Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Πως περασες μανιταρι;φανταζομαι για τοσο λιγο ταλαιπωρια ε;Λορετα αν ισχυει η πτωση του τουρισμου ολο και κατι θα βρεις και αργοτερα αλλ καλυτερα να μην το ισκαρεις.

Κι εγω βαριεμαι τις δουλειες και εχω ανοιξει φοβερες κανω το σπιτι απο την αρχη,ριζικη γενικη γιατι και με την κοιλια τα πανω πανω εκανα τοσο καιρο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νουνου θελω πρωτα να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ σου μιλαω γιατι μαλλον θα με πουλησεις για την ιταλια κλαψ...

ομως ρε κοριτσακι με εχεις συγκινηση οπου υπαρχει κατι σχετικο με φιλανθρωπια τρεχεις μπραβο σου ρε σοφακι. σε ζηλευω εγω δεν ειμαι ετσι ενω ειμαι ευαισθητη οκ ομως δεν ξερω παντα σκεφτομαι οτι ενταξει αμα καποιος θελει να δουλεψει θα βρει δουλεια .μπραβο σοφακι.μου ειχες κανει εντυπωσει απο μια παρομοια περιπτωση στο παρελθον .μου εχεις δωσει να καταλαβω οτι δεν σε ενδιαφερει να το ψαξεις και πολυ,απλα ενας ανθρωπος ζηταει βοηθεια κι εσυ απλα την δινεις παλι μπραβο.(εγω ακομα σκεφτομαι να βοηθεισω η οχι)

πραγματικα σε ζηλευω

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια αν και περιργω περασα καλα .δεν ξερω αυτεσ οι καταστασεις σε δενουν ακομα περισσοτερο με τουσ ανθρωπους γυρο σου.

και ιδικοτερα με τα αδελφια μου ειμαστε ουτος η αλλος αρκετα δεμενοι(μια γροθια ελεγε η μανα να ειστε )ομως μην γελασετε τωρα αισθανομαι ορφανη με ολη την σημασια και εχω αναγκη να ειμαι μαζι τους.οσο για τα δωματια στο ιντερνετ υπαρχουν σελιδεσ που μπορειτε να δειτα αεκετες πληροφοριες και υπαρχουν σχολια απο τους πελατες που εχουν μεινει νομιζω οτι θα σας ειναι χρησιμο να δειτε τη νομιζουν και οι επισκεπτες.

izE6p2.png?S6UQkQqM

λορεττακι σιγουρα θα βρεισ και τελευταια στιγμη ομως

ΕΓΩ δεν ξερω οι υπολοιποι, δινω τα καλυτερα δωματια σε αυτους που κανουν νωρισ κρατηση γιατι ντρεπομαι .τωρα οι τελευταιες κρατησεις οτι περισσευει.

και οι αληθεια ειναι οτι οι τουριστες ξεκινανε τις κρατησης 1 χρονο πριν.

izE6p2.png?S6UQkQqM

πες τα μανιταρι μου!!!!κι εγω επρηζα τον αντρα μου να κλεισουμε απο τωρα και μου λεγε αμαν τι βιαζεσαι νωρις ειναι!!!εμ λεω νωρις για να βρουμε κατι καλο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Λορετα!πως ειναι ρε το μωρο;

το δικό μου το μωρό??? καλά? γιατί???:eek:

τι κάνεις ελενάκι?

εφαγα πολύ το τριήμερο και ενώ είχα πάει 64,500 πάλι ανέβηκα...τι θα γίνει με τα κιλά γαμώωωτοοοοο... πώς θα βάλω μαγιό?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλε....με τα κακακια του...και με την ανησυχια που ειχε λογω της ανεξελεγκτης λαιμαργιας σου......:)

ασε...εγω τι να πω;;;;;που πηγα 63 παρακαλω μετα την γαστρεντεριτιδα και σημερα η ζυγαρια ελεγε παλι 64 500;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αυριο δίνει 29 βαθμούς και λέω να πάμε με τον αντρούλη μου για κανένα μπανακι σαννη!!!! Αχ κορμί μου θα σε βγάλω στον ήλιο!!!!!!

ααααααααααα εσεις ειστε τολμηροι!!!εγω αν δεν πιασει ιουλης ουτε το δαχτυλακι μου δε βουταω!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

επιτελους μαζευτηκατε????

ελενη την εκανε τη φρουτοκρεμα γιαβρι μου η ακομα στο δρομο εισαι???χιχιχιχιχιχιχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...