Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αυτό είναι το πιο βασικό, υγεία!

Όσο για διακοπές, ναυάγησε μάλλον το όνειρο για Κέρκυρα γιατί με τα δύο μωρά δε θα μπορούμε να δουμε το νησί καθόλου, οπότε λέμε να επικεντρωθούμε σε all inclusive με δραστηριότητες για παιδιά, πάνω στη θάλασσα και δίχωρο! Που θα το βρώ? Θα σε γελλάσω, θα αρχίσω να ψάχνω σε Κυλλήνη και Εύβοια που άκουσα ότι υπάρχουν σχετικά! Εσείς για πού λέτε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσχετο αλλά πήγαμε παιδίατρο, η μικρή έχει ήπια βρογχιολίτιδα όπως υποψιαζόμουνα, αλλά τελικά κάναμε εμβολιάκι και μας βρήκε 5,760 και 62 πόντους! Μια χαρά λέει η παιδίατρος, για φαγάκι μάλλον αφού κλείσουμε τον 6ο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλη ιδεα Μαρινα μου!Κι εμεις λεγαμε για Κερκυρα φετος αλλα οπως λες κι εσυ θα περιμενω να μεγαλωσει λιγο και το μωρο και μετα να παμε!Εμεις τελικα κλεισαμε στη Θασο,στη χρυση αμμουδια ενα διχωρο διαμερισματακι μα κουζινακι και μεγαλο μπαλκονι!Ελπιζω να ειναι καλο και να περασουμε καλα....και οχι πολυ κουραστικα...!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Άσχετο αλλά πήγαμε παιδίατρο, η μικρή έχει ήπια βρογχιολίτιδα όπως υποψιαζόμουνα, αλλά τελικά κάναμε εμβολιάκι και μας βρήκε 5,760 και 62 πόντους! Μια χαρά λέει η παιδίατρος, για φαγάκι μάλλον αφού κλείσουμε τον 6ο!

Μπραβο!!!!Απόσο ξερω οταν η μαμα θηλαζει αποκλειστικα,ξεκινανε οι κρεμες αφου κλεισει το μωρο τον εκτο οπως πολυ σωστα σου ειπε η παιδιατρος!για να παρει οσο δυνατον περισσοτερο γαλατακι απο τη μανουλα!:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ωραία ιδέα κι αυτό που επιλέξατε εσείς! Αλλά εγώ και ο προκόπης είπαμε είμαστε μαλωμένοι, και ειδικά στις διακοπές επειδή πέρυσι μαγείρευα για το μικρό, φέτος που η μπουμπού μάλλον θα είναι μόνο με φρούτα θα ήθελα να το αποφύγω! Εξάλλου σκέφτομαι ακόμα να πάρω τον ατμομάγειρα τον παιδικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Το μωρο μου ειναι ανήσυχο και προσπαθούμε να το ηρεμήσουμε και να το κοιμησουμε. Βγάζει πολλές γουλιές. Τελικά κοιμήθηκε πάνω στον μπαμπα του στον μάρσιπο.

Ο γιατρος ειπε να κάνω μια βδομάδα διαιτα και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να μη μου πει να διακόψω τον θηλασμό.

Ελενάκι δε το ξέρω το εκκλησάκι. Θα παω να το δω.

Τελικά θα κάνουμε βάφτιση 29 Αυγούστου για να ειναι εδώ ο αδερφός του άντρα μου απο Λονδίνο. Οπότε θέλω ενα μέρος σχετικά "δροσερό¨!

Τώρα μας ειπαν για ενα ξενοδοχείο στο πανόραμα. Θα το δω και αυτό. Μετά θα δω και εδώ στην παραλία στον Όμιλο...

Μαρινάκι μια χαρά το μωρό σου ε????

Εμείς για διακοπές ακόμη τίποτα δε κλεισαμε. Την τελευταία στιγμή. Μας βλέπω να τη βγάζουμε χαλκιδική

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα μου για τα δεδομένα μας καλά είναι! Κι εμένα βγάζει πολλές γουλιές και κάνει και ψιλοεμετούλη ειδικά τελευταία που είναι αρρωστούλα!

Πάντως εσύ έτσι κι αλλιώς δεν κάνεις δίαιτα? Μόνο τελευταία έκανες μικρές παρασπονδίες οπότε γιατί να σταματήσεις το θηλασμό? Δε νομίζω να σου πει κάτι τέτοιο, πίνετε κι εσείς epadoren?

mGKop3.png60Jvp3.png

Λορέττα μου για τα δεδομένα μας καλά είναι! Κι εμένα βγάζει πολλές γουλιές και κάνει και ψιλοεμετούλη ειδικά τελευταία που είναι αρρωστούλα!

Πάντως εσύ έτσι κι αλλιώς δεν κάνεις δίαιτα? Μόνο τελευταία έκανες μικρές παρασπονδίες οπότε γιατί να σταματήσεις το θηλασμό? Δε νομίζω να σου πει κάτι τέτοιο, πίνετε κι εσείς epadoren?

Γουλιές βγάζει σχεδόν μετά απο κάθε γευμα, ίσως και δυο τρεις φορές και αρκετά μεγάλες ποσότητες. Το κακό ειναι οτι το βράδυ ειναι ανήσυχος και δειχνει να πονάει. Σημερα καλύτερα απο χθες, να δουμε.

Και να μου πει, τον θηλασμό δεν τον σταματάω ετσι εύκολα! Τωρα αυτό έλεγα στον άντρα μου! Το epadoren δε μας το είπε ο γιατρος. Εσείς το παιρνετε? Ειναι αποτελεσματικό;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερες καλημερες!!!!!

Μαρινα ουτε εγω φυσικα υπαρχει περιπτωση να μαγειρευω!!!!!Θα υπηρχε βεβαια αν δε βρισκαμε κατι οικονομικο αλλα δοξα το θεο ειναι καλη η τιμη του!Το κουζινακι ειναι ισα για το πρωινο και τα καφεδακια μας!Φαγακι εξωωωωωωωωωω!!!! :) :) :)

Λορετα μου πανε δες το αν θελεις ειναι Καλαμαρια,εκει ημουν το Σαββατο(για τη γαμοβαφτιση)αλλα.........μονο δροσερο δεν ειναι...πρεπει να το πω αυτο.....σκασαμε εμεις προχτες........

Ελπιζω να κοιμηθειτε καλυτερα σημερα για να ξεκουραστεις και εσυ και το παλικαρακι σου λιγο!

Εμεις σημερα παμε ημερισια!Μονο να μη βρεξει......:) :) :)

Και φυσικαααααααααα.....καλο μηνα κοριτσια!!!!!Καλο καλοκαιρι να χουμε!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα!

Εγώ ειμαι εδώ! Προσπαθώ να πιστεψω οτι ο μικρός ακόμη κοιμάται. Πάω και ελέγχω αν αναπνέει! Κοιμάται μπρουμυτα για πρώτη φορά! Είναι άραγε επικίνδυνο;;;;;

Χθες ηταν πολυ καλύτερη η νύχτα. Ξύπνησε βέβαια αλλά ήταν πιο ήρεμος! Μακάρι να πάμε έτσι.

Ελενάκι άτυχοι είστε με την εκδρομη. Βρέχει ε? Τον μικρό που τον αφήνεις? Μη μου πεις οτι τον παιρνεις μαζί σου?

Οι υπόλοιπες βρε που ειστε?

Ταο μου καλημέρα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετα μου εγω την βαζω μπρουμητα εδω κ περιπου δυο μηνες, παντα την ελέγχω αλλά δοξα σοι ο θεος όλα καλά.... παω ενα σακακι του αντρα μου στο καθαριστηριο κ επανερχομαι.... καλέ που ναι οι αλλες;;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

καλημερα κοριτσια και απο εμενα.ταο να χαιρεσαι την ζουζουνα σου και να ειναι καλα και ευτυχισμενη.μαρινακι κριμα που δεν θα ερθεις,ειχα βρει ηδη δυο τοποθεσιες ωραιες και κοντα στο κεντρο,ελπιζω να μπορεσεις του χρουνου.λορεττα τον μικρο μονο αν θα εισαι συνεχεια απο πανω του μπορεις να τον εχεις μπρουμυτα.μεχρι και ενος ετους ειναι πολυ επικινδυνο.το εχω συζητησει με 2 παιδιατρους και το ιδιο μου εχουν πει.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...