Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εύη μου σηκώθηκε η τρίχα!!! Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το μωρό, περαστικά σε σένα κοπέλα μου σίγουρα θα πονάς!

Στεγία όντως τέλειες οι μετρήσεις σας! Πολύ ψηλό το παιδάκι σας!

Λορέττα θα σε μαλώσω!!! Άκου εκεί δεν ψηλώνει το παιδί λόγω δικής σου διατροφής! 2 φάουλ στην ίδια πρόταση!: 1. Τι ύψος έχει καλέ το καμάρι σου και πόσο πήρε τον τελευταίο μήνα? 2. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι επηρεάζει η διατροφή σου την ανάπτυξη του παιδιού? Το ύψος ειδικά είναι γονιδιακά καθορισμένο και ελάχιστα επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες! Άντε καλέ που βάζεις τέτοια άγχη στον εαυτό σου! Όσο για το θήλαστρο και 4 θηλασμούς να χάσεις, κάνε αντίστοιχες αντλήσεις ή και 3 δεν πειράζει! Εγώ όταν πήγαμε Λάρισα έλειψα σχεδόν 30 ώρες και έκανα αντλήσεις δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην παραγωγή μου όταν επέστρεψα!

Μαρινάκι ψηλωσε δύο πόντους σέ ένα μηνα, ειναι 64εκ. Είναι εντος καμπύλης αλλά μου φάνηκε λιγοοοοο:cry::cry: μπουχου..

Πάντως στο σώμα μοιάζει την πεθερά μου (μπουτια χοντρουλα και τριχωτα:shock:) λες να είναι γονιδιακά καθορισμένο να της μοιάξει και στο ύψος; (1,50 ανεβασμένη σε σκαμπο):idea: Θα την σκοτώσωωωωωωω

Ναι μωρέ έχεις δίκιο, αυτό μου είπε και ο άντρας μου τώρα! Οσο για τις αντλήσεις πες μου λίγο ποσες έκανες? τι το έκανες το γάλα;

μη με μαλλώνεις άλλοοοοο:cry:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε τέλος το "ξύλο" για σήμερα!:D Θα με τρελάνεις όμως έχει μαρή το παιδί τριχωτά πόδια???:shock: Κάνε μου μία χάρη γιατί έχω το βιβλιάριο υγείας στο δωμάτιο που κοιμούνται τα παιδιά, για δες λίγο όταν μετρηθήκατε πόσο ήταν ο Μ.Ο. ύψους σύμφωνα με την καμπύλη? Άκου εκεί θα πάρει το παιδί από την πεθερά!

Το γάλα δυστυχώς...φούντο! Αυτό πονούσε λίγο! Δεν έκανα πάρα πολλές αντλήσεις νομίζω 5 απλά κάθε φορά άδειαζα και τα 2 στήθη εντελώς. Πήγαινε καλέ να ξεφύγεις λίγο και να χαλαρώσεις! Ο μπεμπούλης εκεί θα είναι και θα σε περιμένει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εντομεταξύ ο γάμος πόσο μακρυά σας είναι? Αν έχει ψυγείο το δωμάτιο το βάζεις κατάψυξη με το που το βγάζεις και το μεταφέρεις με παγοκύστες σε ισοθερμικό τσαντάκι οπότε δεν είναι απαραίτητο να το πετάξεις! Εμείς ήμαστε αρκετά μακρυά (4-5 ώρες δρόμο) και κυρίως το δωμάτιο δεν είχε ψυγείο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γκουντομορνινγκ γκερλς...

μαρινάκι χθες απο το πολύ ξύλο πηγα και κοιμήθηκα...

Το παιδί έχει τριχωτά ποδια σας λέω και μουστάκι (λιγο)...θα τα βάλω φώτο να δείτε...

Ο γάμος ειναι σε αποσταση μιαμισης ώρας. Θα πάρω παγοκύστες και θα το κρατήσω το γάλα....αααα ολα και ολα... κρίμα να το πετάξω...

Τι μου κάνετε κατα τα λοιπα?????

Εγώ πρέπει να σουλουπωθώ για να ειμαι σουπερ το βράδυ και οπωσδήποτε να κοιμηθώ γιατι ΝΥΣΤΑΑΑΑΖΩΩΩΩ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πρίνσι μου δεν κατάλαβα σταμάτησες το θηλασμό και άρχισες ξένο ή κάνεις και τα δύο?Από πότε ξεκίνησες ξένο?Μη νομίζεις κι εμείς 5.680 ακόμα αλλά αφού την βλέπω και τρώει καλά δεν αγχώνομαι πια!Τη Δευτέρα που θα πάμε παιδίατρο θα σας πω τα νεώτερα! Επίσης, μπορεί να μην πάρουν κάποιες μέρες και να το πάρουν μαζεμένο, εξαρτάται εξάλλου και ποιά στιγμή το ζύγιζες, πόσες ώρες ήταν νηστικό, αν είχε κάνει κακά του κλπ! Χαίρομαι που πήρατε τα πάνω σας, έτσι να συνεχίσετε!

Γεια σας και χαρά σας!!!

Μαρίνα ακολουθούσα μεικτή σίτιση εξ'αρχής, γιατί ο μικρός στις αρχές δε θήλαζε με τίποτα και είδα και έπαθα για να θηλάσει. Στην πορεία θήλαζα σε όλα τα γεύματα και σε κάποια του έδινα και συμπλήρωμα αλλά είναι τώρα 2-3 βδομάδες που μου έχει μειωθεί αισθητά έτσι το θηλάζω 2 φορές την ημέρα. Τα είδα όλα σου λέω, (γούρλωσαν τα μάτια μου μόνιμα:shock::shock::shock:) γιατί φτάσαμε σε σημείο να είμαστε σχεδόν 4 μηνών με βάρος λίγο παραπάνω από 5 κιλά ενώ το κατώτατο φυσιολογικό ήταν 4.800. Τέσπα, κάτι μου λέει πως τώρα είμαστε σε καλό δρόμο. Πάντως για το συγκεκριμένο γάλα (S26), έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια και το χρώμα του μοιάζει με αυτό του μητρικού γάλακτος, είναι δηλαδή πιο κίτρινο ενώ το άλλο που έπαιρνα ήταν λευκό και νερομπουλιάρικο σαν αυτό που πίνουμε κι εμείς.

Διαφημίσεις

Πάντως στο σώμα μοιάζει την πεθερά μου (μπουτια χοντρουλα και τριχωτα:shock:) λες να είναι γονιδιακά καθορισμένο να της μοιάξει και στο ύψος; (1,50 ανεβασμένη σε σκαμπο):idea: Θα την σκοτώσωωωωωωω

Χα, χα ακόμα γελάω!!!

Πλάκα πλάκα για το μουστάκι που λες και ο δικός μου είναι ώρες που μου δίνει την εντύπωση πως βλέπω να διαγράφεται ένα μουστάκι. Βέβαια, όταν το είπα στη μητέρα μου, μου είπε να πάω να με διαβάσει παπάς!!!!!! Εμείς πάλι έχουμε τριχούλες στον κόκκυκα!!!(κουκου!!!!).

Μωρέ λες να μας βγουν μαλλιαροκαβούρες, ή μήπως βαρβατίλες??? ΟΟΟΟΟ Μοντιέεεεεεε!!!!

Καλησπέρα σας δεν μου απαντησε καμιά εχθες ουτε καν μου δωσατε σημασία!τεσπα!

Πήγαμε σημερα κάναμε εμβόλιο δεν κλάψαμε πολύ είμαστε 5650 και 62 πόντοι και δεν έχουμε κλείσει ακομα τους 4 μήνες!στις 15 Ιουλίου θα αρχήσουμε φρουτόκρεμα και κρεμες βανιλιας !αυτά !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα κοριτσια.....τιποτα χτες ε;;;μαλλον βγηκαμε ολες βολτα με τα ζουζουνια μας!

Ηταν περιεργη μερα χτες...αν και ξεκινησε με καλες προυποθεσεις.....Πηγαμε το πρωι για ψωνια για το σπιτι...το μωρο κουραστηκε αλλα δε κοιμηθηκε αρκετα καθως επρεπε στις 4 να φυγουμε για μια γαμοβαφτιση που ειχαμε στις 5 ωρα.....πηγαμε στη μανα μου και αφησαμε τα παιδια και πηγαμε στην εκκλησια...βασικα ηταν ενα ξωκλησι και ετσι καθομασταν εξω...ορθιοι....η νυφη ηρθε στις 6!!!!!ειχαμε ψοφησει...μεχρι να τελειωσουν πηγε 7 30 ωρα....φορουσα και τακουνια...τι τα θελα τρομαρα μου αλλα...που να ξερα;;;;;τεσπα...λεμε μετα να παμε για καφε...παιρνουμε και το κουμπαρο μας παμε στη καφετερια ολα καλα...μετα απο καμια ωρα παιρνει τηλ η μανα μου και μου λεει οτι το μωρο κλαει και δε μπορει με τιποτα να τον ηρεμησει.....σπαραξε το πουλακι μου...φυγαμε αρον αρον και με τη ψυχη στο στομα μεχρι να φτασουμε στη μανα μου τον πηρα αγκαλιτσα του ειπα η μαμα ειναι εδω τωρα ειπα και μερικες προσευχουλες και ηρεμησε το πουλακι μου και κοιμηθηκε......γυρισαμε σπιτι τον ταισα και τον εβαλα για υπνο και ηταν ολο χαρες και γελακια...ευτυχως γιατι η καρδια μου ειχε παει στη κουλουρη.....ε...μετα καθομαστε να δουμε γιουροβιζιον με τον μεγαλο μου και τον αντρα μου...λεει το παιδι μαμα...δεν ειμαι καλα...μετα απο λιγο κανει ενα τρελλο εμετο..ξαλαφρωσε και κοιμηθηκε μετα...αυτα τα χτεσινα μου νεα....

Ειπαμε σημερα να παμε καμια βολτα παλι...ελπιζω μονο να ειμαστε ολοι καλα!

Σας φιλω!Μαρακι μια χαρα η μπουμπου σου!Γιατι εξαφανιστηκες;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΤΑΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ευχαριστώ Στεγια!!!!!!!!

καθομαι για μια ανασα... κ εχει τρελο μάζεμα.... ο μον ντιε, που λεει κ η φιλεναδα μας!!! :mrgreen:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια,

Ελενάκι καλά τα μωρά σου σήμερα? ελπίζω ναι...

εμείς στο γάμο περάσαμε πολύ καλά... και το μωρό μια χαρά στην πεθερά μου. Φυσικά το βράδυ δε μπορεσα να κοιμηθώ καλά στο ξενοδοχείο αλλά εντάξει...νόμιζα συνέχεια οτι γινόταν σεισμός:?

χορεψα πολύ και το ευχαριστήθηκα!

τάο τι γιορτάζετε? δε κατάλαβα

Μαράκι γιατι παραπονιέσαι βρε κορίτσι μου. Ολες μας πολλές φορές ρωτάμε πράγματα και δεν μας απαντάει καμία. Ετσι ειναι τα φορουμ, δε σημαίνει τιποτα!:-D

Παρ'ολα αυτά, η απάντηση ειναι : και στα δυο;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια.. τι μου κάνετε;

Νέεεεκρα το καφέ μας!!!!

Λορέττα στην πεθερά σου πως κοιμάται ο μικρός; Ξυπνάει και εκεί συνέχεια; Θα ηθελα να κάνω μια δοκιμή και εγώ με την μικρούλα μου να την αφήσω κανένα βράδυ στους γονείς μου αλλά σκέφτομαι ότι θα τους πεθάνει που ξυπνάει συνέχεια...

Ααα..εχθές είπα να κάνω δοκιμή στις 3 που ξύπνησε και να μην της δώσω γάλα αλλά νερό... ήπιε πρώτη φορά 75ml!!!:roll::roll::roll: Kαι θα έπινε και άλλο αλλά δεν ήξερα αν ήταν καλό και της το πήρα το μπουκάλι... (παρόλα αυτά μετά από μισή ώρα έκλαιγε πάλι και της έδωσα κανονικά γάλα....)

PCqNp2.png

Πολυ καλυτερα δοξα το θεο!!!Αν....και....σημερα το απογευμα ο μικρος μου ετσι οπως τον ειχα αγκαλια τον σηκωνα ψηλα και τον επαιζα...και κανει μια γκλακκκκκκκκ....στα μουτρα μου!!!χαχαχαχαχαχαα!!!ναι...τωρα γελαω βεβαια...τοτε δε γελουσα!!!Εσενα η μπουμπου;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...