Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλησπέρα ! Να μη στενοχωριέσαι , είναι πολύ καλό το 50% επιτυχίας! Αλήθεια στο λέω, επειδή παίρνω ωάρια 1-1 ή στην καλύτερη περίπτωση μέχρι 2, το γεγονός πως έγινε ένα ωάριο βλαστοκύστη είναι πολύ καλό γιατί δε γίνονται πάντα όλα. Απλά μίλα με το γιατρό σου δεδομένης της χαμηλής ανταπόκρισης για το πώς θα κινηθείτε στο εξής από άποψη πρωτοκόλλου. Ομοιοπαθούσα εδώ! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημεεεεεεεεερα!!!Χαθηκαμε ρε κοριτσια.......λορεταααααααα....κελακοοοοοοο....αντε να περασει και η σημερινη αργια να μπουμε στους ρυθμους μας!!! :) :) :)

Εμενα το παλικαρι μου εχει εδω και 3 μερες που στις 530-600 το πρωι...χ@ζει και ξυπναει!και μετα για να κοιμηθει θελει να φαει....τι θα κανω με αυτο το ολοημερο χ@σιμο;;;;;;απο κει που μου ξυπνουσε 730 τωρα 2 ωρες νωριτερα ξυπναει.....ευτυχως ξανακοιμαται...παω και γω λοιπον να τη ΞΑΝΑπεσω....θα τα πουμε μετα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια.Ηρθα κι εγω να δωσω το παρον γιατι οντως εξαφανιστηκα.Και τωρα που θα κλεισουν και τα σχολεια,τι ωραιγιαααααααα,θα φαω καλα.:)Βγαζω χαλια και πλενω,κανω γενικη εδω και πολλες μερες και δεν βλεπω να τελειωνω και συντομα γιατι εκει που τα κανω εκει τα ξανακανουν σκ@τα.Η μικρη πηρε το υγρο σαπουνι και το εριξε ολο κατω στην αυλη για να καθαρισει το χρυσο μου.:mad:Εχω κι απάυτα τα ωραιγια που να τελειωσω....:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Εμείς βγαίνουμε πολύ αυτές τι μέρες αλλά το βράδυ ο μικρος δε κοιμαται καθόλου. Σήμερα τον πήρε ο άντρας μου απο τις 7 για βόλτα και κοιμήθηκα μέχρι τις 11!!!!! Είμαι κουρασμένηηηηη.

Επίσης σταμάτησα να προσέχω διατροφικά και ίσως είναι απο αυτό...Τάο μου τα έκανα σαλάτα απο την λαιμαργία μου. Μου λες εσύ συμβουλες και γω κάνω οτι ναναι...

Χθες βγήκαμε για φαι και είχαμε 3 νινάκια στην ίδια ηλικία!!!! Ολα γλυκες αλλά ολα αγόρια! Θα μπω σε λίγο. Ο μικρός πεινάααει

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερεεεεες! Συμφωνω με Κέλυ, άντε να ρθει το καλοκαίρι αλλά εμείς τη βάψαμε!!!! τόσα παιδιά σπίτι συνεπάγεται χάος!!! βαλε και τα μπάνια!!! Συμφωνώ και με ΛοΡΕΤΑ και γω τα κανα σαλάτα!!!! μ'όλις έφαγα προφιτερολ, κανονικό και μετά κ τη χτεσινή κραιπάλη περιμένω αποτελέσματα, προς το παρόν τίποτα, τα κακακια μας κανονικά!!!! Συμφωνώ και με Ελένη, που σαι ΕΛΕΝΆΚΟ νυστάζω και παιδεύομαι, αλλά θέλω τη ρουτίνα μας πίσω, μπουχουχού!!! ΑΛΛΑ... αλλά εμείς για ρουτίνα μας βλέπω μετά τη βάπτιση μας! Ξυπνησε η μπουμπόύ....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Τάο μου εγώ εκανα πολλές παρασπονδίες και την πλήρωσε το μωράκι μου. Σήμερα πράσινα κακάκια, το βράδυ δε μπορούσε να κοιμηθεί...κλαααψψψψ! Δε ξανατρώω. Και τα πηγαίναμε τόσο καλά!

Ελενακι ξύπνησες? Η αδερφή σου που μένει?

Κέλι μου καλα?

Οι υπόλοιπες κάνετε βόλτες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

φαινετσι οτι το καθε μωρακι ξεπερν'α σε δικούς του χρόνους την αλλεργία, πιστευω ότι δεν θα μου κανει πρασινα κακ'α κ αίμα που το φοβαμαι...αλλά από την αλλη Λορετααα εσύ θα χασεις κιλά με τη διατροφή του κοτοπουλου... εγω;;;; χοντρη θα μεινω η ερμη...! τουλαχιστον μεχρι να το παρω απόφαση!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Να μαι κι εγώ!!! Γυρίσαμε χτες βράδυ και σήμερα ξεκινήσαμε τις βόλτες να χαρώ και λίγο το μεγάλο μου αγοράκι!

Λοιπόν η μπουμπού κυρία στο ταξίδι με το αεροπλάνο και στο πήγαινε και στο έλα! Την περισσότερη ώρα κοιμόταν και δε χρειάστηκε να τη θηλάσω , πήρε για πολυ λίγο την πιπίλα και ξεβουλώσανε τα αυτάκια της! Κορίτσια και το δικό μου σπίτι έχει τα μαύρα του τα χάλια αλλά εμένα το μυαλό μου είναι μόνο στη γύρα! Ανυπομονώ από τώρα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Babyjes λέμε να σας έρθουμε, αν θες πρότεινέ μου κανένα καλό ξενοδοχείο και αν ξέρεις σε ποιά πλευρά της Κέρκυρας να κοιτάξουμε που να μην είναι τελείως παγωμένη η θάλασσα? ΓΙα μέσα Ιουλίου λέμε!

Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια μας και τις γλυκές μανούλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάρες σας χαιρετώ.....

Είμαστε πολύ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Αυτές τις μέρες είμασταν όλο βόλτες.....

Ο Πρίγκιπας φοβερός και ναι εχτές πήγαμε στον ΝΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή την εβδομάδα κλείνουμε εκκλησία και ναι βαφτιζόμαστε!!!!!!!

Τώρα δε θυμάμαι τίποτα να σχολιάσω εκτός του ότι ΧΑΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ???????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Eιρήνη μου ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!! Και είναι τόσο τέλεια που θα έκανα παραγγελία από αυτό το σάιτ ούτως ή άλλως αυτές τις μέρες κατι ρουχαλάκια!! Οπότε θα παραγγείλω μαζί και το βαλιτσάκι!! merciii!!!! :-)

Μαρίνα μου εμείς είχαμε πάει πέρυσι στην Κέρκυρα οντας έγκυος εγώ και ενώ ήταν πανέμορφα και η πόλη κούκλα, οι θάλασσες ήταν κρύεςςςς..μπρρρ... να φανταστείς έκανα μόνο 3 μπάνια σε 10 ημέρες που μείναμε εκεί..πίκρα!! Εμείς είχαμε μείνει Παλαιοκαστρίτσα και από εκείνη την πλευρά ήταν παγωμένες (δεν βοήθησε καθόλου και ο καιρός που είχε αέρα και ψύχρα). Τις τελευταίες ημέρες βρήκαμε μαι παραλία στην ανατολική πλευρά και ήταν επιτέλους ζεστή η θάλασσα και έκανα και εγώ η άμοιρη 2-3 μπανάκια!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Υπεροχη μερα σημερα!!!Ξυπνησαμε φαγαμε φρουτοκρεμα και φφφυυυυυυυγαμε!!Πηγαμε βολτα κατω Σαλονικη στη παραλια μας και στην αγορα που αν και κλειστη....γινοτανε πατεις με πατω σε!:) :) :)

Μετα φαγαμε στην αγαπημενη μας ταβερνα το Μελαθρον και μετα πηραμε το δρομο του γυρισμου!Ο μπεμπης μου ηταν καταπληκτικος...αν δεν ειχα το καροτσακι που εσερνα θα νομιζα οτι τον αφησα σπιτι!!!

Λορετακι μου τι κριμα ρε γμτ.....αλλα ανθρωπος εισαι και συ μωρε ποσο να κρατηθεις...αν και...μετα απο αυτο...αμφιβαλω αν θα ξανακανεις παρασπονδια.....

Ταο μου....λιγος καιρος εμεινε μεχρι τη βαφτιση κοριτσαρα μου!!!κουραγιο!;)

Παιδια...μιλαμε...κολησανε ολοι απο τη γαστρεντεριτιδα....εμεις....η θεια μου και η ξαδερφη μου που πηγαμε για καφε τη μερα πριν ξεκινησουν οι εμετοι...οι γονεις μου...τα πεθερικα μου...ολοι λεμε!Και ολοι σε χρονο dt!!Πρωτη φορα το ειδα αυτο το πραγμα!Πολυ προσοχη μανουλες!!!

Επισης να συμπληρωσω οτι θα ηθελα παααααααααρα πολυ να παω κι εγω Κερκυρα...η μαμα μου ειναι Κερκυραια και το αγαπω αυτο το νησι.....ελπιζω πρωτα ο θεος του χρονου που θα εχει μεγαλωσει λιγο και ο μπεμπης να μας αξιωσει ο θεος!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας μανούλες!!!!

Επιστρέψαμε!!! Περάσαμε καταπληκτικά!!!

Κάναμε βόλτες, φάγαμε έξω, ξανακάναμε βόλτες, μιλήσαμε στις κοτούλες, κάναμε κούνια... σούπερ σας λέω σούπερ!!!!!!

Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφίες αργότερα....

Διάβασα όοολες τις σελίδες που είχατε γράψει αλλά θυμάμαι πολύ λίγα :-(

Είδα και κάτι φωτογραφίες με τα μωρουλίνια σας και είναι απίστευτα κουκλιά!!!!! Καλά λέει η Στελλίτσα ότι έχουμε τα ομορφότερα μωρά :-)

Να μαι κι εγώ!!! Γυρίσαμε χτες βράδυ και σήμερα ξεκινήσαμε τις βόλτες να χαρώ και λίγο το μεγάλο μου αγοράκι!

Λοιπόν η μπουμπού κυρία στο ταξίδι με το αεροπλάνο και στο πήγαινε και στο έλα! Την περισσότερη ώρα κοιμόταν και δε χρειάστηκε να τη θηλάσω , πήρε για πολυ λίγο την πιπίλα και ξεβουλώσανε τα αυτάκια της! Κορίτσια και το δικό μου σπίτι έχει τα μαύρα του τα χάλια αλλά εμένα το μυαλό μου είναι μόνο στη γύρα! Ανυπομονώ από τώρα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Babyjes λέμε να σας έρθουμε, αν θες πρότεινέ μου κανένα καλό ξενοδοχείο και αν ξέρεις σε ποιά πλευρά της Κέρκυρας να κοιτάξουμε που να μην είναι τελείως παγωμένη η θάλασσα? ΓΙα μέσα Ιουλίου λέμε!

Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια μας και τις γλυκές μανούλες!

μαρινακι θα σου στειλω εντος εβδομαδας λιστα με ξενοδοχεια και τοποθεσιες.θα ερθετε με αυτοκινητο?στειλε μου ομως στο περιπου τι ψαχνεις.στην θαλασσα,κοντα στο κεντρο κτλ.αν θες θα ειμαι ο ξεναγος σου:P:p:pετσι και αλλιως εκτος απο το νοικοκυριο ειμαι ολο βολτες με την θυγατερα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Babyjes τώρα που σε βρήκα...θα σε ζαλίσω! Βασικά το κατάλυμα είναι που θα καθορίσει αν όντως θα έρθουμε γιατί αλλιώς οι διακοπές με 2 μωρά μπορεί να είναι σκέτη κούραση! Θέλουμε κάτι πολύ κοντά στη θάλασσα, αν γίνεται να πηγαίνουμε και με τα πόδια! Θα έχουμε αυτοκίνητο, αλλά για τη θάλασσα προτιμώ να πηγαίνουμε με τα πόδια και να το χρησιμοποιούμε στις βόλτες μας! Επίσης επειδή ο μικρός μου τρώει λίγο αλλά αρκετά γεύματα, σκέφτομαι κάτι που να έχει ημιδιατροφή ή αλλιώς κάτι με κουζινάκι για να φτιάχνω κάτι εγώ πρόχειρο και να τρώμε έξω μία φορά την ημέρα γιατί (αν και ψιλοτεμπελιάζω στις διακοπές να μαγειρεύω, όχι ότι τρελαίνομαι γενικά με το μαγείρεμα αλλά λέμε!). Το ιδανικό τέλος θα ήταν να έβρισκα κανένα δίχωρο δωμάτιο γιατί ο ταλιμπανάκος μας αν αντιληφθεί ότι είμαστε στο ίδιο δωμάτιο δεν κοιμάται και θέλει να παίζουμε!Πολλά ζητάω ε? Σιγά μη βρω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...