Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσο καλο τους κανει ο μεσημεριανος υπνος.....:) :) :)

Και στις μαμαδες επισης..:D:D

Ταισα και την κυρια,απλωσα και για την οικογενεια χωραφα,τι κακο κι αυτο πολυ ρουχο κι αυτα τα βρακια και οι καλτσες απαπα απελπισια...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

μαρη κελι δεν σε προλαβαινω 1 στο φεισ 1 εδω κατσε καπου πουλακι μου:tongue:

να ρωτησω κατι η ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο φεισ ειναι η στελλα ?κι εαν ναι γιατι ειναι με 2 ονοματα? βλακεια ειπα ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Χελλοου και απο μένα!

Κορίτσια δεν έχω πια κουράγιο. Θα μου πειτε μιλάς και συ μέ ένα παιδί...

τι να κάνω, ειμαι και καλομαθημένη!!!;)

Σήμερα πάλι ειχαμε δράματα με τον ύπνο! Μόνο πάνω μου θέλει να κοιμάται, τον βάζω στο κρεβάτι και κλαίει, μετά ξανα, ξανα, ξανά...πόσο ν'αντέξω η δόλια μάνα. Τον πήγε ο άντρας μου στην πεθερά να κοιμηθώ...

Αγια γυναίκα!:shock: Πλακα πλάκα αν δεν ηταν και αυτη θα είχα σαλτάρει!

Αντε πότε θα πάει 5ήμερη να ξεκουραστώ?:mrgreen:

Χαρά με ρώτησες για κρέμα ε? Εγώ πήρα την καινούρια της Vichy την Cellu destoc...αλλά είπαμε θέλει και γυμναστική. Τα έχασες τα κιλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πού είσαι βρε μανιταράκι που ποτέ δε σε πετυχαίνω!!! Από τότε που αρχίσαμε το epadoren το σιρόπι, βλέπω βελτίωση! Εντάξει πάλι δεν παίρνει τρομερό βάρος, αλλά τρώει πιο ήρεμα χωρίς να κλαίει που για μένα αυτό είναι βασικό! Εσείς πώς πάτε? Έπιασε αμέσως μπιμπερό? Το ξένο το συνήθισε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Στεγνωτήριο προμηθεύτηκε φέτος η αφεντομουτσουνάρα μου! Το Χεειμώνα μας βόλεψε πολύ με τα 2 μωρά αλλιώς την είχαμε άσχημα! Βέβαια μερικά ρουχαλάκια βγήκαν λίιιιιγο -πώς να το θέσω τώρα?-ε χμμμμ μικρουτσικα εως τοσοδούλικα! Δεν είναι που παχύναμε, σας βλέπω που γελλάτε, αυτό καλέ από μόνο του τα συρρίκνωσε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

γειάααααααααααααααααααααα

εδώ χορεύουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...