Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας...

ευτυχώς έβγαλε ήλιο να βγουμε λίγο γιατί είμαστε όλη μέρα μέσα!

Ελενάκι ακριβό το χωριό της ειρήνης? για πες? εμείς αύριο θα παμε στο ξενοδοχειο στο πανόραμα. Και μάλλον θα την κάνουμε απόγευμα τη βάφτιση. Δε με χαλάει!!!!!

Στελλίτσα που εισαι εσύ?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ....

ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΧΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ(ΟΧΙ ΔΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΤΑΟ)ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.....ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΠΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ!!!!

ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ,ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!!!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΡΑΓΟΤΔΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΖΙΖΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΧΟΡΟΥΣ!!!

ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ(ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΠΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΘΟΤΙ ΓΛΥΚΟΑΙΜΑΤΗ.....ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΙΧΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣ 10!!!!!

ΝΑΥΠΛΙΟ......

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΑΝΗΨΙΑ)ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.....

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δηλωνω παρουσα κι εγω....ασε ειχαμε τραβαλα με τον μεγαλο μου χτυπησε ενα 40αρι πυρετο χτες το βραδυ και τρεχω και δεν φτανω...ειχα να μπω κανα δυο μερουλες αλλα βλεπω πως το καφε μας ερημωσε επικινδυνα...αντε τωρα που θα ερθει το κοριτσακι μας η ταο μας θα πιουμε τον καφεδακο μας

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Και επειδή με έχει πιάσει η συγκίνηση σήμερα γενικά ήθελα να δηλώσω πως μου λείπετε και πως όσο μπορούμε να τα λέμε καθημερινά...........................

Φιλάκια και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δηλωνω παρουσα κι εγω....ασε ειχαμε τραβαλα με τον μεγαλο μου χτυπησε ενα 40αρι πυρετο χτες το βραδυ και τρεχω και δεν φτανω...ειχα να μπω κανα δυο μερουλες αλλα βλεπω πως το καφε μας ερημωσε επικινδυνα...αντε τωρα που θα ερθει το κοριτσακι μας η ταο μας θα πιουμε τον καφεδακο μας

Ωχχχ τι ήταν πάλι και αυτό?

Περαστικά και αγύριστα ΝΟΥΝΟΥ μου!!!!

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πάω για τον τρίτο γύρο προπόνησης!!!!!

;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Κάθε μία ώρα εγερτήριο το βράδυ...χωρίς προφανή λόγο...

Σόφη μου περαστικά σας! τι επαθε το μωρό σου?

Στέγια τι καλά οταν μας λενε καλά λόγια για τα μωρά μας!!!!

βραδυνούς σας βλέπω ε?

που ειναι οι πρωινες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι μου....κι εμεις μια απο τα ιδια.....καθε ωρα κλαμα...πιπιλα,ξανα υπνο,και μετα παλι απο την αρχη..........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...