Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Στεγία μου καλύτερος χορευτής από το γιο σου αποκλείεται να υπάρχει!!!

Αλήθειααααααααααααααααααααααααααα

πάρτον αγκαλιά και μόνος του χορεύει....και τραγουδάει!!!!!!!!!!!!!!!!!

και έχει μια φωνούλαααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αυτά είναι! Για να βλέπουν οι άλλες τι γαμπρό θα κάνω και να σκάνε από τη ζούλεια τους!!!χι,χι,χι!

σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Xέλοουυ και από μένα όπως λέει και η λορέττα!!

Πριν λίγο γυρίσαμε από την γιατρό...68,5 πόντους & 7600 το καμάρι μας!! Σε μιία εβδομάδα ξεκινάμε και βανίλια-ρυζάλευρο.. Πείτε γνώμες για το ποια μάρκα να πάρω!

PCqNp2.png

συμπεθεριασατε ολες?

εγω?????????????????????????????

στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις?

τοσο ομορφο παιδακι εχω...

Τωρα το λες;Εψαχνα κι εγω γαμπρο τοσο καιρο αλλα βολευτηκε η δικια μου,συμπεθερεψαμε με το Σοφακη.:DΕχω και το Ελενακι για την μεγαλυτερη μια χαρα....:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Xέλοουυ και από μένα όπως λέει και η λορέττα!!

Πριν λίγο γυρίσαμε από την γιατρό...68,5 πόντους & 7600 το καμάρι μας!! Σε μιία εβδομάδα ξεκινάμε και βανίλια-ρυζάλευρο.. Πείτε γνώμες για το ποια μάρκα να πάρω!

Ψηλο το παιδακι σου Χριστινακι οντως....

Εγω σε ολα τα παιδια εδωσα Γιωτης που ειναι και Ελληνικες κρεμες.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χριστινάκι και Χαρούλα όντως τα καμάρια σας είναι ντερέκια, ξέρατε εσείς που συμπεθερέψατε!!! Φτού, φτού μάτι να μην τα πιάσει! Καλέ οι άλλες μην αγχώνεστε των κοριτσιών τα παιδάκια είναι κανενα μήνα μεγαλύτερα και είναι και αρκετά βαρύτερα σε κιλά που μετράει κι αυτό! Πάντως καθόλου κοντά δε μου φαίνονται τα παιδάκια σας, για δείτε και στις καμπύλες στο βιβλιάριο!

Σήμερα μου ήρθε ένα πακετάκι με το ταχυδρομείο από τη ΝΟΥΝΟΥ με 3 δείγματα κρέμας, 3 φακελάκια δηλαδή! Βρήκαν τον άνθρωπο, εγώ που δεν είμαι σίγουρη αν θα δώσω καν κρέμα! :D Τέσπα επειδή στο Γιωργάκη δεν είχα κάνει ποτέ του έδωσα να φάει σήμερα, λιγώθηκε όμως γρήγορα, δοκίμασα κι εγώ και δεν ενθουσιάτηκα! Πάντως τα δικαιολογώ τα μωράκια που πολλές φορές θέλουν μόνο κρέμα και καθολου γιαούρτι ή φρούτα, αν φας κάτι τόσο γλυκό, σίγουρα όλα τα άλλα σου φαίνονται ξινά!

mGKop3.png60Jvp3.png

:shock::shock::shock::shock: 71 !!!!!!!

παιδαρος...

εμάς ειρηνάκι μήπως θα μεινουνε κοντοι??? :cry:

και μενα τοσο ειναι αλλά 6μιση κιλά

ΛΟΡΡΕΤΑΚΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΜΑΛΛΟΝ!

ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ!!:tongue:

4ywWp2.png

Χριστινάκι και Χαρούλα όντως τα καμάρια σας είναι ντερέκια, ξέρατε εσείς που συμπεθερέψατε!!! Φτού, φτού μάτι να μην τα πιάσει! Καλέ οι άλλες μην αγχώνεστε των κοριτσιών τα παιδάκια είναι κανενα μήνα μεγαλύτερα και είναι και αρκετά βαρύτερα σε κιλά που μετράει κι αυτό! Πάντως καθόλου κοντά δε μου φαίνονται τα παιδάκια σας, για δείτε και στις καμπύλες στο βιβλιάριο!

Σήμερα μου ήρθε ένα πακετάκι με το ταχυδρομείο από τη ΝΟΥΝΟΥ με 3 δείγματα κρέμας, 3 φακελάκια δηλαδή! Βρήκαν τον άνθρωπο, εγώ που δεν είμαι σίγουρη αν θα δώσω καν κρέμα! :D Τέσπα επειδή στο Γιωργάκη δεν είχα κάνει ποτέ του έδωσα να φάει σήμερα, λιγώθηκε όμως γρήγορα, δοκίμασα κι εγώ και δεν ενθουσιάτηκα! Πάντως τα δικαιολογώ τα μωράκια που πολλές φορές θέλουν μόνο κρέμα και καθολου γιαούρτι ή φρούτα, αν φας κάτι τόσο γλυκό, σίγουρα όλα τα άλλα σου φαίνονται ξινά!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ!ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ .ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...