Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερούδια!!!!

Τι κάνετε; Έλειψα 2 μέρες και γράψατε κατεβατά πάλι.... Πήγαμε στη μαμά μου για να μπορέσω να κάνω και εγώ μερικές εξωτερικές δουλίτσες και επειδή δεν τις πρόλαβα όλες, μείναμε στο παλιό μου διαμέρισμα (κάτω από τους γονείς μου) και το ευχαριστήθηκα!!!!! Ξένιασα λιγάκι....

Πήγα και στη δουλειά να δω τους συναδέλφους και μου άρεσε. Που είδα συναδέλφους όχι που πήγα στο γραφείο... :-)

Πρέπει να αρχίσω και εγώ τις ετοιμασίες για τη βάφτιση γιατί δεν θα προλάβω τελικά και θα τρέχω!!!!

Μανιταράκι διάβαζα μερικές φορές τη Λορέττα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου λέεει μέχρι που κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εσένα!:-D:-D:-D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπερδεύτηκα μάλλον???????????

σορρυ ρε κορίτσια! το έχω αυτο με τα ονόματα!

Μανιτάρι έχεις πολύ ωραίο όνομα...!!!

Πήγαμε βόλτα, γυρίσαμε...

τώρα μαμ (εγώ, οχι το μωρό...)

εμείς θα τον βγάλουμε Αργύρη...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΤΑΟ 30/5/2010 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 15/8/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Loretta 29/08/2010

marina28 04/09/2010 ?????????

ELKARAK 05/09/2010 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

kthaleia 05/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τελικά δε γράφει μόνο η Λορέττα ό,τι θέλει, εγώ μπέρδεψα την ημερομηνία που βαφτίζουμε την τσουπρα μας!:roll:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΤΑΟ 30/5/2010 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 15/8/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Loretta 29/08/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Τελικά δε γράφει μόνο η Λορέττα ό,τι θέλει, εγώ μπέρδεψα την ημερομηνία που βαφτίζουμε την τσουπρα μας!:roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρινάκι δε ξέρετε ακόμη πως θα τη πείτε τη μικρή?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΤΑΟ 30/5/2010 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 15/8/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Loretta 29/08/2010

xaxaxaxa!!αντε βρε...λεπτομερειες...αρκει να βαλεις τη σωστη ημερομηνια στα προσκλητηρια!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άντε Στεγία τυχερούλα πήγαινε να την πέσεις όσο προλαβαίνεις!

Ξέρουμε Λορέττα μου πώς θα τη βγάλουμε αλλά το φυλάμε για έκπληξη!:mrgreen:

Το λάπι-τόπι μου κάνει συνέχεια νούμερα και θα το πετάξω από κανενα παράθυρο προσοχή μην περνάτε από κάτω!Όχι τίποτα άλλο, αλλά μόλις χτες πετάξαμε του σύζυξ, μάλλον θέλουν να κάνουν παρέα...πάνε οι διακοπές θα γίνουν λαπι-τόπια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΕ???? ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 Π[ΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΝΟ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΚΑΙ 3 ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΡΟΥΧΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????? ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΣΙΔΕΡΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΝΤΑΚΙΑ

ΚΑΤ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Επιτελους συμπεθερα!!!!Αποφασισε επιτελους ο Προκοπης να ρθει;;;;καλιο αργα παρα ποτε!Τωρα ειναι καλα το παλικαρι μας;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...