Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας και χαρά σας!!! Εμφανίστηκα η άσωτη!!!! Μη με ρωτήσετε τί έκανα τις προηγούμενες μέρες, λίγο οι Κωνσταντίνοι, λίγο οι Ελένες (Ελενίτσα να σε χαίρουμάστε!!!!!!!!!!!!!:D:D:D), λίγο τα πλυσίματα, λίγο τα σιδερώματα (το κέρατό μου!!!!), λίγο οι βόλτες, πτώμα η princi!!!!!

Σήμερα έχω επέτειο γάμου, κλείνουμε 3 χρόνια!!!:-P:razz::-P

Το απόγευμα θα πάω για γενικό ρεκτιφιέ!!! Μου είχε κάνει δώρο ο άντρας μου στη γιορτή μου από αυτά τα πακέτα εμπειρειών μέσω internet, που περιλαμβάνει, χτένισμα, θεραπεία μαλλιών, μανικιούρ και μακιγιάζ!!!!! και δε θα μπορούσα να βρω πιο κατάλληλη ημερομηνία να το αξιοποιήσω από την σημερινή βεβαίως βεβαίως!!!

Έτσι εχω φούριες για να προλάβω να κάνω τις δουλειές μου μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά κατεβάζω ρολά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι λίγο γκρινιαρούλα, τι να κάνω!!!!:tongue:

αν έρθω μια φορά μετά θα συνηθίσω και θα έρχομαι συνέχεια και θα σου τρώω ολα τα τυροπιτάκια θα πινω το γάλα του μικρού θα τρώω τις κρεμες σας και θα φεύγω:shock:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ειμαι λίγο γκρινιαρούλα, τι να κάνω!!!!:tongue:

αν έρθω μια φορά μετά θα συνηθίσω και θα έρχομαι συνέχεια και θα σου τρώω ολα τα τυροπιτάκια θα πινω το γάλα του μικρού θα τρώω τις κρεμες σας και θα φεύγω:shock:

Βρε ελα εσυ....και μη στεναχωριεσαι....το δικο μου το σπιτι....δε ξεμενει απο αυτα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα πρινσι!σε ευχαριστω για τις ευχες!Τελεια η ιδεα του αντρουλη σου για δωρο!!ο,τι πρεπει για να το εκμεταλλευτεις σημερα που εχετε επετειο!Να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το παλικαρι σας!!!(και βεβαιως να κανετε κι αλλα παιδακια το ιδιο κουκλια οπως ο λορδος σας!! ;) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ποτε ηρθες καλε και δεν σε πηρα χαμπαρι;Ελενηηηηηηηη μου τι να κανουμε ζηλεψαμε με τα καφεδοτυροπιτακια και πεταγαμε καμια μπιχτη.:):)

Πρινσιπουλα μου να τα εκατοστησετε.Γεροι και ευτυχισμενοι,αντε και καλο ρεκτιφιε....:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ουυυυυυ....μεχρι να ρθει ο κουριερ,πανε τα τυροπιτακια....βγαλανε φτερα...εμ τι....να τα αφησω να μπαγιατεψουν;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Και τώρα φυσικά που μπήκα εγώ δεν υπάρχει άνθρωπος!

Να ευχηθώ στην Πρινσιποπούλα να χαίρονται ο ένας τον άλλο και πάντα ευτυχισμένοι! Τέλειο το δωράκι κοιτα να το απολαύσεις!

Εγώ έβαλα ένα σπακανόρυζο, μάζεψα λίγο και τώρα ξεκουράααα....άκυρο! Ξύπνησε η μπουμπού!

Ελένη στείλε μεζέ, πάω να ταίσω και ξανάρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια!!τι γινεται παλι εδω?ολο φαγητα ακουω.πρινσι κοιτα να γινεις μια θεα!!εγω θελω να παω να μου κανουν μασαζζζζζζζζζζζ κανα διωρο !!καποια στιγμη θα το κανω.

εγω τι θα φτιαξω παλι σημερα?εχτες ειχα σουτζουκια vitara ,σημερα?

μανιταρακι απο οτι καταλαβα τελικα ηρθες ινκογκνιτο .

4ywWp2.png

Κι εγω εδω,εφτιαξα γεμιστα,το σπιτι ειναι ψιλομαζεμενο θα ελεγα αν και δεν εχω τελειωσει την γενικη(και ουτε προκειται:tongue:)αλλα σημερα ειπα να το παω πιο χαλαρα γιατι εχω κουραστει και εχω μελλον ακομα.Με το ζορι ταισα και το μωρο γιατι συνεχεια φτερνιζομαι,τρομαξε το καημενο...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...