-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:
Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.
Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο
Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.
Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.
Δεν το είπα αυθαίρετα.
Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,.
Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι.
- 1
-
Cafe Ιανουάριος 2010
-
Θέματα
-
- 9.309 απαντήσεις
- 1.023.773 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 483.470 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 134.710 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.183.746 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.742 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.309 απαντήσεις
- 1.023.760 εμφανίσεις
-
- 1.806 απαντήσεις
- 76.503 εμφανίσεις
-
- 1.029 απαντήσεις
- 110.075 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 5.270 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 260 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 203 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 9.047 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 483.468 εμφανίσεις
-
- 36 απαντήσεις
- 3.681 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 66.614 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα