Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αντε βρε ειρηνουλα!!! :) :) :) Που πας και τα βρισκεις!!!Λοιπον σε αυτη την ηλικια τα μωρακια δεν εχουν αισθημα κορεσμου....οποτε μπορει οσο τους δωσεις να το φανε ολο!

Αν δε σου εκανε εμετο μετα οκ!Αν εκανε μαλλον πρεπει να τα μειωσεις!Εμεις σημερα θα παμε στη παιδιατρο και θα ρωτησω για τα γραμμαρια γιατι αυτη την απορια την εχω κι εγω....ποσα ml δηλαδη πρεπει να τρωνε σε αυτη την ηλικια!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΙΩ? ΕΔΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ...

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΑΙΕΙ,ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εγω ουτως ή αλλως τιποτα απο αυτα που ανεφερες δεν τρωω...ποσο μαλλον τωρα που θηλαζω...κι απο γαλακτοκομικα μονο τυρακι κασερακι!Καφεδακι ομως....καθε μερα!!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΙΔΙΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ.ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΕΙΔΗ ΤΥΡΙΩΝ .ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!

ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΓΚΑΛΙΑ

4ywWp2.png

Κοιμαται ψιλοκαλα το βραδυ δεν εχω παραπονο!Εσενα;;ενταξει ειναι και πολυ μικρος ακομα εσενα βρε ειρηνη μου!!!Μισο..λογβ του καφε εννοεις;;;Ναι καλε μια χαρα!!Απλα πινω εναν μεχρι τις 11.00 το πρωι!Κανενα προβλημα!Η παιδιατρος μου το πε! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

8 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΙΚΙΟ

ΣΟΥ?

Οταν θηλαζω τρωει και μια κατοσταρα μετα ...οταν το βγαζω τρωει και 130 και 140 και 170...!!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Kαι τι μπεμπουλίνι έχεις marquie? Αγοράκι ή κοριτσάκι; (για να του βάλουμε και το κατάλληλο χρώμα στην ημερομηνία :wink:

χριστινακι γιατι εμενα ειναι μπλε?

ξερω ψαχνεις για γαμπρους ε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Αυτο δεν ειναι τελειο....αυτο ειναι...υπερτελειο!!!!!Εμεις καμια φορα πενταωρο και κανουμε παρτυ!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΛΑΚΟ ΕΙΔΑ ΤΟ 1 MONTH ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1 WEEK KAI 4 DAYS.AYTO TO 100 ΑΠΟ ΥΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ?

:lol::lol::lol::lol::lol:ο,τι θες βλεπεις μου φαινεται!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα μανιταριιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΗΝΟΥΛΑ!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΜΕΤΑΞΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΜΠΑΝΙΟ-ΜΑΣΑΖ-ΜΑΜ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...