Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Σοφη τελεια!!!Ποιο πολυ μου αρεσε αυτο που κοψατε τουρτα χαχαχαχαχαχαχαχα

Ελα να σου πω....πως δε μπηκατε με καμια Μαρμαρινου;;;;χαχαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Νουνου πολύ μ'αρέσει το τραγουδι που χορέψατε!!

Εμείς μπήκαμε με ένα ορχηστρικό του Χατζηδάκη, τούρτα δεν κόψαμε και χορέψαμε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk&translated=1 που μας αρέσει τρελά και η μουσική και οι στίχοι!

Στέγια μου εγώ είχα κοντή φουστίτσα και στην εκκλησία!! :wink: Aaaa...και τα 2 τραγούδια ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΡ!!!!

PCqNp2.png

Μπραβο Σοφη τελεια!!!Ποιο πολυ μου αρεσε αυτο που κοψατε τουρτα χαχαχαχαχαχαχαχα

Ελα να σου πω....πως δε μπηκατε με καμια Μαρμαρινου;;;;χαχαχαχαχαχαχα

αι μαρηηηηη ειπαμε ειμαστε τσιγγανοι αλλα οχι κι ετσι...φυσικα μετα απο αυτα...αρχισε το ωραια πουναι η νυφη μας!!!!!!!μανουλα σε περιμενουμε...στεγια φανταζομαι αντιδρασεις του κοσμου στο τραγουδι το δευτερο που παει σετ με το σκισιμο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και το δικο σου Χριστινα και της Στεγιας μας!!!

Οσο για τη κοντη φουστα στο νυφικο Χριστινακι μου το βρισκω πολυ trendy και πρωχο!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

με αυτο εγινε η εισοδος!

http://www.youtube.com/watch?v=xtanRbYazR4&feature=fvsr

με αυτο κοψαμε την τουρτα

δεν το βρισκω τωρα

και με αυτο χορεψαμε

ΣΟΦΗ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχχχχχχχχ εγω ηθελα να χορεψουμε το Δε ζω χωρις εσενα ουτε λεπτοοοοοοοοο αγαπη μου της μοιρας ηταν γραφτοοοοοοοοοοοοο θελω κοντα σου να μεινωωωωωωωωωω...ε...παρασυρθηκα κοματι!!χαχαχαχ!!!Κι ειχα σκοπο να το κανουμε κατι σε μπλουζοσυρτακι!!!αλλα...ο αντρας μου ειχε αλλη γνωμη!!!χαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Α ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΤΟ ΕΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΚΙ Ο ΤΖΙΟΝΙ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ:ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΔΥΝΑ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΓΥΡΙΖΩ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΝΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΚΟΝΤΗ!!!!!

ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΧΧΧ ελενάκο αυτό το τραγούδι που είπες τώρα είναι από τα αγαπημένα μας και ενώ το είχαμε δώσει στο dj.. ξέχασε να το παίξει!:roll::roll:

Όσο για το νυφικό...δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου μακρύ φόρεμα... οπώτε δεν μπορούσε να είναι μακρύ το νυφικό μου εε;; ΑΦού πήγαινα στα καταστήματα και έλεγα ότι θέλω κοντό και πάντα δοκίμαζα όμως και μακρυά...και όλοι οι πωλητές στο τέλος μου έλεγαν να βάλω κοντό!! Μάλλον με έβλεπαν που με το μακρύ περπάταγα σαν κουλό...!!

PCqNp2.png

χαχαχαχαχαχα......μπραβο σου χριστινα μου!Εμενα μου το κανανε κανταδα αυτο το τραγουδι τα ξημερωματα του γαμου ο γαμπρος με τους κουμπαρους μου!!!πολυ γελιο μιλαμε!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΑΧΧΧ ελενάκο αυτό το τραγούδι που είπες τώρα είναι από τα αγαπημένα μας και ενώ το είχαμε δώσει στο dj.. ξέχασε να το παίξει!:roll::roll:

Όσο για το νυφικό...δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου μακρύ φόρεμα... οπώτε δεν μπορούσε να είναι μακρύ το νυφικό μου εε;; ΑΦού πήγαινα στα καταστήματα και έλεγα ότι θέλω κοντό και πάντα δοκίμαζα όμως και μακρυά...και όλοι οι πωλητές στο τέλος μου έλεγαν να βάλω κοντό!! Μάλλον με έβλεπαν που με το μακρύ περπάταγα σαν κουλό...!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΝΥΦΙΚΟ...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ........

ΜΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...