Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΕΛΑΚΟ ΠΡΟ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΩς ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.....ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ Η ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΣΕ ΧΟΤΕΛ.....

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα μου είμαι σίγουρη ότι είσαι κορμάρα και υπερβάλλεις!!!

Πόσο τεμπέλα είμαι που δε σηκώνομαι να συμμαζεψω τώρα που επιτέλους κοιμήθηκε η μπουμπου και λείπουν οι άντρες? Βαριέμαιιιιιι!

mGKop3.png60Jvp3.png

παρουσα και εγω!!!!επιτελους γεμισε το καφε για σημερα.μαρινα εχεις πμ.στεγια με το καλο η βαπτιση.και περαστικουλια στα ζουζουνια της παρεας.ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Μα πρίντσι μου από τη στιγμή που σου έχει μειωθεί και το γάλα γιατί να πάρεις χάπια;; Μπορείς να αποθηλάσεις φυσικά χωρίς να πάρεις καθόλου ΠΟΤΕ.... Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας λόγος να τα πάρεις είτε τώρα είτε στο μέλλον! Διάβασε και στο παρεντσ το αντίστοιχο θέμα για φυσικο αποθηλασμό αν δεν βαριέσαι!

Για το θέμα της κοιλιάς αφήστε καλύτερα.....εγώ είμαι ακόμα σαν 5 μηνών έγκυος!!! Τραζικ.......

Θα το διαβάσω!

Μωρέ ξέρεις τι έπαθα επίσης? Αισθανόμουν λίγο περίεργο το στήθος μου τον τελευταίο καιρό, λίγο βαρύ, λίγο ότι κάτι με ενοχλούσε σα να με πόναγε και φοβήθηκα μήπως πάθω τίποτα, γι' αυτό σκέφτηκα να τα πάρω. Είναι που και η μητέρα μου μετά το θηλασμό στον αδερφό μου απέκτησε μόνιμα ένα αδένωμα και φοβήθηκα μη μείνουν υπολείμματα γάλακτος και μου κάνουν ζημιά. Καλά μιλάμε έχω φοβερή φαντασία!!! Σπίλμπεργκ, με προσλαμβάνεις???

Χριστίνα μου είμαι σίγουρη ότι είσαι κορμάρα και υπερβάλλεις!!!

Πόσο τεμπέλα είμαι που δε σηκώνομαι να συμμαζεψω τώρα που επιτέλους κοιμήθηκε η μπουμπου και λείπουν οι άντρες? Βαριέμαιιιιιι!

Μαρίνα μου μακάρι να υπερέβαλλα αλλά δυστυχώς όχι.... έίναι σα να έχω ένα μπαλόνι μέσα στη κοιλιά....άστα...

PCqNp2.png

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΜΑΣΤΕ!!!!!

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΤΟ 4# ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΧΑΧΑ)ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.....................................

ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΑ ΔΕ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ...ΟΛΟ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΓΑΜΩΤΟ.....:P:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τζαμπα μπηκα.ξυπνησε η μικρη και θα την ταισω για να παμε μια βολτα.εχω ομως μια ερωτηση κρισεως στν μανουλες που εχουν παν ω απο ενα παιδι.η σακουλα χαμηλα στην κοιλια ποτε θα φυγει επιτελους ή μηπως το εχουμε παρει προικα απο το 1ο?αυτα,θα μπω μετα ελπιζω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Και εγώ αναπληρωματική;; Δε νομίζωωωω...εγώ θα φορέσεω το στέμμα σας λέωωω!!!

Μαρίνα μου σε τι μπάτζετ θέλεις να κινηθείς; Και κοιτάς μόνο για Αυγουστο πυ είναι όλα πανάκριβα;

PCqNp2.png

Στέγια στείλε μια πάπια και προς τα δω!!! Έχει και χαμηλά λιπαρά, αυτό πού το πάς???

ΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΛΙΠΑΡΑ ΓΙΑΤΙ........ΦΟΥΣΚΩΝΩΩΩΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...