Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ftoy φτου να μην σας ματιαξξξξω! ετσι τα κοριτσια μου, εσεις να τα λέτε κ να μην παθαινετε από αυτο το αεροζολ- εξαφανιζολ που λετε, εγώ να σας διαβαζω να σας χαιρομαι κ να απαντω που κ που με το ενα χερι, όπως τωρα που θηλαζωωω, αχ! μου λειψατε βρε!

Πρινσι ευχαριστω για τις ευχες! να ναι γερα όλα τα παιδακια μας!

μανιταρι, κελυ περαστικούλια.... φοβος κ αγωνια με όλα για τα παιδια! αντε να μεγαλωσουν να παμε σ' αλλλα, γιατί μη νομιζετε όχι η αγωνια δεν τελειωνει....

ααα, νουνού εγω θελω διαιτα τρελά κ παντα εκανα σε διαιτολογο μετα τις γεννες αλλά τωρα δεν περισσευουν- τα λεφτα εννοώ, κλαψ σνιφ κ μονη μου δεν μπορω να τα χασω, το ξερω... τεσπα, υπομονη κ για αυτό!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Την προλαβες;;;;;Τσαμπα μας ξεκουφανες δηλαδη!!!!!!!!:mrgreen:

Ακριβως....τζαμπαααααααααααααααααααααα(καιει η λαμπα...)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Το είδα το μηνυματάκιον!!!!

Αφήστε έχω τσακίσει κάτι βουτηματάκια που είναι μικρά, αλλά ένα μικρό, δεύτερο μικρό, έχω φάει 20!!!

άσε Ταό μου ξεκίνησα κι εγώ ντε και καλά διατροφούλα πριν πολύ καιρό, τόσο που δε θυμάμαι πότε ήταν!!!

Διαφημίσεις

Το είδα το μηνυματάκιον!!!!

Αφήστε έχω τσακίσει κάτι βουτηματάκια που είναι μικρά, αλλά ένα μικρό, δεύτερο μικρό, έχω φάει 20!!!

χαχαχαχαχαχα!!!αυτο ειναι το κακο με τα μικρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κέλη μου το έβγαλε τελικά η μικρή? Ουφφφ ανακουφίστηκα γιατί το είχε πάθει και ο αδερφός μου μικρός και μάζεψε πύον γύρω γύρω και πηγαίνανε για επέμβαση, ήρθε το ταξί με τα μπαγκάζια στον ώμο και ο αδερφός μου μαμάαααα κακαααα και τσουυυυπ! Όχι τίποτα αλλά τόσο καιρό προσπαθούσε να τον ταίσει λαχανικά αλλά ντεν έβγαινε! Χι,χι,χι!

Τι έπαθε η Άννια μας? Εγώ έβλεπα κάτι τραγούδια που ποστάριζε χτες! Ας ελπίσουμε να είναι καλά το μικρούλη μας!

Κάτι άλλο ήθελα να γράψω αλλά μπλάκ άουτ!

Έχω και κάτι νεύρα τσατάλια θα μου κουβαληθουν πεθερικά με κάτι συγγενείς που ούτε ο άντρας μου δεν έχει δει ποτέ και κυρίως θα έρθουν στις 8 κι ας τους έχω πει επισκέψεις νωρίς γιατί από τις 9 ξεκινάει η διαδικασία ύπνου για τα μικρά! Τέσπα σκασιλάρα μου θα τους αφήσω μονους τους με τον άντρα μου στο σαλόνι κι εγώ με τα παιδιά, όχι τίποτα άλλο αλλά η μικρή σε αυτό το γεύμα τρώει συνήθως 40 λεπτά για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί!

Νουνού κι εγώ αύριο διαιτολόγο κοριτσάκι, δεν πάει άλλο! Μαζί θα κάνουμε δίαιτα! Θα τα λέμε!

Ακόμα δεν καταλήξαμε για διακοπές μπουααα είναι δύσκολο να βρούμε σε ξενοδοχείο δίχωρο δωμάτιο τελικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ουφφφ ούτε διαφορική εξίσωση στα μαθηματικά!

Βρήκα κάτι σε Πόρτο Χέλι και κάτι σε Κέρκυρα αλλά περιμένω μια απάντηση από τη Babyjes (παραλία Γουβιές τι λέει???)

Πανακρίβου να σημειώσω αλλά επειδή είναι για λίγες μέρες το σκέφτομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.. .δεν θυμάμαι πολλά πράγματα να σχολιάσω..περαστικούλια στα μικρά της Σόφης και του Κελάκου!!

Εμένα πάλι η μικρή από προχθές πυ κλείσαμε το φως ξυπνάει στις 5.30 για το πρωινό γεύμα.. και το βράδυ κοιμάται σαν πουλάκι.... (προς το παρον!!)

ΠΡίντσι μου γιατί να πάρεις χάπια για διακοπη θηλασμού; Εγώ που θήλαζα και αποκλειστικα΄δεν πήρα χάπια για να το κόψω απλά σιγά σιγά ελάτωνα τους θηλασμούς μέχρι που σταμάτησα τελείως...μην τα πάρεις αν μπορείς...δεν είναι και ότι καλύτερο...

Από διακοπές εμείς τελικά νοικιάσαμε ιδιωτικό σπίτι σε νησάκι ... ώστε να είμαστε κάπως ανεξάρτητοι..μην είμαστε υποχρεωμένοι να είαμστε όλοι μαζί συνέχεια κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο...εγώ ειδικά που δεν κοιμάμαι ποτέ μεσημέρι...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ελενίτσα, άσε!!! μία τα βουτηματάκια, μία κατακράτηση γιατί περιμένω τους "ρώσους", η κοιλιά μου έχει ξεφύγει εντελώς!!!! Κι έχω να πάω και σε βλάφτιση την παράλλη Κυριακή, βαφτίζει η κουνιάδα μου το παιδί της και δεν ξέρω τί να βάλω!!! Αχ, πάνε οι εποχές που αγοράζαμε τα φουστανάκια δυο δυο...

Μαρίνα, άσε οι τιμές στα ελληνικά ξενοδοχεία είναι μόνιμα Κστάντ!!!!!

Χριστινάκι έλεγα να τα πάρω γιατί μου έχει μειωθεί πολύ το γάλα και δεν ήξερα αν έχει νόημα πια, αλλά όπως πολύ σωστά είπες ακόμα και το λίγο καλό είναι!!!

Μαρινακι μου δεν της εφυγε ακομη νομιζω ειναι νωρις.Κι εμενα μου ειπε οτι αν μεινει πολλες μερες θα αρχισει να οξυδωνεται,μπρρρρρρρ ισως γιαυτο να εβγαλε κι εσενα πυον...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μα πρίντσι μου από τη στιγμή που σου έχει μειωθεί και το γάλα γιατί να πάρεις χάπια;; Μπορείς να αποθηλάσεις φυσικά χωρίς να πάρεις καθόλου ΠΟΤΕ.... Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας λόγος να τα πάρεις είτε τώρα είτε στο μέλλον! Διάβασε και στο παρεντσ το αντίστοιχο θέμα για φυσικο αποθηλασμό αν δεν βαριέσαι!

Για το θέμα της κοιλιάς αφήστε καλύτερα.....εγώ είμαι ακόμα σαν 5 μηνών έγκυος!!! Τραζικ.......

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...