Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό Ηλιάννα μου!

Ειρηνάκι εγώ δε συμφωνώ και πολύ με αυτή τη λογική γιατί αν θέλουμε να τσεκάρουμε για αλλεργίες ας δώσουμε πχ απευθείας αυγό, πορτοκάλι ή ...σοκολάτα που είναι και η αγαπημένη μου! Οι αλλεργίες έτσι κι αλλιώς σιγά-σιγά φεύγουν όταν μεγαλώνει το μωρό. Μου φαίνεται λίγο παράλογο να δώσω κρέμα μόνο και μόνο για να τσεκάρω για αλλεργιες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι είναι Ειρηνάκι, οι περισσότεροι παιδίατροι και γιατροί γενικά αν διαφωνείς με αυτά που σου προτείνουν τα παίρνουν λίγο!!! Απο την άλλη πάντως είναι μεγάλη ευκολία η κρέμα, τσακ ανοίγεις το σακουλάκι το ρίχνεις στο νερο και έτοιμο!!! Τι να πω, με βλέπω να δίνω κι εγώ την κρεμουλα και να ησυχάζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

11/9 επιτελους...και εγω ευχομαι να μην εχω νευρα γιατι θα θελω λεξοτανιλ μετα για το μωρο...και εσεις λιγες μανουλες γεναρη εδω ε???και στο δικο μας ειναι ελαχιστες...πολυ ησυχια..

πολλες ειμαστε μωρε αλλα μαλλον κοιμουνται τα κοριτσακια μας!!αντε με το καλο θα εχεις μπει στον πεμπτο λογικα και δεν θα εχεις αναγουλες να περασεις τουλ καλα στον γαμο σου...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Στο γιο μου έδινα ή λίγο από το μεσημεριανό χωρίς κρέας, ή φρούτα πάλι ή συνήθως γλυκοπατάτα. Μέχρι που πήραμε οκ για γιαουρτάκι κι άρχισα κατσικίσιο ή πρόβειο με μια μπανάνα αλεσμένη μέσα,αυτό τρώει και σήμερα αρκετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...