Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Babyjes τώρα που σε βρήκα...θα σε ζαλίσω! Βασικά το κατάλυμα είναι που θα καθορίσει αν όντως θα έρθουμε γιατί αλλιώς οι διακοπές με 2 μωρά μπορεί να είναι σκέτη κούραση! Θέλουμε κάτι πολύ κοντά στη θάλασσα, αν γίνεται να πηγαίνουμε και με τα πόδια! Θα έχουμε αυτοκίνητο, αλλά για τη θάλασσα προτιμώ να πηγαίνουμε με τα πόδια και να το χρησιμοποιούμε στις βόλτες μας! Επίσης επειδή ο μικρός μου τρώει λίγο αλλά αρκετά γεύματα, σκέφτομαι κάτι που να έχει ημιδιατροφή ή αλλιώς κάτι με κουζινάκι για να φτιάχνω κάτι εγώ πρόχειρο και να τρώμε έξω μία φορά την ημέρα γιατί (αν και ψιλοτεμπελιάζω στις διακοπές να μαγειρεύω, όχι ότι τρελαίνομαι γενικά με το μαγείρεμα αλλά λέμε!). Το ιδανικό τέλος θα ήταν να έβρισκα κανένα δίχωρο δωμάτιο γιατί ο ταλιμπανάκος μας αν αντιληφθεί ότι είμαστε στο ίδιο δωμάτιο δεν κοιμάται και θέλει να παίζουμε!Πολλά ζητάω ε? Σιγά μη βρω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δωσε μου μια εβδομαδα και θα κανω οτι καλυτερο.πιστευω οτι θα σας βολεψουν τα μικρα διαμερισματακια απο τα ξενοδοχεια που βρισκονται μες το νερο που λεει ο λογος συν που εχουν και κουζινα.αχ τι τελεια,θα γνωρισω μια μανουλα ιανουαριου επιτελους!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ ΟΕΟ???????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλα βρε Μαρινα!Πολλα ειναι αυτα που ζητας;;;Αυτα ζηταει καθε οικογενεια με παιδια!Εγω τα βρηκα στη Θασο,δε θα τα βρεις εσυ στη Κερκυρα που ειναι και τοσο μεγαλο νησι;;;αντε και να μου πεις που θα πατε και αν σας αρεσε για να παμε κι εμεις πρωτα ο θεος του χρονου το καλοκαιρι!

Καλημερα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημεραααααααααα.Βρε Ελενακι μιας και τελειωσες τις δουλειες στο σπιτι σου δεν ερχεσαι να βαλεις ενα χερι βοηθειας κι απο εδω γιατι εγω δεν τελειωνω λεμε.Οι δουλειες μου γεννανε.:tongue:Αντε καλε που ειστε παλι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ααααααα κι εγω τωρα που λετε για διακοπες φετος μαλλον δεν ειναι σιγουρο με βλεπω παλι να καθομαι εδω.Το πιο πιθανο ειναι να φτιαξουμε επιτελους το τροχοσπιτο και να φευγουμε απογευμα Σαββατου και Κυριακη.Δεν με χαλαει βεβαια γιατι εγω ειμαι και νευρο οποτε μαρεσει απο εδω κι απο κει σε διαφορετικα μερη.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημεραααααααααα.Βρε Ελενακι μιας και τελειωσες τις δουλειες στο σπιτι σου δεν ερχεσαι να βαλεις ενα χερι βοηθειας κι απο εδω γιατι εγω δεν τελειωνω λεμε.Οι δουλειες μου γεννανε.:tongue:Αντε καλε που ειστε παλι;

Εμ....παιρνουν παραδειγμα απο σενα!αχαχαχαχαχα...καλο;;;;:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλε εδω δεν προλαβαινεις να κανεις μια δουλεια και εχω και τις ουρες απο πισω να τα χαλανε.Εχτες που δεν ειχαν και σχολειο;;ασ'ταααα.Ρε παιδι μου κι αυτη η μεγαλη το πιστευεις οτι ειχε μεχρι και σκουπιδια στα συρταρια του γραφειου;κανει οτι μαζευει οταν την μαλωνω και τα χωνει οπου βρει για να φαινεται μαζεμενο....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια! Εμείς ξυπνάμε πια απο το αγριο χάραμα με γέλια και χαρές...

Τι κάνετε? δουλειές?

Εχω και γω ένα αγχος για τις διακοπές. Δεν έχουμε κλείσει τίποτα, δε ξέρω πως θα είμαστε με το μωρό αλλά έχω ανάγκη να κάνουμε λίγες διακοπές. Δε θέλω να τη βγάλουμε χαλκιδική με τα πεθερικά! Ο άντρας μου απο την άλλη... δε θέλει να κλείσουμε απο τώρα!!!! Θα τα παρω μου φαίνεται!

Εγώ πάλι δουλειές ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΕΜΕΕΕΕ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα ηρθα επιτελους

καλα περασατε διαβαζω μπραβο κοριτσακια.

κολλησα και δεν θυμαμαι τιποτε να σχολιασω .

ειρηνουλα ειδα οτι μονο εσυ ενδιαφερθεικες για συναντηση και δυστιχος το απογευμα τις πεμπτης δεν προλαβα να μπω να σου στειλω το τηλεφωνο μου,ομως η αληθεια ειναι οτι και στις 2 μερες που εμεινα αθηνα στο σπιτι ειχα 20 ατομα μερα νυχτα και θα ηταν τελικα δυσκολο. τον δεκεμβρη παλι........

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...