Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χααχαχ καλόοο! Και εμένα καμιά φορά έτσι όπως την κρατάω από πάνω μου της φεύγουν σαλάκια και πέφτουν στο πρόσωπό μου!! Μια ομορφια σου λέω!!

Αχχ καλά είναι αλλά αναρωτιέμαι αν θα σταματήσει ποτέ να ξυπνάει το βράδυ... εσείς τι ωράρια έχετε το βράδυ; Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσω κρεμούλα, για να δούμε μήπως με το φαγητό τώρα θα χορταίνει πιο καλά...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις καλα κοιμομαστε το βραδυ απλα αλλες φορες ειναι ησυχος και αλλες ανησυχος και κανω δρομολογια.....λογικα,οταν θα αρχισει να τρωει κανονικη ποσοτητα κρεμας θα χορταινει καλυτερα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εντωμεταξύ εδώ και καμιά εβδομάδα πιάνει τα πόδια της και τρελαίνεται!!! Μιλάμε άμα την αφήσω ανάσκελα στο κρεβάτι μπορεί να ασχοληθεί με αυτό κανένα τέταρτο...τους μιλάει.. γελάει κλπ κλπ... χααχχαχαχα...

έχουν πολύ πλακα!! Και επίσης κάνει και τις πρώτες προσπάθεις μπουσουλήματος..αρχίζει και σηκώνει πόδια και ποπό...!!

PCqNp2.png

αχχχχχχχχχ τι ωραιαααααααααα!!!εμενα ο δικος μου ο χοντρος πουυυυυυ να τα σηκωσει τα ποδαρια του!!!!!το πωπο παντως τον σηκωνει και εμενα και εχει πολυ πλακα!!!τα ποδια εγω του τα σηκωνω τα πιανει και μολις τα αφησω μπουφ!πεφτουν παλι!!!!!(εμ τοσες ζαρες που να τις κρατησει το μωρο!!! ) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχααχαχχααχ... ελα μωρέ!!! Απλά μπορεί να μην του αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.. αφού και την δικιά μου δεν την λες και σιλφίδα....:P:p:p

Καλά τώρα που σε βρήκα μόνη σου θα σε ταράξω στις ερωτήσεις..

α. με τι τον κοιμίζεις τώρα που έχει ζέστη (σήμερα τις έβαλα κοντομάνικο φανελάκι και φορμάκι μόνο...χωρίς σεντόνι.. αφού έχει 25-26 βαθμούς στο δωμάτιό δεν ήξερα τι να κάνω)

β. αντικουνουπικό τους βάζεις;

γ. Στο δωμάτιο του μωρού έχεις φωτάκι ή κοιμάται στο απόλυτο σκοτάδι;;

Αυτάααα...(Προς το παρόν!!)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον!τον κοιμιζω με το φανελακι και ενα μακο παντελονακι κοντο,σορτσακι και ριχνω ενα σεντονακι απο πανω!

Αντικουνουπικο ακομα δε χρησιμοποιησα αλλα αυριο θα παρω γιατι χτε μας φαγανε!Το βαζω στο χωλ οχι μεσα στο δωματιο!

Και τελος,δεν εχω τιποτα,αλλα μπαινει λιγο φως απο το σαλονι,οταν το εχουμε ανοιχτο!

Ο μεγαλος εχει ενα πολυ μικρο φωτακι κοντα στο κρεβατι του αλλα δε φωτιζει καθολου,ισα να χαμε να λεγαμε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μerciiiii!!!!:):)

Eμένα μάλλον έχει συνηθίσει με τους υπνόσακους και όταν τη σκεπάζω με σεντονάκι το μεσημέρι, όταν ξυπνήσει αρχίζει και το τραβάει να το φάει και σκεπάζεται... γι'αυτό δεν θέλω να της βάζω το βράδυ γιατί φοβάμαι....

PCqNp2.png

εμενα το αντιθετο....ξεσκεπαζεται.....:)το το βαζω χαμηλα παντως....ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα...προς το παρον τουλαχιστον!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Lorreta βαφτίζαμε την καραμελένια!!!!!

τώρα είναι η Χριστίνα, το Χριστινάκι μου!!!!!

και μεις κοιμομαστε με κοντομάνικο φανελάκι και απο πάνω σεντον'ακι και ελαφρια κουβερτούλα. τα ποδαρακια τα ανακάλυψε και μένα!!!!! αχχχ, είναι τρέλα και τα σαλάκια και όλα!!! να πω ότι σήμερα ήταν ένα ήσυχο κορίτσι, δεν έκλαψε πολύ, ίσα για να πεις ότι βαφτιζεται μωρό βρε αδερφέ! φιλακια! καληνυχτες!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερα!!!Ταοοοο να σας ζησει η κουκλα σας κοριτσι μου!!!!Καλοφωτιστη και μονο ευτυχια να συναντησει στη ζω της!!!!Αχ...το ειχα ξεχασει τελειως οτι ηταν η βαφτιση χτες....Τα πρωτα βαφτισια της παρεας κοριτσια!!!!!Στεγια πηγες;;;;πες μας!!!! :) :) :)

Και παλι να σας ζησει η Χριστινουλα σας ταο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μενα!!!

Περάσαμε πολύ δυσκολο βράδυ. Το μωρό ξυπνούσε συνέχεια σαν να πονούσε και τα εντεράκια του γουργουριζαν και εκλαιγε...

ειμαι ενα ζομπι! θα παρουμε σήμερα τον γιατρό, να δουμε τι έχει, μήπως έχει ΓΟΠ.

Τι να πω..και το πρωί πια ξυπνάμε στις 7!

Χριστινάκι στην πεθερά μου κοιμαται μια χαρά. Το σάββατο λογω γάμου τον αφήσαμε και ξύπνησε μία φορά για μαμ μόνο τη νύχτα. Βέβαια τρώει απο μπιμπερό και μάλλον τον μπουκώνει...

Ελενάκι τι κάνεις? χαίρομαι που τα παιδάκια σου ειναι καλά

Τάο μου να σας ζήσει το χριστινάκι. Πολύ ωραίο ονομα, απο τα αγαπημένα μου!

Και μένα πιάνει τα ποδαράκια του εδώ και λίγες μέρες!!! του αρέσει πολύ! Επίσης πατάει τα κουμπιά απο το μουσικό παιχνιδάκι του και αλλάζει μουσικές!!! και με τα χέρια και με τα ποδια:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσια.....Ταο να σου ζησει το Χριστινακι,το ειχα ξεχασει κι εγω.Παντα υγεια και ευτυχια σας ευχομαι.....

Ελενη ελπιζω να ειναι καλα τα παιδακια σου τωρα.......

Εμεις εχτες ειχαμε πυρετο,η Ελενιτσα δηλαδη,και ετρεχε και η μυτη μας με αποτελεσμα τωρα να εχει βουλωσει και η μυτη του μωρου.Ελπιζω να μεινει εκει και να μην χειροτερεψει.Σημερα ειπαμε να την βγαλουμε απο το δωματιο μας γιατι εχει και ανησυχια,μηπως ενοχλειτε το μωρο,ετσι λεω,για να δουμε.

Λορετα γιατι λες για ΓΟΠ;

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα

ταο να σου ζησει το χριστινακι. και κλοτυχο να ειναι το μωρακι μας.

φυσικα θελουμε φωτο.:P

λορεττα υπομονη θα περασει δεν θα ειναι παντα ετσι.και τελικα νομιζω οτι δεχομαστε μεχρι εκει που μπορουμε να αντεξουμε.πχ εμενα αυτες τισ μερες που δεν ειμουν καλα η μικρη επινε γαλα περιπου 21 και ξυπναγε στις 7 το πρωι και μετα παλι υπνο:mrgreen:

ελενη και ειρηνη προσπαθησα να σας πετυχω στο φεισ ερχομαι παω να κανω πρωινα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Λορετακι γιατι ετσι βρε πουλακι μου;;ελπιζω να μην ειναι γοπ και να συνελθει γρηγορα το παλικαρι σου!

Μανιταρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ πως ειστε;;;;;;;

Κελακο;;;;;;;;;;;;γρρρρρρρρρηγορα στο φεις!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...