Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα! Κουτουλάω από τη νύστα είμαι από τις 6 στο πόδι, αφού ο άντρας μου άργησε μισή ώρα να ξυπνήσει και ξαγρύπνησα κι εγώ από την αναστάτωση μετά, πήρα να θηλάσω την κοιμισμένη μπουμπούκα μπας και κοιμηθούμε μετά, αλλά ο Γιωργάκης με το που τέλειωσα το θηλασμό άρχισε κι αυτός να φωνάζει γάλα,γάλα του έδωσα αλλά έκτοτε είναι ανήσυχος και δε μπορώ ούτε εγώ να κοιμηθώ παρόλο που είναι στην κούνια του ακόμα! εντομεταξύ χτες κοιμήθηκα κατά τη 1.30 και 2-3 φορές σηκώθηκα το βράδυ γιατί ήταν πολυ ανήσυχος!

Εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι μετά τους 5 μήνες καλό είναι να αλλάζει δωμάτιο το μωρό, αλλά το δικό μας είναι πολύ μικρό, η μπουμπού δε βολεύεται στο πορτ μπεμπε, ήθελα να συνηθίζουν και τα δύο να κοιμούνται στο ίδιο οπότε μετά το Πάσχα τα έβαλα μαζί, βέβαια είναι κολλητά τα δωμάτια και ακούω το παραμικρό. Η μπουμπού από τότε που πήγε στην κούνια της η αλήθεια είναι κοιμάται καλύτερα,

Αυτά καλημέραααααααα, νύστααααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

τα διαβασα ολα ομως δεν θυμαμαι τιποτε:lol:

ερχομαι παρασκευη εκτος την ειρηνη δεν σας βλεπω τις υπολοιπες για καφεδακι. δεν πειραζει αλλη φορα.

μανουλα και στεγια ο γιος ο μεγσαλος ακομα πινει με το μπιμπερο γιατι φοβαμαι οτι εαν το κοψω θα μου κοψει το γαλα πραγμα που δεν θελω.

οσο για την πιπιλα την ειχαμε κοψει 2,5 ετων λιγο πριν γενησω τον δευτερο οταν γεννησα επερνε απο το μωρο την πιπιλα και κρυβοτανε και το μωρο εκλαιγε οποτε του την ξαναεδωσα μεχρι τα 3:mrgreen:

ο δευτερος 16 μηνων τηνπεταξε μονος του στον σκυλο του γειτονα

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημεραααααα.Μανουλα καλως ηρθες και παλι.Ο γιος σου εχει βλεμμα του αντρα του πολλα βαρυ,θα καψει καρδιες πραγματικα,συμφωνω με την Στελλα..:lol:

Πρινσιιιιι επιτελους ποτε θα σε πετυχω;;;;

Εμεις εδω μια απο τα ιδια και τα ιδια,ολα καλα ολα ανθηρα.....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

μπορειτε να μου πειτε πως καθεστε ξυπνιες τοσοοοοοοοοοοοο αργα?

εγω καθε μερα στις 10 κοιμαμαι και δεν κρατιεμε κιολας.

μαρινακι δεν σχολιασες κατι για το τριτο γιατι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλημερα marina!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι ξυπνια απο τις 7 που εφυγε ο αντρας μου. δεν μπορω να καταλαβω, ρανταρ εχει το παιδι μου κ εντοπιζει τον πατερα του. μολις κλεισει η πορτα κ φυγει, ο μικρος ανοιγει τα ματια του. ευτυχως παιζει κανα μισαωρο στην καλαθουνα του οποτε μπορω τουλαχιστον να χουζουρεψω λιγακι. αυτος τραγουδαει κ γω χουζουρευω. στεγια που εισαι? εσεις χορευετε εμεις τραγουδαμε, εισαι να κανουμε συγκροτημα?

marina κ μενα διπλα κολλητα ειναι το δωματιο αλλα η καρδια μου σπαει σε κομματακια καθε βραδυ που το σκεφτομαι. για να καταλαβεις χθες το βραδυ μολις τον κοιμησα (στην αγκαλια μου κοιμαται κ μετα τον βαζω στο κρεβατι του) καθομουν εξω απο τις πορτες κ σκεφτομουν : κρεβατοκαματα ή παιδικο?

φυσικα νικησε η κρεβατοκαμαρα! αλλα επειδη ο αντρας μου καθε βραδυ λεει να τον βαλουμε στο παιδικο του, δεν ξερω ποσα βραδυα θα τη γλιτωνω ακομη!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

μπορειτε να μου πειτε πως καθεστε ξυπνιες τοσοοοοοοοοοοοο αργα?

εγω καθε μερα στις 10 κοιμαμαι και δεν κρατιεμε κιολας.

μαρινακι δεν σχολιασες κατι για το τριτο γιατι?

ετυχε γιατι ειχα κοιμηθει καλα το μεσημερι! αλλιως το πολυ στις 11 εχω παρει αγκαλια το μαξιλαρι.

ο γιος μου πεινασε, επανερχομαι!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Οοοοοοοοοοοοο,καλημερα μανιταριους.....Ερχεσαι εεε;Εγω σιγουρα δεν μπορω,κριμα και ηθελα να σε γνωρισω...

καλημερα που χαθηκες?

κριμα που δεν θα εχουμε συναντηση μαλλον το δεκεμβρη θα ξαναερθω,εκτος απροοπτου(το σκοτωσα?)

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μανουλα τι ομορφο μωρακι ,τι ομορφη μαμα,τι ομορφο δωματιο:-D

καλεεεεεεεεεε ποσο εισαι 20?

το σεπτεμβριο κλεινω τα 26 αλλα ευχαριστω, μολις εκανες τη μερα μου να ξεκινησει υπεροχα!:D:D:D

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

κελι τη θα κανουμε οταν πανε ολες για δουλεια? μονες μας θα μεινουμε.

δε θα ειστε μοναχουλες. θα ειμαι κ γω εδω, μαλλον δεν θα επιστρεψω στη δουλεια.αλλα κ να επιστρεψω θα μιλαμε παλι, μπορω απο το γραφειο κ η ελενη μπορουσε.

τι μου θυμισες τωρα, που ημασταν στις δουλειες μας κ μετρουσαμε σαν τους φανταρους τις μερες για να βγουμε σε αδεια κυησεως. κ τωρα ειναι κ τεσσαρων μηνων...

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Το επιδομα θα το παρω 6 Ιουνιου.Αργησα να καταθεσω τα χαρτια πολυ γιατι εκαναν 1 μηνα να μου στειλουν την ληξ του παιδιου ταχυδρομικα και μετα για να φτιαξω στον ογα επρεπε να γραφτω στο συλλογο πολυτεκνων οπου και εκει εκαναν 20 ημερες βαλε τωρα και 3 μηνες που κανει ο ογα,θα το παρω τωρα.Στο 3ο πηγα μολις βγηκα απο το μαιευ και κατεθεσα και πληρωθηκα σε 3 μηνες.Εσυ το πηρες;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...