Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

5 η ωρα ξυπναει το μωρο το ταιζω και μετα παω να κοιμηθω μπρουμητα και αισθανομαι οτι δεν μπορω να αναπνευσω, λεω ιδεα μου ειναι και γυριζω ανασκελα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο αισθανωμαι οτι θα παθω εμφραγμα ,δεν μπορουσα να αναπνευσω ταχυπαλμια που νωμιζα οτι θα σταματηση και μουδιασμα στο σωμα μου εσωτερικα και κατι σαν να κατεβαζει καποιος το κουμπι και να σταματανε να λειτουργουν τα οργανα .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
5 η ωρα ξυπναει το μωρο το ταιζω και μετα παω να κοιμηθω μπρουμητα και αισθανομαι οτι δεν μπορω να αναπνευσω, λεω ιδεα μου ειναι και γυριζω ανασκελα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο αισθανωμαι οτι θα παθω εμφραγμα ,δεν μπορουσα να αναπνευσω ταχυπαλμια που νωμιζα οτι θα σταματηση και μουδιασμα στο σωμα μου εσωτερικα και κατι σαν να κατεβαζει καποιος το κουμπι και να σταματανε να λειτουργουν τα οργανα .

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

σηκωνω τον αντρα μου του βαζω το χερι του στην καρδια μου και του λεω θελω να με πας νοσοκομειο περνει την αδελφη του να ερθει και ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ φυσικα σε 2 λεπτα εκεινη ηταν σπιτι.ομως ενιωθα οτι δεν ειχα χρονο κοριτσια πανικος δεν εκλεγα για να μην επιβαρυνω την καρδια μου και σε ολη την διαδρομη περιπου 10 παρακαλαγα τον θεο να προλαβω να φτασω ημουν σιγουρη οτι απο λεπτο σε λεπτο θα φυγω.στο μυαλο 2 σκεψεις τη θα γινουν τα παιδια και τη θα γινει ο αδελφος μου που εχει σπαστικη κολιτιδα ομως με το παραμικρο γινετε χαλια υποφερη.

izE6p2.png?S6UQkQqM

σηκωνω τον αντρα μου του βαζω το χερι του στην καρδια μου και του λεω θελω να με πας νοσοκομειο περνει την αδελφη του να ερθει και ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ φυσικα σε 2 λεπτα εκεινη ηταν σπιτι.ομως ενιωθα οτι δεν ειχα χρονο κοριτσια πανικος δεν εκλεγα για να μην επιβαρυνω την καρδια μου και σε ολη την διαδρομη περιπου 10 παρακαλαγα τον θεο να προλαβω να φτασω ημουν σιγουρη οτι απο λεπτο σε λεπτο θα φυγω.στο μυαλο 2 σκεψεις τη θα γινουν τα παιδια και τη θα γινει ο αδελφος μου που εχει σπαστικη κολιτιδα ομως με το παραμικρο γινετε χαλια υποφερη.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

παω νοσοκομειο με το που μπαινω ξανα βγαινω γιατι αισθανθικα οτι δεν εχει αερα με τα πολλα μου περνου το οξυγωνο μια χαρα 98 η πιεση μια χαρα καρδιογραφηματα μια χαρα πλακα στο θωρακα 1 χαρα θιροηδεις οχι.

τελικα μου ειπαν οτι ειναι κριση πανικου μου εδωσαν μισο λεξοντανιλ και αρχισα να συνερχομαι,απιστευω ολα αυτα απο το μυαλο μου?μου ειπαν η στεναχωρια η κουραση κτλ.

επανερχομαι κλαει το μωρο

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

:shock:

πωπω.... άλλά μήπως έχει και μια λογική όλο αυτό;;; Μετά το γεγονός με την μητέρα σας, εννοώ;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

κοριτσια τη να σασ πω ΦΡΙΚΗ τωρα ακομα νιωθω οτι δεν αναπνεω καλα ομωσ οχι οπως το πρωι.το παλευω και λεω ειναι στο μυαλο μου.

το σαββατο θα παω σε εναν ιδιωτη καρδιολογο για τριπλεξ και τεστ κοποσεως.

με ρωτησαν αν ηθελα να μου γραψουν χαπια κι εγω αρνηθηκα κι ετσι μου εδωσαν της λεινσ κατι φυτικα και μου ειπαν οτι εαν με ξαναπιασει να πινω .

το θεμα ειναι ειναι αυτο η μηπως εχω κατι αλλο?την ημερα που περιμενα τον δρ στον νοσοκομειο (οταν γεννησα) για να φυγω μου ειπε οτι 1 κοπελα απο εδω ειχε προβλημα με την πιεση της (την ειχε ξεγεννηση πριν 6 μηνες)και την κρατησαν 4 μερες δεν την εστειλαν αθηνα και επαθε εγκεφαλικο με αποτελεσμα τωρα να ειναι φυτο.

με κατι τετοια τρεμω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Μανιτάρι μου ΜΗ ψάχνεις στο ιντερνετ γιατι ολο και κάτι θα βρεις που θα μοιάζει μ'αυτό που έχεις. Μάλλον ειναι κρίση πανικού, έχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Είχα έναν φίλο που παθαινε κρίσεις και παθαινε ακριβώς το ίδιο με σένα. Επίσης έψαχνε στο ιντερνετ και νόμιζε στο τέλος οτι ειχε ολες τις αρρώστιες του κόσμου.

Δεν ειναι εύκολο, το ξερω, το έχω ζησει απο κοντά, ειναι πολυ τρομακτικο αλλά πρέπει να είσαι ψυχραιμη. Μάλλον έχεις ζοριστει με κάποια πράγματα ίσως για πολύ καιρό καταπιέζεσαι? δε ξέρω..λέω, συγγνώμη αν κάνω λάθος.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσιαααααα!!!

τι κανετε? που και που σας διαβαζω αλλα σπανια προλαβαινω να γραψω.

πως ειστε?

εγω καλα, τρεχω τοσο μα τοσο πολυ με το σπιτι και τα μωρα που δεν προλαβαινω να σκεφτω!

αυριο εχω ραντεβου με 2 σταθμους για να γραψω τον αλέξανδρο απο σεπτεμβριο να ξεκινησει, ειναι καιρος..

η μικρουλα μου μεγαλώνει, βασικα εχει μεγαλώσει πολυ αλλα επειδη ειναι πολυ ξανθια, δεν εχει σχεδον καθολου μαλλι. Οχι οτι ειναι δικη μου αλλά ειναι μια σκετη γλυκααααα!! της ψωνισα κατι φορεματακια καλοκαιρινα, μα κατι φορεματακιααααα!!

αχ τι έρωτα ζω η δολια μανααααα.....

Μανιτάρι μου γλυκό τι ήταν αυτό που έπαθες, κι εγώ για κρίση πανικού θα έλεγα πριν γράψεις ότι αυτό σου είπε ο γιατρός είναι συνηθισμένο σε περιπτώσεις που κάποιος έχει πρόσφαταπεράσει κάποιο σοκ! Περαστικά κι αγύριστα και θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να ψάξεις στο νετ! Πήγαινε στο γιατρό κάνε και τις άλλες εξετάσεις για να σου φύγει η ιδέα αλλά μέχρι εκεί!

Ευάκι κράτα γερά! Κι εγώ τον στέλνω 5 ώρες κάθε μέρα και είναι μεγάααλη βοήθεια! Είχαμε όμως θέμα με τις αρρώστιες όλο το Χειμώνα!

Στεγίααα για ρίξε καμιά ιδέα για τη βάφτιση! Πήγα πάλι τλωρα το απόγευμα και μια από τα ίδια!!!Όλο πριγκίπισσες και μπαλαρίνες για τα κορίτσια! Σκεφτόμουν κάτι σε γατούλα ή πεταλούδα αλλά δε βρήκα τίποτα σε μπομπονιέρα.

Σήμερα με εξουθένωσε η μπουμπού από τις 8 το πρωί αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε 1,5 ώρα στο σύνολο και συνήθως όταν θήλαζε ή όαν βολτάραμε. Τώρα τρώμε κι ελπίζω να κοιμηθούμε καλά γιατί δεν την παλεύω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μανιταρι μου γλυκο!εχω περασει ακριβως...μα ακρβως...μα...επακριβως...μα καρμπον;;;;;την ιδια κατασταση....τρεχαμε σα τρελλοι στο νοσοκομειο γιατι ημουν σιγουρη οτι πεθαινω...δε μπορουσα να αναπνευσω μεσα στο αυτοκινητο τρεχαμε α τρελλοι ολα τα παραθυρα ανοιχτα και εγω ενιωθα να πνιγομαι...μουδιασμα στα χερια και στα ποδια μου δε τα ενιωθα....λεγα στον αντρα μου(που τοτε δεν ημασταν καν αρραβωνιασμενοι........ναι....τελικα με παντρευτηκε μετα απο αυτο χαχαχαχ ηρωας ε;;;)οτι τον αγαπω πολυ και τον ευχαριστω για ολα και θα τον προσεχω και αλλα ετοια μακαβρια χαχαχαχαχα πηγαμε στο νοσοκομειο με πηραν αμεσως (επειγον περιστατικο για!!)μου κανανε καρδιογραφηματα πιεση εγω να ουρλιαζω πειτε μου τι εχω;;;πεθαινω;;;;;ξαφνικα με γυρνανε μπρουμυτα μου πατανε μια ενεσα...και...αυτο ητανε.......ειναι ακριβως οπως στο ειπανε...κριση πανικου...απο παντα ειχα ταχυπαλμιες

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και ακομα εχω...στα καλα καθουμενα ξαφνικα νομιζω οτι η καρδια μου θα σπασει...εχω κανει ολες τις εξετασεις,δεν εχω τιποτα....μονο στο μυαλο...εκει εχω πολλα.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...