Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Εμείς εδώ θηλαζουμε.

Πριν από όλα να ευχηθω στο Μαρακι να της ζησει η μπουμπουκα της.

Γερή,δυνατή,καλοτυχη,ευτυχισμενη και πάντα γελαστη..

Αντε να βγειτε με το καλο να αρχισεις και εσυ να μας περιγραφεις τις ζουζουνιες της.

Πολλα φιλακια στα μικρα της πατουσακια...

Οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε;

Εχω την εντυπωση πως το τσαι της weleda κανει φοβερη δουλειά...

Ακόμη δεν εχω φαει και πεινάω πολυ..

Εχτες μου λεει η πεθερα θα φτιαξω γεμιστα να φερω;εννοειτε ε λοιπον θα τα φτιαξει το απογευμα οπότε παλι καλα που ειχα απο εχτες κρεατοσουπα...

Πολλα φιλακια σε ολες σας...

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Δε δίνω Ειρήνη μου συμπλήρωμα, αλλά βγάζω μερικές φορές για να αποθηκεύω στην κατάψυξη για περιπτώσεις ανάγκης και 2 φορές το έβγαλα και της το έδωσα εκείνη την ώρα για να δω αν παίρνει μπιμπερό! Εσύ δίνεις συμπλήρωμα ή βγάζεις το δικό σου δεν κατάλαβα!

Στεγία ο θηλασμός πώς σου φαίνεται?

Ουπς η Τοσοδούλα άρχισε να γκρινιάζει μάλλον ήρθε η ώρα για μαμ πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

να μαι και εγω..ελενακι μια κουβεντα ειναι να ξεκουραστω γιατι η μαρια εχει αλλη αποψη 3φορες ξυπνησε παλι χτες..τελος απο εδω και πεα θα κλεινω τελειως την πορτα και θα την αφηνω να κλαιει που θα παει θα το χωνεψει οτι δεν γινετε το δικο της και θα κοιμηθει..

μαρακι μου να σου ζησει η μπεμπουλα σου περιμενουμε να γυρισεις να μας πεις και εσυ την εμπειρια σου..φιλια κουκλες λεω να παω να ξαπλωσω..

:-D

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΕΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΝΙΑ!!ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΤΕΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΠΟΤΕ.....

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΜΕΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ?ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 15 ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αννια μου...σε καταλαβαινω...τα χουμε περασει κι εμεις αυτα...θα αντεξεις να την ακους να κλαιει;;ειναι πολυ δυσκολο..το χω περασει κι εγω γι αυτο το λεω..ειδικα σε αυτη τη φαση που εισαι τωρα...ευχομαι να το ξεπερασετε ευκολα!ειρηνη μου σιγουρα φταιει το συμπληρωμα γιατι αν δεν εδινες θα τον θηλαζες πιο συχνα οποτε θα ειχες και περισσοτερο γαλα...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Erianton και η νύφη μου που γέννησε στο Έλενα την ίδια συμβουλή είχε ακούσει! Δεν είναι σωστή όμως γιατί το κάθε μωρό είναι ξεχωριστό και ακόμα και το ίδιο μωρό μπορεί σε κάποιο γεύμα να φάει 5' και άλλη φορά να χρειάζεται μία ώρα. Δηλαδή άμα το παιδί τρώει κανονικά εσύ θα το σταματήσεις και θα του πεις τέλος χρόνου? Στο λέω εγώ που στο γιο μου είχα φάει τρελό κόλλημα κι αν δεν είχαν περάσει 3 ώρες δεν τον τάιζα κι ας έκλαιγε το κακομοιράκι! Τώρα τη βάζω όταν θέλει και για όσο θέλει, μεγαλώνοντας θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε καλύτερη σειρά και σε πρόγραμμα, παρόλο που οι σύμβοιλοι θηλασμού συστήνουν ανεμπόδιστο θηλασμό και χωρίς χρονόμετρα! Απλά αυτό ίσως μας δυσκολεύει στην καθημερινότητα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας,

τρεχω τρελά σήμερα και ο μικρός θηλάζει συνέχεια!!! Τώρα πάλι θέλει

Μαράκι μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Σε περιμένουμε!!!!

Ο δικός μου σήμερα θηλάζει ανά μία ώρα!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γειά σας και χαρά σας κοριτσάρες μου!!!!

Εγώ κορίτσια θηλάζω όση ώρα θέλει το Δροσουλάκι και όποτε θέλει...Όταν ανέφερα στη παιδίατρο οτι έχω διαβάσει το βιβλίο της Πατσούρου μου είπε θα κάνεις ότι διάβασες.....Εμένα θα με ακούς για τα υπόλοιπα......

ΧΑΧΑΧΑ!!!!Πέτυχα διάνα γιατρό εεε?

Αφήστε που πριν την φέρουμε σπίτι με είχε δει σε μια βάφτιση στον όγδοο που χόρευα και της είχα αποτυπωθεί...Καλά και εγώ εκείνη την μέρα μιλάμε για χορό....

Για αυτό το Δροσουλάκι όταν ακούει τραγούδια θέλει χορό.....

Πολλά φιλάκια σε όλες...

Α!!!!Εμένα μου πάει γάντι ο θηλασμός δεν τραυματίστηκαν οι θηλές δεν πέτρωσε το στήθος γενικά μόνο ευχάριστα μπορώ να πώ για αυτό το δώρο που κάνουμε στα παιδιά μας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας,

τρεχω τρελά σήμερα και ο μικρός θηλάζει συνέχεια!!! Τώρα πάλι θέλει

Μαράκι μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Σε περιμένουμε!!!!

Ο δικός μου σήμερα θηλάζει ανά μία ώρα!!!!!

Και εμένα αλλά μου αρέσει...........

Όλο του μιλάω και του τραγουδάω οποτε μια χαρά περνάμε......

Τελικά η καλύτερη αγορά??Η πολυθρόνα θηλασμού και το μαξιλάρι......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω..ελενακι μια κουβεντα ειναι να ξεκουραστω γιατι η μαρια εχει αλλη αποψη 3φορες ξυπνησε παλι χτες..τελος απο εδω και πεα θα κλεινω τελειως την πορτα και θα την αφηνω να κλαιει που θα παει θα το χωνεψει οτι δεν γινετε το δικο της και θα κοιμηθει..

μαρακι μου να σου ζησει η μπεμπουλα σου περιμενουμε να γυρισεις να μας πεις και εσυ την εμπειρια σου..φιλια κουκλες λεω να παω να ξαπλωσω..

Κοριτσάρα δε ξέρω τι να σου πώ......Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν...Πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μαράκι να σου ζήσει το μωρούλι σου!!!! Να το χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο!!!

Ειρηνάκι θα συμφωνήσω με την Μαρίνα ότι καλό ειναι να μην 'χρονομετράμε' τον χρόνο που θηλάζουμε.. σε αυτή τη φάση τρώνε όσο θέλουν και όποτε θέλουν! Ας μεγαλώσουν λίγο ακόμα και τότε θα τους φτιάξουμε σούπερ πρόγραμμα! (θέλω να ελπίζω....)

Επίσης για τα γαλακτοκομικά που θα κόψεις, έχω ακούσει ότι μόνο το αγελαδινό γάλα πειράζει.. για ψάξτο λίγο γιατί ας πούμε η φέτα φτιάχνεται από πρόβειο.. άρα μπορεί κάποια τυριά που τόσο αγαπάς να συνεχίζεις να τα τρως!

Ξηρούς καρπούς γιατί δεν κάνει;;;; Εγώ έχω ξεσκιστεί στα φουντούκια αυτές τις ημέρες... πειράζει;;

Κορίτσια ποια είπε ότι μόλις φτάσουν τα 5κιλά φτιάχνει ο ύπνος τους;;; ΜΥΘΟΣ..ΜΕΓΑ ΜΥΘΟΣ.. μόνο αυτό έχω να σας πώ!! χαχααχ..σοβαρά πάντως εδώ και 2-3 ημέρες ξυπνάει πολύ πιο συχνά και δεν κοιμάται καθόλου εύκολα το βράδυ...:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...