Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

[

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΡΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ:mad::-x:-x:-x:-x

ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ:(:(:(

εγω παλι...αρνουμαι και με λιγοτερα!!!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσια ακομα δεν την εβαλα στην μπανιερα της .το σκεφτομαι γιατι οι ταλιμπαν θα θελουν να την πλυνουν να την σκουπισουν κι εχθες το βραδυ ο μικρος κραταγε 1 μπαλιτσα που εχει μεσα 1 παπακι και νερο και ηθελε να την βαλει στην μπανιερα της.

εγω με το σιδερο μια χαρα τα παω σιδερονω 2-3 πλυντιρια την ημερα συνολο 7 ατομα (και της μαμας και του αδελφου) το προβλημα μου ειναι το φαι δεν το θελω με τιποτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κοριτσακια,μου ελειψε πολυ η παρεουλα σας.Εγω ειχα μπουκωμενο το μωρακι μου,κολησε απο τα μεγαλυτερα αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο.Χαθηκα αυτες τις μερες γιατι η ψυχολογια μου ηταν σε μαυρο χαλι και δεν ειχα καθολου διαθεση.Εσεις απ'οτι διαβασα λιγο πολυ ειστε ολες καλα.Να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν αυτες τις μερες,ας μην με παρεξηγησουν που δεν ευχηθηκα αλλα ειπαμε..........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

κελάκο μου όλα καλά με την μικρούλα σου?

Χαρά μου είχα να σε δώ μέρες ή μου φάνηκε?

Εγώ σήμερα λέω να σιδερώσω για πρώτη φορά μετά την γέννα...Να είναι καλά η μανούλα μου!!!

Από ότι είδα όλες καλά εεε?

Και εμείς τέλεια....

Περάσαμε ένα τέλειο βράδυ οι 2 μας...Το Δροσουλάκι και εγώ μιας και ο μπαμπούλης δουλεύει νύχτα...

Πολλά φιλάκια θα τα πούμε πάλι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τι κανετε? τωρα ξεμπερδεψα με τον ποντικομικρουλη μου κ τον εβαλα για υπνο. απο χθες δεν εχει καθολου διαθεση για υπνο. θελει να ειναι ορθιος στην αγκαλια κ να χαζευει. ξυπνησε τη νυχτα κ ειχε κεφια!

μασαζακι του κανω κ γω αλλα για λιγο γιατι πειναει κ καταληγουμε να κλαιμε κ να χτυπιομαστε σαν το χταποδι! οποτε τον βαζω γρηγορα στο στηθος κ ηρεμει στο δευτερολεπτο!

οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης εχασα 13 κιλα κ μου εμειναν αλλα 4. κ κολλησα εκει.πρεπει να τα χασω ομως κ αυτα κ καμια 7-8 ακομη γιατι μετα το πασχα ξεκιναω να ψαχνω για νυφικο!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

γεια σας κοπελιες τι κανετε??εμεις αρχιζουμε να ησυχαζουμε τουλαχιστον την νυχτα..χτες τον ταισα στις 12κοιμηθηκε 1και ξυπνησε για γαλατακι στις 5κ15και μετα στις 9οπαλι αχ τι καλα κοιμηθηκα καπως..

:-D

τι κανετε? τωρα ξεμπερδεψα με τον ποντικομικρουλη μου κ τον εβαλα για υπνο. απο χθες δεν εχει καθολου διαθεση για υπνο. θελει να ειναι ορθιος στην αγκαλια κ να χαζευει. ξυπνησε τη νυχτα κ ειχε κεφια!

μασαζακι του κανω κ γω αλλα για λιγο γιατι πειναει κ καταληγουμε να κλαιμε κ να χτυπιομαστε σαν το χταποδι! οποτε τον βαζω γρηγορα στο στηθος κ ηρεμει στο δευτερολεπτο!

οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης εχασα 13 κιλα κ μου εμειναν αλλα 4. κ κολλησα εκει.πρεπει να τα χασω ομως κ αυτα κ καμια 7-8 ακομη γιατι μετα το πασχα ξεκιναω να ψαχνω για νυφικο!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες τι κανετε??εμεις αρχιζουμε να ησυχαζουμε τουλαχιστον την νυχτα..χτες τον ταισα στις 12κοιμηθηκε 1και ξυπνησε για γαλατακι στις 5κ15και μετα στις 9οπαλι αχ τι καλα κοιμηθηκα καπως..

τον θηλαζεις?

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

αννια μου πολλες φορες μπαινω στον πειρασμο να του δωσω ξενο για να κοιμαται γιατι τις τελευταιες μερες ολο νουμερα ειναι στον υπνο αλλα οταν εχει πονακια δε θελει μπιμπερο παρα μονο το στηθος μου. πεινει λιγο κ μετα το κραταει στο στομα για παρηγορια. ετσι κοιμαται. απο τοτε που αρχισαν τα πονακια εχασα τον υπνο μου κ στεναχωριεμαι πολυ για το μωρο μου.

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Καλησπερα μανουλες!!Μολις ταισα κι εγω τον δικο μου...και ελπιζω να κοιμηθει!Το απογ παμε γιατρο για να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!!!Οι κολικοι ειναι δυσκολοι...υπομονη ομως μανουλα που θα πανε θα περασουν!Αννια μου χαιρομαι που ξεκουραζεσαι λιγο!Ελπιζω να αλλαξει και η διαθεση σου συντομα!Στεγια μου ολα τελεια ετσι;;πρωτο βραδυ μονοι σας μαμα και γιος ετσι;ευχομαι ολα τα βραδια σας να ειναι το ιδιο ηρεμα!Φιλακια σε ολες σας!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα, ανεβασμένες είστε κοριτσάκια μου ή μου φαίνεται?

Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ στη Marzab να το χαίρεται το κοριτσάκι της και όποτε ευκαιρέσει να έρθει να μας πει τα νέα της! Μια χαρά πάντως η κουκλίτσα της, παρόλο που ανησυχούσε για τα κιλά!

Ερίαντον διάβαζα που έγραφες ότι ο μικρός σου τρώει ακατάπαυστα και μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο! Απ΄ ό,τι με ενημέρωσαν στις 3εβδομάδες , στις 6 και στους 3 μήνες τα μωράκια κάνουν κάποιο άλμα ανάπτυξης και τρώνε περισσότερο! Ειλικρινά κι εμένα από το πρωί με έχει ξεζουμίσει! Δεν αλλάζω πια στήθος ανά γεύμα, αφού από τις 11-2 είχαμε ένα συνεχές γεύμα!!! Άλλαζα κατά βούληση! Είχα και το Γωγουλίνο μες τα πόδια μου μια ομορφιά! Η τοσοδούλα με το που την ακουμπούσα στο κρεβατάκι της άρχιζε το κλάμα και άντε πάλι από την αρχή τάισμα, ρέψιμο, άλλαγμα! Τώρα έχει καμιά ώρα που κοιμάται αλλά εγώ μόλις έβαλα τον μικρό για ύπνο και είμαι σε υπερένταση! Το βράδυ ζοριζόταν πολύ την ώρα που έτρωγε και έβγαλε και δύο φορές αρκετά μεγάλη ποσότητα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...