Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΟΥΝΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ?????????

οχι πουλακι μου...ο μεγαλος ειναι αρρωστος...αν και ο μικρος πηρε μονο 350 γρ αυτο το μηνα και στεναχωρεθηκα....κοριτσια η αννια μας γραφει κατι περιεργα στο φεις...ειναι καλα?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!

15ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2007 ΘΑΣΟ ΤΑ ΣΠΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ουουυυυυυυυυυυυ,να'μαι κι εγω.Ηρθα να δωσω το παρων γιατι διαβασα οτι θα με τσακισει η πρινσι και δεν ειμαστε για τετοια τωρα.:tongue:

Λοιπον μανιταρακι εμεις οι 2 παμε πακετο,κι εγω για ακτινογραφιες ετρεχα εχτες.Καταπιε ενα 5λεπτο κερμα η Κορη μου και πνιγοταν το παιδι.Χεστ@#α επανω μου.Τελικα το βρηκαμε,ειναι στο στομαχι,στην καλυτερη να βγει στα κακα,αλλιως παιδων κι Αγιος ο Θεος.

Ειχα και τον συζυξ εδω 2 μερες με 18 πιεση και μετα απο 5 λεπτα 14 και ξανα μανα ανεβα κατεβα....Αυταααααα,δεν σχολιαζω γιατι δεν εχω διαβασει.....Την συμπεθερα 2 εχω να πετυχω πολυ καιρο,ποιος θα κανει διαιτα;

Στελλιτσα με το καλο να βαφτισεις κι εσυ τον πριγκιπα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

εεε τοτε πες της πεθερας πως θα γινει 15 αυγουστο η βαφτιση ελατε θασο και αστην να περιμενει να μαθει αυτη!!!

ΛΕΣ ΕΕΕΕ?

ΜΩΡΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

συμπεθεραααααα εγω θα κανω διαιτα θες να κανουμε μαζι?ευκολη ειναι την εκανα και στο πρωτο νινι...στεγια δεν με ρωτησες γι αυτο ε?γιατι μπορεις να θηλαζεις και να κανεις διαιτα ταυτοχρονα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

χαχαχαχααα πως θα γινουμε κορμαρες για τα μπιτσια βρε?

Και να'θελα δεν προλαβαινω με τοσα κιλα που εχω να χασω,και το κακο ειναι οτι θελω γυμναστικη οπωσδηποτε αλλα που ολα αυτα;

Λοιπον εβλεπα τωρα αυτο που ειπες για Αννια στο φεις,ισως να εχει καμια μελαγχολια,δεν μπηκα και καθολου αυτες τις μερες οποτε δεν ξερω τι παιζει...

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλε θα βγει μη στεναχωριεσαι....κι αυτα τα παλιοκερματα στα πιο απιθανα μερη φυτρωνουν....δε γινεται να αντικατασταθουν με 100ευρα?

χαχαχαχα καλη φαση....Ετσι μου ειπε οτι οι περισσοτερες πιθανονητες ειναι να βγει αλλα δεν ειναι σιγουρο,αναλογως και την κλιση που θα παρει....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...