Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαρίνα μου δυστυχώς θα στο πω....!! Ελπίζω σήμερα το βράδυ να έχουμε καλύτερη τύχη!!!

Πάντως το σκέφτομαι μήπως τη θηλάσω μόνο το πρώτο 3μηνο και μετά της δώσω ξένο μπας και αρχίσω να κοιμάμαι λίγο σαν άνθρωπος...δεν το έχω αποφασίσει βέβαια ακόμα.. θα δείξει μέχρι τότε αν θα έχει στρώσει καθόλου! (αν και για να μην είμαι αχάριστη το μικρούλι μου απο την αρχή ξύπναγε ανά 3ώρο και ξανακοιμόταν.. δεν με ταλαιπώρησε και πολύ δηλαδή)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι καλύτερα έτσι, να βάζουμε μικρούς στόχους και βλέπουμε! Εγώ λέω για αρχή μέχρι τις 40 και βλέπουμε!

Εντομεταξύ είμαι συνέχεια με τη μπουμπού αγκαλιά γιατι δεν κάθεται καθόλου στο κρεβατάκι της ή στο ρηλάξ οπότε τη βγάζω στο ίντερνετ αφού δε μπορώ να κάνω τίποτα!Χα,χα,χα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΧΑΡΑ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ??

ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΝΟΥΤΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΛΜΙΡΟΝ ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΝ ΑΡ. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΝΑΝ,ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΤΑΜΙΛ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΠΤΑΜΙΛ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ...ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ??ΕΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ 130-150ΚΑΘΕ 3ΩΡΕΣ..

:-D

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΝΑΝ,ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΤΑΜΙΛ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΠΤΑΜΙΛ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ...ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ??ΕΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ 130-150ΚΑΘΕ 3ΩΡΕΣ..

ΕΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 2,30-3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ 120 ΕΩΣ 180 ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ 60ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ ΤΗς ΛΕΩ 120..ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΛΕΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΦΤΙΑΞΤΟΥ 150ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ 150ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 130-135..

:-D

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ ΤΗς ΛΕΩ 120..ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΛΕΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΦΤΙΑΞΤΟΥ 150ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ 150ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 130-135..

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 180 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ 120-150

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kορίτσια είμαι εδώ.................

Είχαμε επισκέψεις....την ξαδέρφη-κουμπάρα μου!!!μου είχαν λείψει πολύ.........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Πού είστε όλες??????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσια!τι κανετε? εγω τον πηγα την παρασκευη στον παιδιατρο και τον βρηκε μια χαρα 4350 ειναι και τρωει καθε 3 ωρες αλλα τον θηλαζω και οι θηλες μου με εχουν πεθανει...

να σας ρωτησω βρε κοριτσια σας ηρθε η περιοδος????εμεν ναι και εχω τρομερη ροη και πονο και βγαζω κατι κομματια απιστευτα!!!καθε 2 ωρες αλλαζω σερβιετα..ειναι φυσιολογικο???γιατι ανησυχησα αλλα ο γιατρος μου δεν απαντησε που τον πηρα να τον ρωτησω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? εμείς καλά! Τα πράσινα κακάκια υποχώρησαν αρκετα και χάρηκα πολύ... επίσης σήμερα το πρωί τον θηλασα χωρίς ψευδοθηλή για λίγο και ήταν τέλεια! Μακάρι να τα καταφέρουμε!!!

Γλυκούλα δε ξέρω να σου πω για την περίοδο αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι φυσιολογικό να έχεις πολύ ροή.

Τόσο γρήγορα μας έρχεται περίοδος? Εγώ νόμιζα οσο θηλάζουμε δεν εχουμε...

Στέγια να πάρω μαξιλάρι θηλασμού? το σκέφτομαι! Χρησιμοποιώ κανονικό μαξιλάρι και το μωρό είναι πολυ ψηλά!

Αυτά προς το παρόν! Σας φιλώωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Lorreta πολυ καλα να νέα σου! Πώς υποχωρησαν τα πρασινα κακα τελικά? αλλαξες κατι στη διατροφή σου ή στον τροπο που θηλαζεις?

Εγω σου προτεινω το μαξιλαρι θηλασμου το μεγαλο, BIG V, το έχει το Λητώ, το βολευτηκα στον Αλέξανδρο τρελά, ειδικά το βραδυ στον υπνο, φυσικα το χρησιμοποιώ και τώρα, δεν το αλλάζω με τιποτα!

εχω και ενα απο τα μικρά, τα κλασσικα που ειναι σαν σωσιβια, δεν μπορώ να πω οτι ειναι το ιδιο βολικο ομως..

Lorreta πολυ καλα να νέα σου! Πώς υποχωρησαν τα πρασινα κακα τελικά? αλλαξες κατι στη διατροφή σου ή στον τροπο που θηλαζεις?

Εγω σου προτεινω το μαξιλαρι θηλασμου το μεγαλο, BIG V, το έχει το Λητώ, το βολευτηκα στον Αλέξανδρο τρελά, ειδικά το βραδυ στον υπνο, φυσικα το χρησιμοποιώ και τώρα, δεν το αλλάζω με τιποτα!

εχω και ενα απο τα μικρά, τα κλασσικα που ειναι σαν σωσιβια, δεν μπορώ να πω οτι ειναι το ιδιο βολικο ομως..

Eve μου δίνω δύο γεύματα απο κάθε στήθος γιατί διάβασα οτι μπορεί τα πράσινα κακάκια να είναι απο υπερπαραγωγή. Επίσης έκοψα τα γαλακτοκομικά. Αλλά έχει μόνο δύο μέρες, οπότε δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Κάνει καμιά φορά και πράσινα αλλά συνήθως (δηλαδή 5 στις 7-8 φορές) κάνει μουσταρδί.

Λες να πάρω μεγάλο μαξιλάρι ε? και γω έλεγα να πάραγγείλω απο τo internet από τα Mothercare.

Τι κάνεις εσύ?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...