Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελενάκο εμένα μ'αρεσει το 'σ'αγαπώ'! Εμείς είμαστε του ξενου ρεπερτορίου άρα χορέψαμε ξένο! Μανούλα ούτε εγώ τα ξέρω αυτά που λές...στείλε λινκ από γιουτιουμπ!

Ααα ελενάκο μια χαράαα το δωμάτιοο...και 60 ευρώ;;; Πω πω τέτοιες τιμές έχω να ακούσω αυγουστιάτικα από...ούτε θυμάμαι από πότε...:roll::roll: Τέλεια!!! Και είναι πάνω στην παραλία;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στεγια τωρα που το θυμηθηκα αν μπορεις αλλαξε την ημερομηνια γιατι πολυς κοσμος λειπει τοτε εκτος αν το θες...εμεις τοτε δεν μπορουμε γιατι εχουμε βαφτιση λοιποννν

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ε...οχι και πανω στη παραλια...με 60 ευρω...μην ειμαστε και πλεονεκτες!!χαχαχαχα ειναι λεει 150 μετρα απο τη παραλια,αρκετα κοντα...τι να πω...μακαρι να τα βρουμε ετσι οπως τα βλεπουμε στις φωτος..αν και αμφιβαλω κοματι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πολυλογούουουδδδεεεςςςςςς

Ελενάκι τελειο το δωμάτιο και σουπερ τιμή.

Σοφη να γίνεις οπως ήσουνα... εγώ θέλω 6 ακόμη. Δε χάνω γραμμάριο...

Επίσης 11 ευρώ το άτομο ειναι πολύ καλά...βέβαια ανάλογα πόσα ατομα θα έχεις. Εμείς μπορεί και 150!

Χριστινάκι θέλεις να αγοράσεις σπίτι ή να νοικιάσεις? Να βρεις κάτι που να σου αρέσει αλλιως να μη συμβιβαστείς.

Εγώ εκανα καισαρική αν θελεις κάτι να ρωτήσεις.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ε...Λορετακι..μου τελειο δε το λες,καλουτσικο το λες! :)

Η χριστινα μαλλον θελει να ρωτησει μεχρι ποσες καισαρικες μπορεις να κανεις,λοιπον τρεις ανετα....;)εχεις σκοπο να γινεις πολυτεκνη χριστινουλα;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αη μαρη παραπονιαραααααααα!!Που σανε τοσην ωραν;;;;;;; :) :) :)

Σοφακι μου λεμε αυριο να αφησουμε τα τεκνα και να κανουμε τσαρκα στα μαγαζια και να παμε για καμια ρετσινουλα...για να δουμε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αη μαρη παραπονιαραααααααα!!Που σανε τοσην ωραν;;;;;;; :) :) :)

Σοφακι μου λεμε αυριο να αφησουμε τα τεκνα και να κανουμε τσαρκα στα μαγαζια και να παμε για καμια ρετσινουλα...για να δουμε.....

Μαρη διαβασε πιο πανω εδω ημουν αλλα απο εσενα παραπονο δεν εχω.....αααααα το ψεμα δεν μπορω να το πω.:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αεροζολ για αλλη μια φορα...παω κι εγω να τη πεσω!Φιλακια!!

Οσο για σενα κελακο,ενα εχω μονο να σου πω....::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ποσο σας ζηλευω που κανονιζετε τις διακοπες σας! εμεις με το γαμο θα μεινουμε στη φλογερη λαρισα. προπερσι μπαιναμε στο σπιτι οποτε δεν μπορεσαμε να παμε διακοπες, περυσι ημουν εγκυος οποτε παλι δεν μπορεσαμε, φετος ο γαμος οποτε οικονομικα ειναι αδυνατον να παμε, του χρονου δεν ξερω τι θα εχω παντως σιγουρα κατι θα μου τυχει, με τετοια τυχη.

ευτχως εχουμε ενα παραθαλασσιο στην κατερινη. κατι ειναι κ αυτο για λιγες μερες...

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

ποσο σας ζηλευω που κανονιζετε τις διακοπες σας! εμεις με το γαμο θα μεινουμε στη φλογερη λαρισα. προπερσι μπαιναμε στο σπιτι οποτε δεν μπορεσαμε να παμε διακοπες, περυσι ημουν εγκυος οποτε παλι δεν μπορεσαμε, φετος ο γαμος οποτε οικονομικα ειναι αδυνατον να παμε, του χρονου δεν ξερω τι θα εχω παντως σιγουρα κατι θα μου τυχει, με τετοια τυχη.

ευτχως εχουμε ενα παραθαλασσιο στην κατερινη. κατι ειναι κ αυτο για λιγες μερες...

ε μη παραπονιέσαι με το παραθαλάσσιο!!!

Οσο για τα τραγούδια μ'αρεσουν.

Αλλά θα μ'αρεζε πιο πολύ κάτι σε ξένο.

Εμείς μπήκαμε με rolling stones

χορέψαμε φοιβο δεληβοριά

τούρτα κόψαμε με depeche mode

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...