Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαρα εγραψες με την υπογραφή λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά και η φώτο τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα ξαναβαλα αλλα αυριο θα πρεπει παλι να τα αλλαξω.μανουλα μου θυμισες να τα ξαβαλω το τικερακι του γαμου.μια εβδομαδα διαφορα εχουμε,αντε με το καλο!!!!

αληθεια? ποτε?μια βδομαδα πριν ή μετα?

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

ΧΑΧΧΑ ΤΕΛΕΙΑ???? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΗ.. ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ.. Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερααααααααααααααααα

μανιταρι ποτε ερχεσαι? αυριο? για ποτε λετε συναντηση παρασκευη η σαββατο?

αννια τι κανεις? εβγαλες ακρη με τις κρεμες??

μανουλαμπεμπη κουκλος ο γιος αλλα και η μαμα δε παει πισω. αληθεια πως σε λενε???

τζεσικα τι κανεις γλυκια μου??

καλε η συμπεθερα μου που ειναι παλι???

ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια! αλλα κ σεις δεν πατε πισω μαμα κ γιος. ειστε υπεροχοι. βουλα ειναι το ονομα μου.

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

εδώ τον έχω τρελάνει στα φιλιά,αλλά δε φταίω εγώ αυτός φταίειιιιιιιιιιιιιιιιιι

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσαρες μου πως σας χαίρομαι που στο γάμο θα έχετε το ζουζουνάκι σας στη μέση!!!!!

εμείς εντές είδαμε ζολώτα νυφικά

ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ΕΣΕΊς ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙς ΚΟΡΜΆΡΕς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΆ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

στελλα μην παιζεις με τον πονο μου.πρεπει να χασω τουλαχιστον 10 κιλα και δεν κανω καμια προσπαθεια.η χαρα εχει κορμαρα και θα ειναι μοντελο!!!μανουλα και εσυ δεν πας πισω,εισαι μια γλυκα που σε ειδα στις φωτο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ SPOSA MODA ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ SPOSA MODA ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ

εχει τελεια νυφικα κ παπουτσια. εγω απο κει θα τα παρω. βρηκα ενα ζευγαρι τελειο. μπειτε στο αλμπουμ μου να δειτε το νυφικο μου.

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΣΠΟΣΑ ΜΌΝΤΑ....

ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ..........................

cIhqp3.png

9knMp3.png

στελλα μην παιζεις με τον πονο μου.πρεπει να χασω τουλαχιστον 10 κιλα και δεν κανω καμια προσπαθεια.η χαρα εχει κορμαρα και θα ειναι μοντελο!!!μανουλα και εσυ δεν πας πισω,εισαι μια γλυκα που σε ειδα στις φωτο.

να σαι καλα. 5 κιλακια ομως λεω να τα χασω γιατι εχει στενο μανικακι το νυφικο μου κ δε θελω να με κοβει.

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...