Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λορεττάκι αυτά που σου είπε η Μαρίνα μας!!!

Σιγά σιγά μεγαλώνοντας πίνουν πιο γρήγορα....

Βέβαια εμείς συνεχίζουμε μάλλον να είμαστε σε άλμα ανάπτυξης.....κάθε 2,5-3 ΄ώρες.....

Σε 2 ώρες πάμε για εμβόλιο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χελλόου γκερλς

μαρινάκι ευχαριστώ πολύ...

στέγια πες μας πως πήγε με το εμβόλιο ο πρίγκιπας. Εμένα ΚΟΙΜΑΤΑΙΙΙΙΙ οεεεεοοοοεοοοοοοοοοοοο:-P και μάλιστα για πρώτη φορά στο δωμάτιο του, στο κρεβάτι του με ενα αρκουδακι αγκαλιά (τον έβαλε ο μπαμπας του για νάνι)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια εδω ειμαι και εγω!!!!!ετρεχα για κατι δουλειες και μονο σας ψιλοδιαβαζα στα γρηγορα.σοφακι στο αλλο δεν εχω καταφερει ακομα μπω και εχω κανει 2 διαφορετικους λογαριασμους αλλα τιποτα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

κριμα ρε τζεσικα...μην το ξαναρχιζεις....ειναι κριμα κι εγω κανω 1 τσιγαρο τη μερα αλλα μπορω και το εχω υπο ελεγχο....αν μπορεις να κανεις αυτο που κανω εγω τοτε οκ.αλλα οχι να το:cry::cry: ξαναρχισεις κανονικα.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ασε ρε σοφακι,ξερεις πως ειναι το ατιμο.ξεκινησα με 1 μετα πηγα στα 2 και δεν αργω να παω στα 3.και η φαση ειναι που δεν ειχα αναγκη να το κανω απλα παντα το ειχα συνδιασει με το ας κανω ενα τσιγαρο να ξεανχωθω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ε τοτε κοψτο το ριμαδι...αφου κι εσυ εκει κοντα γυροφερνεις....σαν εμενα τα ιδια μην τυχον παμε σε καμια ταβερνα και μετα το φαγητο δεν κανω το τσιγαρακι μου οπως λεει χαριτολογωντας και ο αντρουλης μου..ξυπνησσσσσααααααννννν

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γεια σου σοφάκι...οχι δε μου ήρθε ακόμη...εσένα?

babyjes και γω κάπνισα μετά απο πολυυυ καιρό και με το θηλασμό δεν ειναι οτι καλύτερο. Κάνω βέβαια ένα καθε δύο μέρες αλλά δε βγαίνω κιολας ειδικά βράδυ. Αν μπορείς κοψτο, αν οχι μειωσέ το.

βαριεμαι...

αυριο πάλι γάμος και πρώτη φορά θα αφήσω τον μικρό μία ολόκληρη νύχτα! κλααψψψψψψ...σκέφτομαι οτι θα μειωθεί πάλι το γάλα και θα αρχίσω τα χάπια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...