Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Eβρεχε φυσικα!!!και η βροχη σταματησε μολις γυρισαμε και βγηκε ενας ηλιος....ναααααααααααααααααααααα(με το συμπαθειο! :) )Δε πειραζει τα παιδα περασανε καλα!Γιατι δε πηγατε τελικα στη Ταο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΦΤΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ........:o:oΠΟΙΑ ΚΥΡΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 30?

ΝΑΙ ΚΑΛΕ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ??????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΑΑΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ?ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΗΘΕΛΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΤΖΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!!:?:???::? ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ......................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δε το ειχα διαβασει αυτο το ποστ σου.......και ποιος ειναι ο Δημητρης;;ο κουνιαδος;;;Δε πειραζει βρε Στεγια μου δε μπορουσες να κανεις και αλλιως!Θα πας οταν θα βαφτισει το τεταρτο μωρο της.....ε Ταο;;;; :) :) :) :)

Εσεις ποτε με το καλο θα βαφτισετε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

δε το ειχα διαβασει αυτο το ποστ σου.......και ποιος ειναι ο Δημητρης;;ο κουνιαδος;;;Δε πειραζει βρε Στεγια μου δε μπορουσες να κανεις και αλλιως!Θα πας οταν θα βαφτισει το τεταρτο μωρο της.....ε Ταο;;;; :) :) :) :)

Εσεις ποτε με το καλο θα βαφτισετε;

Α ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!

ΛΕΣ ΤΑΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 4#!!!!!

15/8 ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΚΟΜΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι...αυτο το διαβασα!Τοσο πολυ κουνουπι βρε παιδι μου γιατι;15Αυουστο λοιπον η βαφτιση ε;Τελεια!!!! :) :) :)

Για Ναυπλιο δεν ηταν να δεις εκκλησια ή παλι λαθος θυμαμαι;;;Θα τη κανετε απογ για τη ζεστη;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι...αυτο το διαβασα!Τοσο πολυ κουνουπι βρε παιδι μου γιατι;15Αυουστο λοιπον η βαφτιση ε;Τελεια!!!! :) :) :)

Για Ναυπλιο δεν ηταν να δεις εκκλησια ή παλι λαθος θυμαμαι;;;Θα τη κανετε απογ για τη ζεστη;

ΝΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ !!!

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ...ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ......

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΦΨΨΦΦΒΒΝΝΦΓΞΗΞΚΒΘΗΤΦΔΡΕΗΗΗ ΥΩΥΥΩΥΩΩΩΓ ΒΗ ΞΞ Γ Ξ Ξ ΗΞΗΞΗΓΓΓΓΨ

ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Δεν ηθελες;;;Εμενα παντως να σου πω την αληθεια μου αρεσει πολυ η Κορινθος!Εκει ειχε παρουσιαστει ο αντρας μου στο στρατο και κατεβαινα σε καθε αδεια του μεχρι την μεταθεση!!!Εχω πολυ ομορφες αναμνησεις απο κει!!!:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΦΨΨΦΦΒΒΝΝΦΓΞΗΞΚΒΘΗΤΦΔΡΕΗΗΗ ΥΩΥΥΩΥΩΩΩΓ ΒΗ ΞΞ Γ Ξ Ξ ΗΞΗΞΗΓΓΓΓΨ

ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Α...καλααααααααααααααααααααααα!!!!!Να τα χιλιασετε βρε....χαζομαμα!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Δεν ηθελες;;;Εμενα παντως να σου πω την αληθεια μου αρεσει πολυ η Κορινθος!Εκει ειχε παρουσιαστει ο αντρας μου στο στρατο και κατεβαινα σε καθε αδεια του μεχρι την μεταθεση!!!Εχω πολυ ομορφες αναμνησεις απο κει!!!:) :) :)

ΑΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΕ ΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΘΥΜΙΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ!!!!;););););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

15Αυγουστο θα ειμαστε διακοπες στη θασο!!! ;):) :) :)

Οσο για το να πιασουμε τη κορακλα...στον αντρα μου πες το να δεις τι θα σου απαντησει!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ηρθααααα ειναι καμια η τσαμπα χαιρομαι?

Δε χαιρεσαι τζαμπα αλλα εγω σε λιγο αεροζολ ερχεται ο συζηξ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ελενακο για την διαροια που ρωτησες ειναι η τριτη μερα....δεν τρωει τιποτα μονο γαλα με βρασμενο ρυζονερο....κοριτσια στις 6 εχω ραντεβου με διαιτολογο.καθε βδομαδα θα μου δινει νεα διαιτα..τι λετε θετε να την κανουμε παρεα?θα σας την γραφω καθε βδομαδα ε? ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΝΟΥΝΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ?????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...