Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανιτάρι μου μακάρι γιατι να σου πω την αλήθεια ειναι ανασταλτικός παράγοντας (προς το παρόν) για δεύτερο! Ημουν πολύ χάλια. Λες στο δεύτερο να ειμαι καλύτερα?

Ελενάκι θα έρθω, θα μου κάνεις τυροπιτάκι?

το μωρό σου που ειναι οταν εχεις τοσο κοσμο ?? μαζί σου? καθεται ησυχο?

κελι για πες στην λορεττα δεν ειναι πιο ευκολα με τα υπολοιπα παιδακια?

οχι τιποτα αλλο εχω κολληση να το κανουμε το καφε τον πολλυτεκνων ιανουαριου:-P:razz::-P

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα μανιταρακι,δεν το συζητω για εχτες...:DΜετα εμπλεξα τηγανισα πατατες και φυσικα εκανα και για τα παιδια γιατι ζηλευουν δεν μπορουμε να φαμε κατι χωρις να του δωσουμε..:)Επισης του εστυψα και φρεσκο χυμο και τελικα;;;;εφαγε τα φασολακια και ζητησε και 2ο πιατο γιατι ηταν λεει ωραιγια..:shock:

Εγω τα τζονσον να πω την αληθεια δεν τα εχω νολευτει,μονο προδερμ επερνα αντε και κανα φισαν.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μαρη μανιταριους οκ και εγω θελω να κανετε πολλα παιδια αλλα μετα θα χασω την πρωτια και θα πρεπει να παω για το 5ο για να σας την βγω,κι οχι τιποτα ποιος τον ακουει;:mrgreen::mrgreen:

Εν το μεταξυ εκλεισα οτι σε 10 μερες παω για σπιραλ τουλαχιστον 5 ετες...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Το εχει εκπαιδευση Λορετααα το καημενο για να πινει τα καφεδακια της,καταλαβες;:mrgreen:Μπορει να του δινει και κανα τυροπιτακι για να μην βγαζει αχνα...:D

αχαααα... αναρωτιέμαι αν ειναι τοσο ήσυχο το παιδάκι της πάντως...γειτόνισσες παν και έρχονται, τυροπιτάκια ψήνονται (γκραν γκρουν ο φουρνος), κουδούνια χτυπάνε, φλυτσάνια ανεβοκατεβαίνουν, μπλα μπλα απο τις κυρίες..δε ξέρω δε ξέρω...:D

αχ ρε ελενάκι ολο λέω οτι θα ερθω και ολο φοβαμαι τη διαδρομη. μα τι κοτα ειμαι!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

αχαααα... αναρωτιέμαι αν ειναι τοσο ήσυχο το παιδάκι της πάντως...γειτόνισσες παν και έρχονται, τυροπιτάκια ψήνονται (γκραν γκρουν ο φουρνος), κουδούνια χτυπάνε, φλυτσάνια ανεβοκατεβαίνουν, μπλα μπλα απο τις κυρίες..δε ξέρω δε ξέρω...:D

αχ ρε ελενάκι ολο λέω οτι θα ερθω και ολο φοβαμαι τη διαδρομη. μα τι κοτα ειμαι!

χαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοο.:D:D

Καλε πηγαινε μονο εσυ λειπεις απο εκει....:DΟλη η Θεσαλονικη εχει πιει καφε απο τα χερακια του ελακου....:tongue:Καθε μερα σουαρε εχει αυτη η κοπελα..Οταν πας εσυ ομως πες της να φτιαξει και κανα λουκανοπιτακι τιιι;;;; μονο με τυροπιτακια θα την βγαλει;:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

λορεττακι γι αυτο ειναι ησυχα οταν ειναι με φασαρια συνηθιζουν.

φανταζεσαι να λεμε στα μεγαλα μην μιλατε γιατι κοιματε το μωρο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

εξαφανιζολ?κελι επεσεσ κατω απο τις πολλες ερωτησεις?

Οχιιιιιιιιιι ποτε σου απαντησα και με λεπτομερειες.....:tongue:

Οχι δηλαδη αλλα πρεπει να αναγνωριστει η προσφορα μου στο καφε......:D:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ναι μωρε και ο δικός μου οταν ειναι με παρεα ειναι ήσυχος...

πάντως καλά κάνει το ελενάκι, μια χαρά περνάει η μέρα έτσι. Μακάρι να ειμασταν πιο κοντά...

Ναι ειναι πολυ καλη φαση,εμενα στη γειτονια μου ειναι ολοι μεγαλοι 2-3 δηλαδη δεν εχει αλλους και με βλεπουν και σαν σωτηρα γιατι εχουν ανασφαλεια παιδια εδω περα.Εχω γνωρισει καποιες καλες κοπελες απο το σχολειο αλλα δουλευουν ρε γαμ@το.:(ετσι σκατουλ#ς.Εν το μεταξυ εχω και κολλημα να παω εγω με 4 γιατι σκεφτομαι οτι εχουν κι αυτες τουλαχιστον αλλα 2 εεε σκατ@ καφες..:Dθα με βριζουνε..:tongue:

Ποσο μακρια εισαστε με την Ελενιτσα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι ειναι πολυ καλη φαση,εμενα στη γειτονια μου ειναι ολοι μεγαλοι 2-3 δηλαδη δεν εχει αλλους και με βλεπουν και σαν σωτηρα γιατι εχουν ανασφαλεια παιδια εδω περα.Εχω γνωρισει καποιες καλες κοπελες απο το σχολειο αλλα δουλευουν ρε γαμ@το.:(ετσι σκατουλ#ς.Εν το μεταξυ εχω και κολλημα να παω εγω με 4 γιατι σκεφτομαι οτι εχουν κι αυτες τουλαχιστον αλλα 2 εεε σκατ@ καφες..:Dθα με βριζουνε..:tongue:

Ποσο μακρια εισαστε με την Ελενιτσα;

και εγώ απο γείτονες τιποτα... ε δεν ειμαι και παααρα πολύ κοινωνική βέβαια. Η περαία ειναι σαν προάστιο πλεόν, δεν ειναι πολύ μακρυά αλλά έχω μια ανασφάλεια με το αυτοκίνητο. Ανεβάζει θερμοκρασία και σβήνει εντελώς η μηχανή. Με φαντάζομαι στον δρόμο να σπρώχνω το αυτοκίνητο με το μωρό μεσα και λίγο διστάζω. Εχει συμβει στον άντρα μου δύο φορές ως τώρα και οπου το πήγαμε δε μπορούν να το φτιάξουν...:shock:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!τι γλωσσοδοιαρια ειναι αυτηηηηηηηηη!!!ασε που καθε ποστ διαβαζα μεσα τουλαχιστον 1 Ελενη!!! :) :) :)

Μου τον ματιαξαταε το μπεμπη μου και ξυπνησε μολις καθησα για το καφεδακι μου αλλα οκ τον εβαλα στο καροτσακι σε σημειο να κοιταει τα τυροπιτακια και να τα χαλβαδιαζει και ολα μια χαρα!!! :) :):)

Κελακο μου ασε τη Λορετα...ειναι γκρινιαρα απο τη φυση της παιδι μου!!!Αν εχεις αυτοκινητο ειμαστε κανα 30 λεπτο,ο δρομος ειναι μια ευθεια,ουτε ανηφορες ουτε κατηφορες...τωρα βεβαια,αν ειχε και μενα το αυτοκινητο μου τετοιο προβλημα και εγω θα το σκεφτομουν πολυ να το παρω μονη μου με το μωρο οποτε σε δικαιολογο....μεχρις ενος σημειου βεβαια(μη παιρνεις και θαρρος!! :) )

Εδω που μενω εγω ειναι παραλια και τωρα το καλοκαιρι ειναι οοοοοοοολα τα λεφτα!!Κοσμος,καροτσακια πανε ερχονται,κουβαδακια παιδακια,ειναι τελεια!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Απο γειτονισες δοξα το θεο εχω δυο κοπελες στη πολυκατοικια που κανω πολυ παρεα!Μια ακομα μετην οποια πια απλα μιλαμε τα δεοντα(ενω πριν 2 χρονια ειμασταν κ@λος-βρακι)και με τους υπολοιπους τυπικες σχεσεις!Δεν ειμαστε και πολλοι,11 διαμερισματα,τα 4 κλειστα,οποτε 7 οικογενειες πανω κατω....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...