Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Τι κάνετε; Εμείς κάναμε το 3ο εμβόλιό μας απόψε. Μακάρι να μην έχουμε παρενέργειες... Είναι και η γιορτή του μπαμπά αύριο... μακάρι να έχουμε κεφάκια!

Κορίτσια βρέθηκαν στα χέρια μου κάτι κουπόνια για Neslac γάλατα (1+) που λήγουν τον Ιούλιο. Μήπως τα θέλει καμιά να της τα στείλω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εγω τη κανω με ελαφρα!!!Αυριο θα παω σε μια μαμα απο το σχολειο για επιδειξη ταπερ!!χιχιχιχιχιχ!!Θα μπω λιγο πρωι πρωι και μετα οταν γυρισω ναι;

Θαλεια τι γιορτη ειναι αυριο;Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Φιλια πολλα και καλο βραδυ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερες καλημερες!!!Πως ειστε;;εμεις καλα δοξα το θεο...μονο που νομιζω οτι ο γιος μου αρχιζει να μου κανει τα ιδια κολπα παλι και με αυτο το γαλα......τεσπα...ας ελπισουμε πως ειναι η ιδεα μου....Οπως σα ειπα θα παω μετα το σχολειο στο σπιτι μιας μαμας συμμαθητριας μας για επιδειξη ταπερ....και λογικα κατι θα πρεπει να παρω ε;;ουφ....ειμαστε τωρα για τετοια εξοδα;;;τι να κανω ομως...πρεπει να παω....τουλαχιστον θα πιω και καφε! ( :) )Θα γυρισω ομως εγκαιρως για να δωσω το φρουτο στο μωρο!Θα τα πουμε μετα λοιπον!Φιλια σε ολες!

Θαλεια και παλι πολυχρονο το αγορι σου!Να ναι παντα γερος!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααα.Να 'μαι κι εγω.....Ελακο σε προλαβα;

Καλα εχτες να σας πω τι επαθα;Ανοιξα το ντουλαπι με τα πιατα και μου επεσε στο κοκαλο του ματιου ενα μπολακι γυαλινο παγωτου.Εγινε θριψαλα.Αφου δεν επεσε πανω στο ματι μου παλι καλα.Την γλιτωσα με ενα μικρο πριξιμο και λιγο αιματακι....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέεεερα! Πρωινή έχω γίνει και γω μιας και ξυπνάμε απο το άγριο χάραμα!!!

Ελενάκι γίνονται ακόμη επιδείξεις τάπερ? Απίστευτο! Πω πω...

Μάλλον λόγω κρίσης οι άνθρωποι πια κάνουν ότι μπορούν. Αν και αυτες οι ταπερατζούδες ειναι πολύ καπάτσες (με την καλή έννοια) και βγάζουν πολλά!!

Ποιος δε θέλει να έχει το εχτρα σουπερ σετ απο ταπερ τα οποια ΔΕ πιάνουν πολύ χώρο, μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και χωράνε απο εναν ελέφαντα μέχρι μια καρφίτσα?:shock: με μόνο 199,99 ευρώ????

Κελάκο πρόσεχε βρε πουλάκι μου (τσιου)...

Ξέρει καμιά πως να καθαρίσω το πλυντήριο μου απο μέσα? Δεν ειναι και οτι πιο καθαρό:oops:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

τι να κάνω, ειπα να κοιμησω τον μικρό!!!!

Τελικά κοιμηθηκε! :shock::shock:

Στο κρεβάτι μου τον έχω ελπίζω να μη πέσει!!!!

Καλά δε καθαρίζει με τιποτα το πλυντήριο!!!

Πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος και αυτο σημαίνει οτι μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός και να πάω, δε πρέπει να φάω τίποτα...

ΠΕΙΝΑΑΑΩΩΩΩΩ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημερούδια τσούπρες!!!

Λοιπόν λορέττα το ίδιο πράγμα σκεφτόμουνα και εγώ για το πλυντήριο μου προχθές!! Πως στο καλό θα το καθαρίσω!!!! Εμένα η θήκα για το απορυπαντικό βγαίνει και την καθαρίζω χμμ... 1 φορά στα δύο χρόνια :tongue::tongue: αλλά είναι χάλια και ο ασημένιος κάδος... αυτό πως καθαρίζεται βρε κορίτσιαααα;;; (και εγώ πλυντήριο που ανοίγιε από πάνω έχω γι'αυτό και τον βλέπω τον κάδο απ'έξω που δεν λες ότι αστραφτει και όλας.......)

Πριντσι μουυυ..ξέχασα να σου ευχηθώ εχθές..κάθε ευτυχία με τον αντρούλη σου, πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!!!!! Κάνατε τίποτα σπέσιαλ εχθές;; Έπιασε το ρεκτιφιέ;;;)

PCqNp2.png

τι να κάνω, ειπα να κοιμησω τον μικρό!!!!

Τελικά κοιμηθηκε! :shock::shock:

Στο κρεβάτι μου τον έχω ελπίζω να μη πέσει!!!!

Καλά δε καθαρίζει με τιποτα το πλυντήριο!!!

Πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος και αυτο σημαίνει οτι μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός και να πάω, δε πρέπει να φάω τίποτα...

ΠΕΙΝΑΑΑΩΩΩΩΩ

Καλέ γιατί δεν πήγες το πρωί τώρα πριν ξανακοιμηθεί το καμάρι σου;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...