Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε...Λορετακι..μου τελειο δε το λες,καλουτσικο το λες! :)

Η χριστινα μαλλον θελει να ρωτησει μεχρι ποσες καισαρικες μπορεις να κανεις,λοιπον τρεις ανετα....;)εχεις σκοπο να γινεις πολυτεκνη χριστινουλα;;; :)

χααχαχαχ.. με κατάλαβες βρε ελενάκο!!! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μάθω ΠΟΣΟ σύντομα είανι το νωρίτερο που μπορείς να΄κάνεις δευτερο μετά από καισαρική!! Και όχι ..δεν βιάζομαι!!:roll::mrgreen::rolleyes::rolleyes:

Λορέττα μου για ενοίκιο προς το παρόν κοιτάζω αλλά σίγουρα δεν ΜΠΟΡΩ να συμβιβαστώ βασικά.. θέλω το σπίτι με το που μπω να μου κάνει 'κλικ' όπως αυτό που μένουμε τώρα.. με το που μπήκα στην είσοδο ήξερα οτι εδώ θέλω να μείνω!!!! Αλλά αναγκαστικά τώρα πρέπει να βρούμε μεγαλύτερο και όλα τα ωραία είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!! Είμαστε και απαιτητικοί..θέλουμε και το ξύλο, θέλουμε και το πράσινο, θέλουμε και το ένα θέλουμε και το άλλο...ε, αντε να τα βρείς...(ειδιά στην Αθήνα το πράσινο είανι είδος προς εξαφάνιση...)

Μανούλα θα ακούσω τα τραγούδια και θα σου πω γνώμη σε λίγο!!

Στέγια είδα τις φώτος!!! Τι καλός που είναι ο πρίγκηπας!!!! Βάλε και καμιά φώτο με τη μαμά ντεεε!!! :wink:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΕΛΑΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΣΥΥΥ?? ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ??

PCqNp2.png

ε μη παραπονιέσαι με το παραθαλάσσιο!!!

Οσο για τα τραγούδια μ'αρεσουν.

Αλλά θα μ'αρεζε πιο πολύ κάτι σε ξένο.

Εμείς μπήκαμε με rolling stones

χορέψαμε φοιβο δεληβοριά

τούρτα κόψαμε με depeche mode

εμεις ειμαστε του ελληνικου. στην αρχη ηθελα να χορεψουμε το ''i dont wanna close my eyes'' των aerosmith αλλα ο αντρας μου προτιμησε το ελληνικο.

οσο για το παραθαλασσιο ειναι ακομη στην αρχη του κ πολυ μικρο κ μεις ειμαστε ποιλλα ατομα.μονο τρια ειναι τα παιδια της αδερφης μου κ ενας ο δικος μου. εγω με ντην αδερφη μου τους αντρες μας κ τους γονεις μας. τωρα που το ξανασκεφτομαι μηπως να μεινω λαρισα?εχω κλιματιστικο κ ησυχια...

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΑΥΤΟ:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ..........ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ηρθαααααα

κελακο σμουτς σε ειδα αλλα σε απαντησα και αλλου....

μανουλα αυτα τα τραγουδια ειναι πολυ σλοου η μου φαινεται δεν θα διαλεξεις 3?ενα για εισοδο ενα για τουρτα και ενα για χορο?

εμεις παροτι ειμαστε κατα βαθος για τα πανυγηρια, επιλεξαμε (δλδ επελεξα!)

τα παρακατω.αν τα καταφερω γραψε με

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

με αυτο θα μπουμε

κ αυτο θα χορεψουμε

τι λετε?

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.........

ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθα και εγω!!!Και φυσικα παλι δε κοιμηθηκα...πρωτοτυπο...τεσπα!!!Χριστινα μου εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα απο 1 χρονο....βεβαια εχω ακουσει και περιπτωσεις που εμειναν εγκυες και νωριτερα...νομιζω ομως οτι ειναι λιγο ρισκο.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...