Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και... μάλλον θα έλεγα ότι ήταν αναγνωριστική η σημερινή προσπάθεια!! :-) Προσπαθούσε να το καταπιεί, γλυφόταν συνέχεια αλλά το μισό έφευγε απέξω!! Φαντάζομαι όμως ότι είναι λογικό εε;; Εξαλλου της έδωσα ελάχιστη κρεμούλα σήμερα!

PCqNp2.png

Αχ το κοριτσι μου!!!Εννοειται οτι ηταν αναγνωριστικη η προσπαθεια και οχι μονο η σημερινη,παιρνει λιγο χρονο για να καταλαβουν τι πρεπει να κανουν......ο δικος μου βεβαια ο μπουλης μπηκε κατευθειαν στο νοημα χαχαχαχαχαχα!!!!

Εσυ πως ενιωσες;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσια μου ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες! να στε καλα κ σεις με τα μωρακια σας, μικρα κ μεγαλα- οπου συμπεριλαμβανονται κ οι αντρες....:rolleyes:- η Χριστινουλα- καραμελενια- εχει τοοοοοσο γκρινια, τα ουλα της την τρωνε τρελά.... αντε να βγαλουμε κανα δοντι! η στεγια δεν ηρθε..... :roll: αλλα θα ρθειιιιι, περιμενω εγώ!!!!!!! ελενη εχουμε βαφτιση στις 26, θα ρθουμε την βδομαδα πριν, αλλά πότε δεν ξερω, μαλλον Δευτερα... θα το ξαναδουμε..... οκ;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Πλακίτσα είχε που την έβλεπα να σουφρώνει τα χειλάκια της και να ξερογλύφεται!!! :-D:-D Πιο ωραία βέβαια θα νοιώσω όταν αρχίσει να τρώει όλη την κρεμούλα και κόψω και το γάλα παράλληλα γιατί έχω βαρεθείιιιι να πλένω μπουκάλια!!! (είμαι και εγώ στη γνωστή συνομοταξία του προκόπη που λέγαμε...)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ψιτ.....προκοπη..........εχεις ακομα να πλενεις μπουκααααααααλιααααααααααααα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!απλα θα πλενεις λιγοτερα σιγα σιγα!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

κ γω εδώ αγκαλια με τη σαλιαρινα μου....

κ εγω ανυπομονώ για τα φρουτα της, μαλλον στις 20 που κλλεινει τον εκτο, θα παμε κ παιδιατρο πρώτα!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!!! Τώρα που καλοκαίριασε δε με κρατάει το σπίτι οπότε δε θα σας "βλέπω" πολύ συχνά! Αρχίζουμε όλες να οργανωνόμαστε για βαφτίσεις ε?

Πρώτα απ' όλα να ζήσει το καραμελο-Χριστινάκι! Πάντα τυχερή η νεωφώτιστη Τάο μου!

Εμένα ακόμα το ένα μου ξινίζει, το άλλο μου βρωμάει!Σήμερα πήγα σε 2 φωτογράφους για προσφορές, ρε παιδιά για ψηφιακό άλμπουμ ο ένας μου είπε 900(εντάξει και με 2 έξτρα μικρότερα για τους κουμπάρους) και ο άλλος 750 χωρίς έξτρα άλμπουμ και φυσικά όποια φωτογραφία θέλω εκτύπωση 1,5 ευρώ! Δεν είναι πανακρίβου? Για μπομπονιέρα μου έχει καρφωθεί μήπως πάρω γλαστράκια μικρά με φυσικά λουλούδια και δέσω πάνω τα κουφέτα! Βλακεία? Φοβάμαι λίγο με τη ζέστη βέβαια μήπως μέχρι να τα παώ μαραθούνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι!!!Τελεια ιδεα!!Εχω παει σε γαμο που μοιραζανε γλαστρακια με βασιλικο και ηταν πολυ πρωτοτυπη ιδεα,αρεσε τρελλα σε ολους!!!Και ηταν καλοκαιρι ο γαμος! ;)

Καλα κανεις!Ο καιρος αυτος μονο για εξω ειναι και οχι για μεσα!!Διακοπες τι θα κανετε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εσένα Ελανάκι σε είδα με τα παιδιά σου στο φατσοβιβλίο και είστε και οι 3 κουκλοι! Σκόρδα-σκόρδα!

και κρεμμυδια μαρινα μου οχι μονο σκορδα!!!!αλλααααααααα και σεις δε πατε πισω!!!!!!!!κουκλα η μανα και η κορη αλλα κουκλος και ο παλικαρος!!!γερα να ειναι τα παιδακια μας Παναγια μου!:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...