Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαα!!καλημερες!!!αεροζολ χτες!!!!ηρθε ο γιοκας απο το ποδοσφαιρο και κανε εκεινο κανε το αλλο καθησε ο αντρας μου και το κλεισε χωρις πολλα πολλα!!!Τι κανετε χαρουλιτα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!!!

Ε,ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ 'ΚΟΛΠΑ' ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΕΣ ΤΖΟΝΙΣ!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ!!!

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΧΟΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΤΛ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

λοιπον ελπιζω να προλαβω να γραψω την διαιτα πριν μπουκαρει παλι ο μεγαλος με χ@σμενο παμπερακι...εχτες κοριτσια τον αλλαξα 27 φορες!!!

ασε χαλια...σημερα μονο ...4 απο το πρωι...τεσπα...παρτε μολυβι και χαρτι και γραφτε...κι οτι θετε εδω να σας δινω διευκρινησεις....παμε?

1η βδομαδα

(εγω θα την κανω 10 μερες αλλα αυτο ειναι το ανωτερο)

πρωι 1) γαλα η χυμος + τοστ

2)γαλα η χυλος + κουλουρι σουσαμενιο

σνακ 1) 1 φρουτο η χυμος

γευμα σαλατα + 1 κουτ σουπας λαδι

3 μερες

κοτοπουλο+ρυζι

3 μερες

κρεας + ρυζι

2 μερες

ψαρι η τονο σε νερο + ρυζι(οτι ρυζι ναναι και μπασματι)

τα γευματα μαγειρευονται χωρις λαδι μπορειτε να βαλετε ενα κυβο αλατακι πιπερακι και γινεται νοστιμοτατο...

σνακ 1 γιαουρτι 2% με 1 κουταλακι μελι + 3-4 καρυδια + 1 φρουτο

βραδυνο

σαλατα+1 τοστ(το τοστ φτιαχνεται χωρις βουτυρο 1 φετα κασερι λαιτ και 1 φετα γαλοπουλα)

προ υπνου

1 ποτ.γαλα λαιτ η 1 ποτ αριανι η 1 γιαουρτι 2% η 1 κρεμα ανθος αραβοσιτου η 1 ρυζογαλο

1 φορα την εβδομαδα

1 γυρος με απ ολα

η 1/2 πιτσα (4 κομματια)

η 1 γλυκο μεγαλο

η 1 παγωτο μεγαλο (τα παγωτα λαιτ δεν μετρανε!!το λαιτ μπορειτε να το φατε σαν απογευματινο αντι για το γιαουρτι....

η φαγητο σε ταβερνα

η φαγητο απο εξω γενικως βρε δε μπα να ναι και κινεζικο!!! + 1 ποτο για τις θηλαζουσες επιτρεπεται 1 μπυρα την ημερα ανευ

καλη επιτυχια κοριτσια μου!!!!:D:D:D:D

Επεξεργάστηκαν by ΝΟΥΝΟΥ
ξεχασα τα ποτα!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Σόφη μου καλή η δίαιτα....οχι παρα ΄πολύ στερητική. Βάζω στοίχημα οτι με το που χάσεις τα κιλά πας βουρ για το τρίτο ε?????

Βέβαια δέκα κιλά τα θεωρώ πολλά αλλά εσύ ξέρεις...

γυρίσαμε και μεις απο τη βόλτα μας. Δοκίμασα και κάτι φορέματα για τα βαφτίσια...αρχίσαμε πάλι... τίποτα δε μου άρεσε. Θέλω μέχρι να αρχίσουν οι εκπτώσεις να έχω καταλήξει και την πρώτη μερα τσουπ, να παω να το αγοράσω..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

και φαντασου λορεττα μου πως αυτη η εβδομαδα ειναι η δυσκολη μετα ειναι πιο ευκολες...παντως με αυτην εχασα περσυ 11 κιλα σε 3 μηνες και δεν στερηθηκα τπτ λες ειναι πολλα 10?στα 67 μου κανουν τα ρουχα μου και ημουν γενικα πολυ αδυνατη και απο πριν ετσι τωρα μου κακοφαινεται παρα πολυ....τριτο??????μετα ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ(να παει ο μεγαλος παιδικο γιατι αλλιως θα βγαλω διαρκειας για την σταυρουπολη

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ρε συ σοφια.....αμα κανεις ολα αυτα απο μια φορα την εβδομαδα το καθενα....χωρις το ή δηλαδη....τοτε μαλιστα!να τη κανουμε τη διαιτα!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλωσμου το καλωσμου το.......κοπελια μαλλον την βαφτιση θα την κανουμε 12-9 γιατι το κεντρο ειναι κλειστονννν

Ποιο κεντρο;;;;;;:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...