Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαι τι μπεμπουλίνι έχεις marquie? Αγοράκι ή κοριτσάκι; (για να του βάλουμε και το κατάλληλο χρώμα στην ημερομηνία :wink:

Αγοράκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Εμείς μια χαρά......

Έχω τρελαθεί το Δροσουλάκι κάθε μέρα γίνετε και περισσότερο άντρας...Τον χαϊδεύω στο λαιμό και γελάει.....ρίχνουμε πολύ γέλιο.....

Πολλά πολλά φιλάκια...

marquie πέρσι την ίδια ημερομηνία γέννησε η ξαδέρφη μου,επίσης την ίδια μέρα έχει γενέθλια η βαφτιστήρα μου!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χριστινάκι μου ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Και συ είσαι κουκλα!!

Και είμαστε και συνομήλικες ε????

Πρέπει να σταματήσουμε παντως να τρώμε γλυκά...εγώ είμαι απολυτα εξαρτημένη πάντως αλλά σήμερα δεν έφαγα (ακόμη)

Θα πάρω κανένα γλυκό του κουταλιού.

Eve από σήμερα δε τρώω γαλακτοκομικά και βλέπουμε! και γω 8 κιλά πρέπει να χάσω...λες να τα καταφέρουμε? Δε το βλέπω γιατι τώρα τρώω κάτι λουκανικάκια... (μετά απο 3 κανονικά γεύματα που έχω κάνει :oops:)

Η πείνα είναι λόγο θηλασμού, λόγο κλεισούρας στο σπίτι????

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τι κανετε κοριτσια??εμεις μολις ηπιαμε το χαμομηλακι μας και μας επιασε λοξυγγας..μα κοιταξτε τη διαφημιση μας βαλανε κατω-κατω σαν να μας κοροιδευουν..:lol::-(

και εγω θελω συνεχεια να μασαμπουκωνω αλλα απο χτες το βραδυ αρχιζω να κρατιεμε και δεν πολυτρωω βλακειες και τετοια..

:-D

Κορίτσια καλησπέρα!

Κι εγώ 8 κιλά ακόμη πρέπει να χάσω αλλά χρειάζεται πρόγραμμα υποπτεύομαι. Μέχρι τώρα ακολουθώντας το μενού "αφαγία", έχασα 17 κιλά αλλά πλέον έχω κολλήσει. Μυστήριο πράγμα ο οργανισμός. Χάθηκε ο κόσμος να χάνω 1 κιλό την ημέρα? Σε μία εβδομάδα θα ήμουν έτοιμη!!! Μάλλον πρέπει να κάνω μικρά και συχνά γεύματα...

Διαφημίσεις

Κοριτσαρε μου τα κιλα αργα ή γρηγορα θα φυγουν!Η πεινα ειναι σιγουρα λογω θηλασμου...αλλα και η κλεισουρα παιζει κι αυτη το ρολο της!Το καλυτερο θα ηταν να χαναμε ενα κιλο τη μερα...αντε τις τρεις μερες...θα συμβιβαζομουν...αλλα....θελει μεγαλυτερη προσπαθεια!Γερες να ειμαστε και να ειναι καλα τα μωρακια μας και ολα θα γινουν!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Η πείνα είναι λόγο θηλασμού, λόγο κλεισούρας στο σπίτι????

σας φιλώ

για μενα θα μιλησω μονο: ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ!!

ειχα παρει 20 κιλα οταν εδινα πανελληνιες για τον ιδιο λογο...αφηστε..

η παρηγορια μου ειναι η τροφοθηκη και το ψυγειο..!!

έε, μη ξεχνάτε και μένα, είπαμε ακομα συν 10 κιλά είμαι!!!

μου φταίει η κλεισούρα αλλά τι να κάνουμε, θε να ρθει και η άνοιξη!!!! καληνύχτα κορίτσάκια, πάω για νάνι τώρα που κοιμήθηκαν οι πέρδικές!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ειρηνακι μου τα καταφερα ευχαριστω.

που χαθηκες εσυ?δεν μπορεις να αφησεις τον μπεμπη απο τα ματια σου?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!ΤΟ ΜΙΚΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΕΝΟ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μπραβο!!!Να σας ζησει,γερη και καλοτυχη να ειναι η κορακλα σου κοριτσι μου!!

Και εσεις παντα γεροι να τη καμαρωνετε!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΛΑΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΣΙΚ ΑΝΑΒΕΙ ΤΣΙΚ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΩΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ.ΕΧΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 150 ΜΛ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑΣ?

4ywWp2.png

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΙΩ? ΕΔΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ...

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΑΙΕΙ,ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ.

ΑΠΟ ΚΙΛΑ....

ΑΠΟ ΤΑ 11 ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 8 ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...