Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλα ρε παιδια....ειπαμε αλλα οχι και ετσι.....Αντε οταν κανει καλο καιρο να εξαφανιζεστε...οταν βρεχει τι κανετε και χανεστε καλε;;;;;;;;;;;;;

Λοιπον...η εκδρομη ηταν μια αποτυχια...για τις μαμαδες γιατι τα παιδια οπου και να τα βαλεις παρεα να ειναι και περνανε καλα!Εβρεχε αι ακομα βρεχει καταρακτωδως!!!

Στο χωριο της Ειρηνης χτες μας ειπανε οτι θα ειναι ανοιχτος ο παιδοτοπος σε περιπτωση που βρεχει και σημερα οταν πηγαμε μας ειπαν οτι δε θα τον ανοιξουν!!!!Και περιμενανε 60 ατομα να τη βγαλουμε στη καφετερια!!!Αν ειναι δυνατον!!!Τελικα και μετα απο απειλες για καταγγελιες(γιατι και ο αγιος φοβερα θελει....)ανοιξαν το παιδοτοπο και τη βγαλαμε εκει.....Ουτε τη φιλη μου μπορεσα να δω με τα βαφτιστικα γιατι ηρθε οταν εμεις φευγαμε!Το μαγαζι παντως το ειδα και μου αρεσε αλλα μου φανηκε ακριβο.....τεσπα...αυτα απο μενααααααααααααααααααααααα

εσεις;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Babyjes σε έβαλα σε ιστορία και τελικά δεν θα μπορέσουμε. Με συγχωρείς!!! Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε!

Το πρωί βγήκα με μια φίλη μου που γεννάει την Κυριακή και έχει τρελό άγχος, θυμήθηκα τα καλά τα δικά μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινκι!!!Ολο οι δυο μας ειμαστε τελευταια μεσα ή μου φαινεται;;;Δε πειραζει που δε θαπατε φετος Κερκυρα....θα παμε του χρονου πρωτα ο θεος ολες μαζι!!!:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

μαρινακη μην λες κουταμαρες.αν θες παντως και αλλαξει κατι εχουμε και εδω πολλα all inclusive.αντε θα ερθετε του χρονου με την ελενη αν ειναι

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

αεροσολ και εγω τωρα.ηρθε η αδερφη μου να μου κρατησει την μικρη και ετσι τρεχω αμεσως στο μπανιο να ξεβρομισω.σε 2 ωρες παμε για την 2η δοση του 5απλου.θα μπω μετα να σας πω νεα.φιλακια σε ολες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Αχχ....ναι.....ειναι τελεια η Κερκυρα....τωρα εχω στο νου μου τη μυρωδια απο το χωριο μου....ευωδια κρασιου απο τα βαρελια και ελιες παντου!!!!

Αντε καλη ξκουραση βρε τζεσικα καλο μπανιο,εκεμταλευσου το γεγονος οτι ειναι εκει η αδερφουλα και νουνα σας!!

Μαρινακι μου αεροζολ κι εγω γιατι σε λιγο θα ρθει ο μπαμπας μας και θα θελει φαγητο και μπουρου μπουρου,να προλαβω να τη πεσω λιγο!!!Πολλα πολλα φιλια!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εντωμεταξυ....εχει βγαλει ενα τρελλο ηλιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ολη μερα που ειμασταν εκδρομη εβρεχε και τωρα εβγαλε ηλιο!!!αυτο ειναι που λενε....γ@@ω τη γκαντεμια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...