Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

σοφη εμφανισιακα ειναι ωραιο αυτοκινητο αλλα μεχρι εκει δεν ξερω κατι παραπανω.και εγω ημουν της γερμανικης τεχνολογιας κατεληξα σε κορεατικο getz και μαρεσουν τα γαλλικα.

ελενακο ακομα μπανιο κανεις?λεπια θα βγαλεις και μετα θα χρειαζεσαι και απολεπιση.τι κανετε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τοση ωρα ειμαι μεσα,και δεν ηταν κανεις!το κλεισα βγηκα και λεω ας παω να σιδερωσω αλλα το ξανα ανοιξα γιατι ηθελα να δω αν ειναι ανοιχτα αυριο τα εμπορικα για να πηγαιναμε βολτιτσα!τελικα...ειναι κλειστα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μαλιστα κυρια ελενη.εγω διαβαζα τις πρωτες σελιδες εδω.τοτε που με ψαχνατε αν γεννησα.αχ πλακα ειχε.

το μικρακι μου σημερα ολο ρουφαει τα χειλακια του πολυ εντονα.τι να ειναι αυτο?μηπως απο την κρεμα?συνεχεια.......

χριστινα που εισαι ?δευρο μεσα!!!!!! για σενα......

http://www.dpam.com/babycook-beaba-p-24023.html?language=en&products_id=24023&s=219&c=655&cPath=3_32_138&products_id=24023&s=219&c=655&cPath=3_32_138

4ywWp2.png

καλησπερούδια κοριτσάρες! Ειστε καλά όλες, εεεε;;; Εμείς σήμερα βαφτίζαμε- όχι εγώ, ο νονός του :rolleyes: - τον ανιψιό μου, της αδερφής μου τον μικρό γιό, αχχχ και όλα καλά... αλλά πολύ κλάμα ρε κορίτσια, η καραμελένια πάλι κυριαααα, πολύ λίγο δυσανασχέτησε στο τέλος που πείνασε, αλλάα έιχαμε τη λυση στο μπλουζάκι μας, χαχα- όχι στο τσεπάκι μας!

Στέγια, που είσαι, θα τα πούμε, εεε; Απλά όλο και κάτι μου συμβαίνει και όλο τρέχω και στην τελική τίποτα δεν κάνω, δουλειές στο σπίτι πάνε πίσω, κάτι κορδέλες ψάχνω δεν βρήκα ακόμα, καραμέλες δεν αγόρασα για τα χωνάκια που θέλω να κάνω.... και οι ζουζούνες οι μεγαλύτερες λίγο πολύ με τον τρόπο τους μου λένε: μαμυ μας λειιιιπεις....

Αχ, αυτά τα λίγα. Τι κάνατε αρχίσατε ρυζαλευρο; Άντε και σε άλλα σιγά σιγά! Και εγώ σήμερα ξεθάρρεψα και έφαγα- ένεκα τα βαφτήσια- οπότε τώρα περιμένω να δω αν η μπεμπούλα θα μου κάνει πρόβλημα από την αλλεργία που είχε, ή μηπως το ξεπέρασε, δεν ξέρω... θα δείξει!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.εφτιαξε ο καιρος απο εχτες και το εριξα εξω.εχτες ειχαμε την πρωτη μας συναντηση απο το καφε Κερκυρας και ηταν πολυ ωραια.ομως απο εχτες βραδυ ειμαι ψυχοπλακωμενη με την ιστορια της κοπελιας απο το parents με τα 5 παιδακια.δεν μπορω να σταματησω να την σκεφτομαι.τεσπα ταο μου μπραβο στην μικρη σου κυρια που σε εβγαλε ασπροπροσωπη στην εξοδο.ετσι κανει και δικια μου μονο που τελευταια μου το εριξε πολυ στον υπνο.τι αλλα νεα,οι υπολοιπες που ειστε καλε???

OjQkp2.png?B89kEt5q

ταο ταο!τι κανεις?τι κανει ολη η φαμιλια.εμεις αρχισαμε χτες ρυζαλευρο μια χαρα τα πηγε το φαγανακι μου και σημερα ακομα καλυτερα.εσεις ποτε θα ξεκινησετε?

babyjes ωραια η συναντηση ε?το τικερ σου που ειναι?ποσο ειναι τωρα η μπουμπου?

4ywWp2.png

ταο ταο!τι κανεις?τι κανει ολη η φαμιλια.εμεις αρχισαμε χτες ρυζαλευρο μια χαρα τα πηγε το φαγανακι μου και σημερα ακομα καλυτερα.εσεις ποτε θα ξεκινησετε?

babyjes ωραια η συναντηση ε?το τικερ σου που ειναι?ποσο ειναι τωρα η μπουμπου?

τις 30 μαιου γινομαστε 4 μηνων!!!!η δικια μου ειναι απο τα μικροτερα στο καφε.με το τικερακι εχω ξενερωσει γιατι ενω κανω αποθηκευση μετα δεν το βρισκω και οποτε το βαζω δεν ανανεωνεται και δεν ξερω τι κανω.εσενα τι κανει ο ζουζουνος σου????

OjQkp2.png?B89kEt5q

οσο για την συναντηση ηταν πολυ ωραια.οταν εισαι μανουλα εχεις ατελειωτα θεματα να κουβεντιαζεις και η ωρα κυλαειι σαν νερο.οκτωβρη ανεβαινω αθηνα και το δηλωνω που δεν γυρναω πισω αν δεν κανουμε ολες μια συναντηση:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

εμενα μονο που δεν μιλαει ....

εχει πολυ πλακα.ολο κραυγες βγαζει και ακουγεται σαν να μιλαει .εννοειται οτι οποια μανουλα ερχεται θα πρεπει να ενημερωνει και να γινεται συναντηση.στην αθηνα που θα μεινεις?ελεγα μπας και συναντιομασταν με το μανιταρι αλλα δεν το πηρε και πολυ ζεστα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

θα μεινω ή αργυρουπολη ή μοσχατο.μην φανταστεις ειμαι τελειως ασχετη απο αθηνα.οτσν ερχομαι νομιζω οτι ειμαι απο αλλο πλανητη αλλα εχει και η αθηνα την γοητεια της.ωστε ετσι ο πιτσιρικος κοντευει να μιλησει!!!!μεχρι εχτες τα ειχαμε στην κοιλια μας και τωρα θα μας δωσουν και διαλεξη.αχ πως παιρναει ετσι ο καιρος......

OjQkp2.png?B89kEt5q

το μανιταρακι μενει μονιμα σαντορινη αλλα ηρθε για ενα διημερο

εγω σε καβαντζωνω απο τωρα για καφε καθως ειμαι γειτονισσα.οπως και τον ελακο που ειπε οτι θα ερθει τον αυγουστο και θα μεινει ηλιουπολη.σας εχω κλεισμενες απο τωρα ειτε ακολουθησουν και οι υπολοιπες ειτε οχι.

4ywWp2.png

αχ τελεια.ανυπομωνω!!!!!μονο που δεν νομιζω να φερω την μικρη μαζι για να μην ταλαιπωρηθει αλλα θα φερω πολλες φωτο και την καμερα να την δειτε.λοιπον ειρηνουλα θα σου ευχηθω να εχεις ενα καλο βραδυ.παω να την πεσω γιατι αυριο πρεπει να σηκωθω νωρις να ξεβρομισω το σπιτι.ευχομαι να ημουν τζινι και με ενα τιναγμα του χεριου μου να ηταν ολα στην εντελεια.απο τον παλιοκαιρο τα μπαλκονια και τα τζαμια ειναι στο μαυρο τους το χαλι.καληνυχτα,φιλακια στον ζουζουνο και τα λεμε αυριο:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...