Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πάω να ταίσω το παλιόπαιδο

μμμμμ!!το δικο μου κοιμαται ακομα......το ενα....το αλλο το παλιοπαιδο βλεπει παιδικα...για να συμμαζεψω υποτιθεται αλλα εγω εχω στρωθει.....:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα

ελενη γιατι δεν ειναι το παιδι σου παιδικο?

λορεττα που ειναι οι φωτο?

εμεις μια απο τα ιδια καθε μερα κατι παθενουμε τωρα με πηραν απο τον παιδικο ο μεγαλος εχει πονοκεφαλο και παει ο αντρας να τον παρει.

το μωρα επεσε προχθες απο τον καναπε και ετρεχα για ακτινογραφιες.(κοντευουμε να γινουμε φιλοι με τους γιατρους) περιμενω τωρα και 2 αχωνευτους ρωσους για πρωινο καταταλα καλα ζουμε

σοφακι περαστικα το παιδακι σου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταρακι μου γλυκο!!!!

Δε παμε παιδικο παμε Νηπιαγωγειο και σημερα εχουν οι δασκαλοι εκλογες.....:)

Καλα ειναι η μπουμπου σου ε;καλα πως επεσε ρε το πουλακι μου;

Ο μεγαλος εχει πονοκεφαλο;;;καλα....αυτο μου το λεει και ο δικος μου....και με το ζορι συγκρατω τα γελια μου....μα ξερουν τι ειναι πονοκεφαλος;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μανιταρακι μου γλυκο!!!!

Δε παμε παιδικο παμε Νηπιαγωγειο και σημερα εχουν οι δασκαλοι εκλογες.....:)

Καλα ειναι η μπουμπου σου ε;καλα πως επεσε ρε το πουλακι μου;

Ο μεγαλος εχει πονοκεφαλο;;;καλα....αυτο μου το λεει και ο δικος μου....και με το ζορι συγκρατω τα γελια μου....μα ξερουν τι ειναι πονοκεφαλος;;;;;

μου το ειπε το πρωι οτι ποναει κι εγω δεν τον πιστεψα ομως ηταν και κακοδιαθετος και οταν πηγε ο αντρασ μου τον βρηκε να κλαιει μονο του.

την μπουμπου την αφησα 1 λεπτο να παω τουαλετα και ακουσα το μπαμ.πως καταφερε κι επεσε ακομα δεν εχω καταλαβει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ ψυχουλα μου.........λες να τον τριγυριζει καμια ιωση;;;γμτο!ποτε θα ηρεμησουμε απο αυτα δε ξερω!

εμενα ο μπουλης μου μολις ξυπνησε...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα!!!!!

Βλέπω εξαφανιζόλ τις τελευταίες μέρες ε????????

Ταό να σου ζήσει η νεοφώτιστη Χριστινούλα σου!!!!!!

Μαρίνα μια χαρά η μπουμπού!!! Αλλά βρογχιολίτιδα ρε γμτ???? Αλήθεια τί είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά??? και κολλάει??? Περαστικούλια!!!

Κελάκο εξαφανίστηκες βλέπω!!! Αν διαπιστώσω ότι κόλλησες στο φέις θα σε τσακίσω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελκαράκο ταλαιπωρηθήκατε με τον παλιόκαιρο ε??? Τί σπαστικό...

Μανιταράκι περαστικά στο γιόκα σου, ελπίζω να είναι όλα καλά!

Συμπεθερούλα μου περαστικά στο παλικάρι σου! Αυτός ο καιρός είναι χάλια βρε παιδί μου, δεν ξέρεις τί να τους φορέσεις.

Πάμε μια χαρά, τρώμε κάθε τέσσερις ώρες και τα βράδια κοιμόμαστε σερί συνήθως από τις 22:00 ως τις 6:00!!!!

Κοριτσάκια θυμάστε που σας έλεγα ότι είμαι ένα βήμα πριν πάρω χάπια να κόψω το γάλα??? ε λοιπόν δεν πρόκειται με τίποτα να το κάνω, γιατί μόλις χθες το βράδυ διαπίστωσα ότι αν το μικρό μου δε θηλάσει σε συγκεκριμένες ώρες, δύο φορές την ημέρα, έχει απίστευτη γκρίνια. Ευτυχώς που δεν τα αγόρασα τα κακούργικα τα χάπια!!!:(:(:(

Ηρθε η μαμά μου να πάρει τον μικρό για βόλτα και πάω για ξάπλες...

Μαρινάκι φώτο απο το γαμο εννοείς? τις πρώτες θα τις έχω το απόγευμα. Ελπίζω να ειναι καμιά ωραία να σας βάλω. Η φωτογράφος χρεώνει τρελά (55 ευρώ η κάθε φώτο στούντιο, σε μεγάλο μεγεθος:evil:)... ειναι επώνυμη, οκ αλλά οχι και ετσι. Πόσες να πάρεις;;;;;;;;

Απορώ ρε γαμώτο σε τέτοιες εποχές πως έχουν τέτοιες τιμές. Ηθελα να την πάρω και στη βάφτιση...:evil:

Μανιτάρι πως επεσε η μικρή????

χθες τον πήγα στο πάρκο και έβλεπε να παιδάκια που έπαιζαν και γελούσε και κουνούσε τα χέρια του. Ηθελε και αυτός ο καημενούλης να παιξει.

φιλιαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πρινσι μου!!!!Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια στις φωτος.......και συ να χαιρεσαι τον κουκλο λορδο σου!!!Ταλαιπωρηθηκαμε με το καιρο αλλα ειπαμε τα παιδια περασανε καλα οποτε οκ! ;)

Λορετακι φωτια και λαβρα η φωτογραφος....αντε πανε για ξαπλες και τα λεμε μετα!!Φιλια πολλα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Που είστε καλέ??????????????????????????

Ελενάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

θηλαζουμε,ακούμε τραγουδακια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ?

ΕΒΡΕΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤΕΣ Ε???

ΚΡΙΜΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...