Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οχι κελι ακομα τα χαρτια τα εφτιαξα απριλιο ουτε που εχω ιδεα ποτε θα τα παρω.

και τα περιμενω για να πληρωσω την πιστωτικη:mrgreen:οχι οτι θα την ξεχρεωσω αλλα για να την κατεβασω και να μπορω να ξαναχρεωσω:mrgreen::mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι κελι ακομα τα χαρτια τα εφτιαξα απριλιο ουτε που εχω ιδεα ποτε θα τα παρω.

και τα περιμενω για να πληρωσω την πιστωτικη:mrgreen:οχι οτι θα την ξεχρεωσω αλλα για να την κατεβασω και να μπορω να ξαναχρεωσω:mrgreen::mrgreen:

Χαχαχαχαχα .........καλοοοοοοοοοοοο.

Ενα 3μηνο κανουν αυτα οποτε υπολογισε μαλλον Αυγουστο στην επομενη πληρωμη,θα τα παρεις αναδρομικα ομως δεν τα χανεις οποτε θα ειναι μπολικα...:)

Κι εγω την χρωσταω ακομη την γεννα,τα περιμενω να τελειωνω και μ'αυτο...;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερααααααααααα!!

τι καμετε?πηγα στο ικα το πρωι οπου απεργουσε η κυρα λουλα και το επομενο ραντεβου που μου κλεινουν ειναι για τις 21 ιουνιου!οποτε την δευτερα θα παω πρωι πρωι και αν μου πει οτι δεν μου το κανει θα κατσουμε να κανουμε παρεααααααααααα.σιγουρα κατι θα ακουστει στις ειδησεις,"απελπισμενη μανα εμβολιασαι την παιδιατρο με ολα τα εμβολια που υπηρχαν".και αυριο εχει αδεια η κυρατσα ετσι για να το φτιαξει 4ημερο σαν δεν ντρεπονται λιγακι.

μανιταρακι τι γινεται τελικα?θα πιουμε καφε?καμια αλλη προθυμη.......?αν τελικα θελεις εγω μετα τις 13.00 θα ειμαι ελευθερη υπηρεσιας.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ μέρα!!!!!

μανούλα και εμείς είμαστε του τραγουδιού!!!!Έχουμε πάρει από τον μπαμπούλη.....είναι τραγουδιστής σε ένα γκρουπάκι!!!!

αλλά δε θα μας χαλαγε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι...φαντάζεστε?

εννοείτε θα το ονομάζαμε ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κοριτσάρες?

Κελάκο βάλτε και εμένα στη λίστα (δε δουλεύω,μια πτυχιακή θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω αλλά είπαμε μάλλον θα πάρει πρώτος ο Πρίγκιπας το πτυχίο και ύστερα εγώ)!!!

Μανιταράκι μου κρίμα που δε μένω Αθήνα τι να κάνω?

Το Ελενάκι που είναι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσαρες,τι κανετε?εμεις μολις ξυπνησαμε απο το 2ο ημιχρονο υπνου.μανουλα καλως ηρθες.βαλτε και εμενα στην παρεα με τις νοικορυρες που δεν ξαναγυρνανε πισω για δουλεια.καλε θα μου πει καμια τι να κανω με το τικερακι που μενει στασιμο και δεν προχωραει.θελω και εγω να ξαναβαλω κανα-δυο.ζουλευωωωωωωωωω:lol:

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα και απο μας..επιτελουθς μετα απο 5βραδια γκρινιας χτες κοιμηθηκε..πρεπιε να μαγειρεψω και να σκουποσφουγγαρισω σημερα,και το βραδυ θα παω στην κονιαδα γιατι εχει γενεθλια..βλεπω το ξενηχτυσατε χτες..οσο για το θεμα της πιπιλας εμενα η μαρια ειχε ερωτα με την πιπιλα αλλα τα πηρα και εγω ενα βραδυ θα ηταν γυρω 27μηνων και της την εκοψα μαχαιρι και ησυχασα..ο δε μπεμπης δεν θελει ουτε να την φτυσει..εγω στο ιδιο δωματιο θα τα βαλω σε κανα 2μηνες,να φτιαξει λιγο ο υπνος του γιατι αμα ξυπναει 4,30και γκαριζει θα ξυπναει και η μαρια μαζι..

:-D

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

εμείς εδώ ......

βρε κορίτσια είμαι ερωτευμένη με έναν άλλο άντρα εκτός συζύγου.........

τι θα κάνω?

θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερααααααααααααααααα

μανιταρι ποτε ερχεσαι? αυριο? για ποτε λετε συναντηση παρασκευη η σαββατο?

αννια τι κανεις? εβγαλες ακρη με τις κρεμες??

μανουλαμπεμπη κουκλος ο γιος αλλα και η μαμα δε παει πισω. αληθεια πως σε λενε???

τζεσικα τι κανεις γλυκια μου??

καλε η συμπεθερα μου που ειναι παλι???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

στελλα μου το οτι εισαι ερωτευμενη με το γιο σου ειναι περιττο να το λες.δεν φαινεται καθολου.......:P:p:pκαλημερα χαρα μου.τελικα στις αγορες εχεις βγει πρωτη.πηγα παλι τζαμπο και πηρα το καθισματακι και η μικρη παλι ξετρελαθηκε.καλε που τα ξετρυπωνεις ολα τα ωραια?εγω ψαχνω με τις ωρες και ολο αχρηστα παιρνω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζέσικα έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!

Τον έχω εδώ χορεύουμε τραγουδάμε,μιλάμε και εγώ είμαι τρελαμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...