Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΤΙ ΘΕΛΩ ,ΚΥΡΙΩΣ, ΘΥΜΑΜΑΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΥΩ ,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.....

ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΑΣΑΖ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΦΤΕΣ!!ΧΑΧΑ.ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙ?ΒΑΒΥ OIL?

4ywWp2.png

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΤΙ ΘΕΛΩ ,ΚΥΡΙΩΣ, ΘΥΜΑΜΑΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΥΩ ,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.....

παρ'ολη σου τη κουραση απο χιουμορ καλα πας!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα ρε παιδια ο δικος μου μετα το μπανιο οχι μασαζ...με το ζορι τον ντυνω!!!!δε καθεται με τιποτα ολη η περαια μας περνει χαμπαρι!!!!!μεχρι να τον μουκωσω με τι μπιμπερο και να ηρεμησει!!!!:lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η MARZAB ΕΦΕΡΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΒΑΡΟΥΣ 2970!!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!

να σου ζησει το μωρακι σου.

γερο κι ευτιχισμενο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ;););)

ΡΗΝΙΩ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΩ ΜΕ BABA OIL ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μμμμμμμμμ....εγω εχω γαριες με σαλτσουλα απο το σαββατο,θα κανω και μια μακαροναδα και οκι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μμμμμμμμμ....εγω εχω γαριες με σαλτσουλα απο το σαββατο,θα κανω και μια μακαροναδα και οκι!!!

ΓΑΡΙΔΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?

ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ??? ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ευτιχος εγω εχω την μανουλα για μαγειρεμα.

σημερα λεω μηπως παω για ψωνια ο μεγαλος μου γιος παλι παχυνε και δεν του κανει τιποτα.το θεμα ειναι οτι δεν θα βρω και τιποτα τις προκοπης θα τα εχουν παρει ολα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΧΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

παρ'ολη σου τη κουραση απο χιουμορ καλα πας!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα ρε παιδια ο δικος μου μετα το μπανιο οχι μασαζ...με το ζορι τον ντυνω!!!!δε καθεται με τιποτα ολη η περαια μας περνει χαμπαρι!!!!!μεχρι να τον μουκωσω με τι μπιμπερο και να ηρεμησει!!!!:lol:

ΚΑΙ ΕΜΑς ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ!!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ!!ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΝΩ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ,ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΣΟΥΑΡ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΥΣΩ ΤΟ ΣΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΑΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ.

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΡΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ:mad::-x:-x:-x:-x

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...