Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΧΕΣΤΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΟΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 7 ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ Ο ΓΟΦΟΣ ΜΟΥ.ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΟΥΝΟΥ !ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!βρε ρηνιω...δηλαδη εσυ τι ωρα κοιμασαι παιδι μου;;;;;;Εγω σημερα σας το λεω απο τωρα θα εχω τις μανουλες απο το σχολειο για καφε!ε...καλα...οχι ολες βεβαιως βεβαιως 3-4 που κανουμε παρεα οποτε θα αργησω λιγο να μπω!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Παω να δω αν ψηθηκαν τα τυροπιτακια μου!!!(γιατι...ειμαι και νοικοκυρα βεβαιως βεβαιως!!! :) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κουρίτσια!

τι μου κάνετε? σήμερα κοιμηθήκαμε καλά (δηλαδή ενα 8ωρο) αλλά ξυπνήσαμε νωρίς! ε μη τα θέλουμε κι'ολα!

Ηλιάννα ευχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και έναν τέλειο τοκετό. Είμαστε πολλές αλλά κοιμόμαστε όποτε μπορούμε...;)

Εγώ είχα δύσκολη εγκυμοσύνη με αναγούλες μέχρι τον 5ο!!! Μόνο που το σκέφτομαι με πιανει απελπισία. Γιατί λενε οτι τα ξεχνάς μετά?:shock:

Ομως για να κανονίζεις γάμο θα είσαι καλύτερα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι τον πρώτο καιρό.

Ελενάαααακι...θέλω τυροπιτάαακι!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Aντε!Παρε τον κουκλο σου κι ελα! ;)Τοσο χαλια ησουν βρε Λορετα;;απαπααααααααααααα...εγω δυο μερες ειχα γαστρεντεριτιδα και εκανα εμετο και τα ειδα ολα....οχι να το χω και 5 μηνες........εγω περαν απο κατι αναγουλες εντονες μεχρι και τον τεταρτο δοξα το θεο δεν ειχα κατι αλλο!

Ηλιανα με το καλο κοριτσι μου!Βλεπουμε τη πορεια σας και θυμομαστε τα δικα μας.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα

μαρινακι δεν το βλεπω να συναντιωμαστε εδω μεσα.τελικα το μωρακι τη ειχε και σου εδωσε το σιροπακι?

λορεττα σε καταλαβαινω κι εγω με τον πρωτο περασα δραμα οπως εσεις ειναι στο παιδι ομως κι εμεις οι γονεις ειμαστε λιγο πιο υστερικοι.μετα στο δευτερο τα πραγματα ειναι καλυτερα και τωρα στο τριτο μια χαρα ,φανταζομαι στο τεταρτο :Pπαντως μην απελπιζεσαι δεν θα ειναι παντα ετσι

νουνου πες μου για το πμ δεν καταλαβα τιποτα.καλα μαρη δεν διαβαζεις τα προηγουμενα η δεν μου απαντας επειδη δεν σου μιλαω?:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερααααααααα.Ελενακι εγω θελω και τυροπιτακι και καφεδακι.:DΚλαψ να μην ειμαι κοντα απο τις πρωτες θα ημουν εκει προυνο προυνο....:)

Τωρα βεβαια εσυ ξερω τι λες :τι καλα που ειναι μακρια με ζαληζει που με ζαληζει απο το νετ εεεεεεε οχι να ειναι κι εδω.....:lol::lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μανιτάρι μου μακάρι γιατι να σου πω την αλήθεια ειναι ανασταλτικός παράγοντας (προς το παρόν) για δεύτερο! Ημουν πολύ χάλια. Λες στο δεύτερο να ειμαι καλύτερα?

Ελενάκι θα έρθω, θα μου κάνεις τυροπιτάκι?

το μωρό σου που ειναι οταν εχεις τοσο κοσμο ?? μαζί σου? καθεται ησυχο?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ελενη...................ελα

τη εγινε με την γιουροβιζιον?

κελακο και με σενα τελειος συνχρωνησμος εχτες.

εγω εχτεσ πηρα την τζονσον να μου στειλουν κουπονια για σαμπουαν -αφρολουτρα και μου ειπαν μονο μεσω λιμπερο,αυτοι μου ειχαν στειλει 3 για το τοπ του τοπ ομως κοντευουμε να τα τελιωσουμε ειμαστε και πολλοι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...