μου να μεγαλωνει με υγεια και αγαπη.χαρηκα που μοιραστηκα την ιστορια μου μαζι σας,ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.παω να το γιορτασω με την κορη μου,φιλακια:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα

μολις γυρισα απο τον καρδιολογο με λιγα λογια μου ειπε οτι ειναι ολα στο κεφαλι μου ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ

εχετε κατι να πειτε?

και μετα στο καπακι μου ειπε οτι μπορω να χασω καποια με βελονισμο και οτι θα γινει εδω σαντορινι .το εχετε ξανα ακουσει?

το βοδι δεν ρωτησα περισσοτερα μαλλον θα τον παρω παλι να ρωτησω .

οσο για τα κιλα ειμαι 68 και 1.63 υψος.

izE6p2.png?S6UQkQqM

χριστινακι θα συμφωνησω με τις υπολοιπες εισαι μια κουκλα. μπραβο σου.

στεγια μου κι εσυ μια γλυκα .

τωρα γιατην λορεττα δεν εχω να σχολιασω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΙΛΗ κια δεν μπορω να δω τις φωτο?ακους μαρη?το μανιταρι ειμαι χιχι

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα κοριτσια.καμια εδω εεεεεεε????λορετα,χριστινα και στεγια εισασταν τελειες με τα νυφικα.αντε και στα δικα μου:D:D:Dσαν σημερα πριν απο ενα χρονο εμαθα οτι ημουν εγκυος και ηθελα να μοιραστω το story μαζι σας.λοιπον περσι 04/05/2009 πηγα στον γιατρο μου για να κανω ενδοκολπικο υπερηχο και τεστ παπ οπως καθε χρονο.του λεω οτι θα ξεκινησω προσπαθειες να μεινω εγκυος και να μου πει αν ειναι ολα οκ.ελα μου ντε ομως που εχω κυκλο καθε 32-37 μερες και τον τελευταιο μηνα εκανε και 43 και μου λεει τζεσικα γι'αυτον τον μηνα δεν βλεπω ωορηξια τουλαχιστον μεχρι την 18η μερα του κυκλου ετσι θα ερθεις και τον ιουνιο και τον ιουλιο για υπερηχο και αν δεν κανεις θα ξεκινησουμε πρωτοκολλο ωορηξιας αφου εκανα μια σαλπιγγογραφια πρωτα για να αποκλεισουμε την περιπτωση για προβλημα στις σαλπιγγες.ειχα παει με τον αντρα μου στον γιατρο και οπως φευγαμε εβαλα τα κλαματα γιατι υπερβολικη οπως παντα νομιζα οτι δεν θα μπορουσα να κανω παιδι.τετοιο κολλημα ο εγκεφαλος μου(δλδ οτι εχει απομεινει)anyway μετα απο 4 μερες συνοδευω την αδερφη μου για να κανει και αυτη εξετασεις και του λεω του γιατρου μου οτι ειδα στο εσωρουχο μου κατι κολλωδες υγρα και μου ειπε οτι μπορει να εχω σημερα ωορηξια.δεν εδωσα σημασια γιατι εγω τον χαβα μου.εντωμεταξυ με τον αντρα μου καναμε ζουζουνιες καθε μερα χωρις ανχος αφου νομιζα οτι τουλαχιστον για τον μηνα αυτο τιποτα.εφτασα στην 45η μερα του κυκλου και απο περιοδο τιποτα.ολο νομιζα οτι μου ερχονταν γιατι ειχα ολα τα συμπωματα.ημουν στο γραφειο και ερχεται η αδερφη μου να με δει και την στελνω να παει να μου παρει ενα διπλο τεστ μονο και μονο για να μου φυγει η νευρικοτητα.παω στην τουαλετα και αμεσως η ροζ γραμμη γινεται σταυρος.τρεμω και βγαινω εξω φωναζοντας,νομιζω πως ειμαι εγκυος.μου το αρπαζει η αδερφη μου απο τα χερια και κλειδωνεται στο μπανιο περιμενωντας να περασουν 5 λεπτα για να σιγουρεψει το αποτελεσμα.βγαινει δακρυσμενη,με αγκαλιαζει και μου λεει ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ!!!!!απο εκεινη την μερα αλλαξε ολη μου η ζωη και νιωθω ευγνωμων που ειμαι μανουλα και που βλεπω το παιδι μου να μεγαλωνει με υγεια και αγαπη.χαρηκα που μοιραστηκα την ιστορια μου μαζι σας,ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.παω να το γιορτασω με την κορη μου,φιλακια:P:p:p

τι ομορφη ιστορια με συγκινησες γμτ.αντε βρε γρηγορα να μας πεις και την ιστορια για τοδευτερο:P:p:p:p

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιτάρι μου θα μας τρελάνει ο γιατρός σου;;; Χοντρήηηη;; Αν είναι δυνατον!! Και πόσα κιλάκια θέλεις να χάσεις; Νομίζω ότι για 3-4 κιλά εγώ δεν θα έμπαινα σε διαδικασίες βελονισμού κλπ... (γενικά δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία αλλά λέμε τώρα...!!)

Κορίτσια πάω ΠΑΛΙ να δω σπίτια.. τα λέμε αργότερα..φιλάκια!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ξανά!

εδώ βρέχει καταρρακτωδώς:mad: Ηθελα τόσο να πάμε βολτίτσα!!!!

Μανιτάρι γιατι σε είπε χοντρή ο παλιογιατρός. Και γω πανω κάτω στα ίδια είμαι!! Εκανε μια γνωστή μου βελονισμό και εχασε παρα πολλά κιλά αλλά α) είχε περιπου 30 περιτά κιλά

β) της κόπηκε τοσο η όρεξη που δεν έτρωγε τίποτα και της έπεσαν τα μαλλιά...

θα κάνουμε μια ωραία διαιτούλα και θα τα χάσουμε.

Και γω έβλεπα τις φώτο του γάμου που ήμουν όμορφη και πιο αδύνατη και τώρα δε νιώθω καλά. Ομως το βλέπω σαν ένα μεταβατικο στάδιο...

Τζέσικα πολυ συγκινητική η ιστορία σου!!!

Μανιτάρι θα το σκεφτώ αν θα σε κάνω φίλη...μέχρι τώρα νόμιζα οτι ήσουν η μαρίνα...ακουουουους????;)

(σου έκανα add)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα μου θα μας τρελάνεις εσύ, εγώ και το μανιτάρι έχουμε γίνει ένα!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Έχουμε και κάτι άλλο κοινό όμως...Είμαι κι εγώ 1.63 και 66 κιλά, τα 'χω τα παχάκια μου αλλά αυτό χοντρή κάπως μου έκανε :tongue::tongue::tongue:! Πάντως την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα 62 αλλά με παρακολουθούσε διαιτολόγος και δεν είχα πολύ λίπος οπότε φαινόμουν πιο αδύνατη απ' ότι έλεγαν, τώρα πάλι αν και μόλις 4 κιλά με χωρίζουν από τότε με τόσο λίπος φαίνομαι τουλάχιστον 10 κιλά πάνω!

Τζέσικα έλιωσα με την περιγραφή σου! Πολύ συγκινητικό κοριτσάκι, άντε και στο επόμενο μπεμπέ τώρα!

Στεγία μου πολυ κρίμα για την εκδρομή σας, αλλά ας είναι μόνο αυτές οι ατυχίες μας!

Άντε Χριστινάκι μακάρι να βρεις το σπίτι που ψαχνεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

τι μου κανετε? καμια δεν ειναι μεσα τετοια ωρα? ολες αεροζολ?

κ γω που ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι υπεροχο.

τελος παντων εγω θα το πω κ το διαβαζετε οταν μπειτε.

χθες ο αντρουλης μου πηρε τον μπεμπη αγκαλιτσα, μου ζητησε να κλεισω τα ματια μου κ οταν τα ανοιξα ηταν πεσμενος στα γονατα κ μου ζητησε να τον παντρευτω κρατωντας ενα τελειο, υπεροχο, φανταστικο μονοπετρο!

επαθα την πλακα της ζωης μου. ηταν αγκαλια κ οι δυο κ μου ειπε ο αντρας μου ''μανουλα θελεις να μας παντρευτεις?''

ακομη λιωνα. εκλαιγα με τις ωρες!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καμια δεν ειναι εδω να το μοιραστω!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...