Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελπίζω να μπορέσω να πάω αύριο.. περιμένω και τον μπαμπά μου...δε ξέρω..

έχει ένα μήνα που λέω να τις κάνω (εντωμεταξύ είναι δίπλα στο σπιτι μου)

θα πας με τους κουκλους στον γάμο? πάντως ρε ελενάκι εκανες πολύ ωραία παιδιά, μπράβο!!!! (άσχετο)

δεν ειμαστε για τάπερ τώρα λεμεεεεεε!!!! καμία δεν πήρε ε? απο τη μία κρίμα για την κοπέλα απο την άλλη δεν έχουμε λεφτά για πεταμα!!! για τη βάφτιση κάνεις τίποτα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KALIMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου λειπετεεεεεε.... κάνω δουλειές πυρετωδώς και τώρα κοιμήθηκε η καραμελένια και είπα να φάω τοστσ για να βγω μπαλκόνι- πλυσιμο κλπ.- δε διαβασα τιποτα από τις σελίδες σας , ελπίζω να μην έχασα πολλά και να στε όλες καλά.... τι κάνουν τα μπουμπουκάκια;;;;;

Θηλάζει καμια ρε παιδιά αποκλειστικά- εσύ Στέγια θυμάμαι, η Λορέτα δίνει και μπουκάλι, εεεε; Απορία: δεν μ αφήνει να κάνω δουλειές, την βάζω στην καρέκλα της και κάθεται ελάχιστα και μόνο άμα είμαστε κάποιος έκεί να την απασχολούμε, αλλιώς κλαίει πολύ΄, όχι αστεία, με δάκρυα..... και τσιρίζει.... μου σπαράζει την καρδια αλλά πως θα κάνω κανα μαγείρεμα σκούπισμα, εεε;;; εσάς κάθεται μόνο του καθόλου, πως κάνατε τις γενικές σας καθαριότητες, Ελένη, ΄Κέλυ;;;;

βγαίνω μπαλκόνι, αντε να δούμε θα καταφέρω να ξαναμπώ;;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλως το κοιτσι μας!Εμενα αν ειναι ταισμενος αλλαγμενος και εχει κοιμηθει καλα,μια χαρα καθεται μονος του το παλικαρι μου!τις δουλειες τις εκανα τις ωρες που κοιμοταν τις περισσοτερες και τα απογευματα που εχω τον αντρα μου σπιτι!

Λορετα μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...με κανεις και ντρεπομαι...(αλλα με αρεσει!χαχαχαχαχαχα)

Δεν ειμαστε για ταπερ εννοειται!!!ασε ειχα ενα αγχος...και ολο εψαχνα και τιποτα φτηνο να επαιρνα αν χρειαζοταν και ολα πανακριβα ρε παιδιαααααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα ΤΑΟ.Εμενα ειναι ησυχη γενικα, με βολευει το καροτσι γιατι την παιρνω μαζι μου σε καθε δωματιο αλλα εκεινη δεν τρελαινεται κιολλας..Στο ριλαξ της αρεσει και καθεται που εχει και τα παιχνιδακια αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι εχει μεγαλωσει..Και στην κουνια ομως καθεται ωραια αλλα την χαλαει η μοναξια κι ετσι δεν την αφηνω.....Αντε κοντευουμε και με τα σχολεια ε;ποιος τη χαρη μας....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι ταο μου και εμένα είανι από τα μωράκια που βαριούνται εύκολα, οπότε την μεταφέρω από το ρηλάξ στο καρότσι..μετά στην κούνια, μετά πάλι καρότσι και πάει λέγοντας!

Για να μαγειρέψω πχ την βάζω στο καρότσι και την φέρνω μαζί στην κουζίνα και όσο μαγειρεύω της μιλάω και της εξηγώ (τρεμεεε μπαρμπαρίγουυ) και της αρέσει πολύ!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

KALIMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου λειπετεεεεεε.... κάνω δουλειές πυρετωδώς και τώρα κοιμήθηκε η καραμελένια και είπα να φάω τοστσ για να βγω μπαλκόνι- πλυσιμο κλπ.- δε διαβασα τιποτα από τις σελίδες σας , ελπίζω να μην έχασα πολλά και να στε όλες καλά.... τι κάνουν τα μπουμπουκάκια;;;;;

Θηλάζει καμια ρε παιδιά αποκλειστικά- εσύ Στέγια θυμάμαι, η Λορέτα δίνει και μπουκάλι, εεεε; Απορία: δεν μ αφήνει να κάνω δουλειές, την βάζω στην καρέκλα της και κάθεται ελάχιστα και μόνο άμα είμαστε κάποιος έκεί να την απασχολούμε, αλλιώς κλαίει πολύ΄, όχι αστεία, με δάκρυα..... και τσιρίζει.... μου σπαράζει την καρδια αλλά πως θα κάνω κανα μαγείρεμα σκούπισμα, εεε;;; εσάς κάθεται μόνο του καθόλου, πως κάνατε τις γενικές σας καθαριότητες, Ελένη, ΄Κέλυ;;;;

βγαίνω μπαλκόνι, αντε να δούμε θα καταφέρω να ξαναμπώ;;;;

ταο μου θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά δίνω και με μπιμπερό δικό μου γαλα (δηλαδη οχι εγώ, ο άντρας μου οποτε χρειάζεται, αν είμαστε έξω, αν λειπω κλπ)!!!! Αυτό δε λεγεται αποκλειστικός θηλασμός?

πως πήγε η μικρή με τη διατροφή σου? εμενα ενταξει, λίγα πρασινα κακάκια αλλά νομίζω οτι είμαστε πολύ καλύτερα.

Εμένα δε κάθεται και πολύ μόνος οποτε δε κάνω δουλειες...μπουαααααα:shock::shock::D:D Θα με περάσετε για καμιά βρωμιάρα...:oops: η αλήθεια ειναι οτι παιρνω γυναικα...και όταν κάνω μόνη μου δουλίτσες τον βάζω ή στο ριλάξ η στο καρεκλάκι του φαγητού που πήρα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ειναι καμια εδω;;;δε κοιμηθηκα τελικα....λορετα σου απαντησα στο πμ στο αλλο....λιγο αργα...αλλα τωρα το ειδα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κι εγώ Λορέττα μου φίλη με τον προκόπη οπότε αναλαμβάνει άλλη τις βαριές δουλειές κι εγώ μόνο τα καθημερινά! Τώρα με 2 παιδιά και για όσο αντέχει η τσέπη μας δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό!

Τάο μου κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά, καμιά φορά παιδευόμαστε να δώσουμε μπουκάλι με δικό μου γάλα, άλλες τα καταφέρνουμε και άλλες όχι!:rolleyes:

Τι άλλα? Α, ναι πήγα να δω για πραγματάκια για τη βάφτιση δεν ενθουσιάστηκα με τίποτα και είναι και πανακρίβου! 5 ευρούλια κάτι ωραία προσκλητήρια και κανένα 3άρι η μπομπό!!!:?:-?:?Ποιά τάπερ ρε Ελκαράκι-για τέτοια είμαστε?- εκτός κι αν τα βγάζει κι αυτή σε μπομπονιέρα! Άσχετο αλλά όπως πολλές από εσάς έτσι κι εμείς βαφτιζόμαστε αρχές Σεπτέμβρη, μήπως έχετε καμιά ιδέα για θέμα για τη βάφτιση για τότε?Αν ήταν αυτή την εποχή θα μου άρεσε κάτι με κεράσι ή φράουλα κλπ, ή το καλοκαίρι ψαράκια αλλά τότε???

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ ετσι οπως τα λες ειναι μαρινακι μου!!!χαχαχαχαχα ταπερ σε μπομπο!καθολου κακη ιδεα!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!οσο για θεμα...δεν εχω ασχοληθει διολου με τη βαφτιση ακομα....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΤΑΟ μου (κλαψ,κλαψ...Αχ!Αυτές οι πεθερές!!!!)Τι κάνετε?

Εμείς θηλάζουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!!Ούτε μπουκάλι,ούτε πιπίλα,ούτε χαμομήλι.....

Δουλειές?Τι είναι αυτό?

Να είναι καλά τα πλυντήρια,η μαμά μου που σιδερώνει!!!!Μόνο μαγείρεμα και φυσικά έχουμε ξεχάσει γκουρμέ καταστάσεις...οτι γίνετε στη χύτρα ή τα ρίχνω στο φούρνο όλα μαζί και γίνονται...

Έχω τρον μικρό τον αδρφό εδώ ο οποίος θέλει να πάει για καφέ και έκανε πως ξέχασε να κοιτάξειι το ρολόι για το λεωφορείο....

χαχαχαχαχα

πάω να τον συζητήσω λιγάκι γιατί από τον Πρίγκιπα και ύστερα έχω καιρό να τον δω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εμάς το θέμα το βρήκαμε......θέλω να πάω να διαλέξω μπομπό και μετά κάτι ψώνια για την διακόσμηση....

Έχω φιλενάδα με είδη βαφτίσεων και επίσης και φωτογράφος ο΄ποτε τα αφήνω απάνω της....

αυτή μου επιμελήθηκε το γάμο και τώρα που θα γίνουμε και κουμπάρες.....

νονός ο γιός της!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ax, ειχα ξεχασει Μαρινα οτι θηλαζετε κ σεις.... κ Λορετα ναι αποκλειστικος ειναι κ ο δικός σας θηλασμός, αλλά δεν το εθεσα καλά ελεγα μηπως τα παιδια που θηλαζουν ειναι τελικά πιο απαιτητικά στις αγκαλιές η μου φαινεται;;; να πω οτι η μεσαια θηλασε μονο 2-3 μηνες οποτεεχω εμπειρια απο μπουκαλι.... τεσπα κ μενα δεν με πολυνοιαζει να πανε πισω οι δουλειες αλλά λογω βαπτισης επιβαλλεται μια γενική....! τωρα γραφω με ενα χερι- κυριολεκτικα στο αλλο η μπουμπου! θα σας βαλω φωτο βαπτισης απο βδομαδα...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

χελλοου....

τι μου κάνετε? εγώ ζεσταινομαι στο καμίνι που έχω για σπίτι...

ο μικρός βόλτα με τη γιαγια!!! σήμερα κοιμήθηκε αρκετά επιτέλους. Δηλαδη δυο φορές μέσα στη μέρα! Δε μπορεί να ειναι έτσι κάθε μερα????

Τάο μου οπως λεει και ο παιδίατρος μας "τα θηλάζοντα μωρά έχουν μία εμμονή με το μαστο και την αγκαλιά" το πιστεύω αυτό, ειναι 6-8-10 φορές τη μέρα σίγουρα στην αγκαλιά μας... αλλά τι να κάνουμε είμαστε εξαρτημένες...

Στέγια ουτε πιπιλα δε του έχεις δώσει? μπραβο ρε θηρίο...

Εμεις κλεισαμε εκκλησία για τη βάφτιση και catering. Απο βδομάδα θα πάμε να δουμε για τα υπολοιπα.

ματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...