Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ρε Σοφακι!Αν το κανονισουμε θα κανονισω κι εγω να κατεβω!!!Οσο για τα εκπτωτικα...μη μασας....στην ελλαδα ζεις....λεφτα για...φαγωμα παντα εχουμε!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου βρε πρινσι μου!!Κι οταν σε κοιταζει με αυτες τις ματαρες ε;;πως να μη γελασεις κι εσυ και να μη τον αρχισεις στα φιλια!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συμπεθέρα, κάτι τους πιάνει φαίνεται!!! Εδώ κολλάει γάντι μία φράση από μία παλιά αμερικάνικη ταινία, όπου έλεγε μία πως "if you will have a baby, you won't be the baby anymore"!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια σας αφήνω, με καλούν οι πετεινοί για ύπνο!!!!!

βρε εγω νομιζα πως κατεβαινεις μονο για τα εμβολια!!!που να ξερω η χριστιανη πως εσυ εισαι σουρτουκααα?(θα μου πεις επρεπε να το καταλαβω απο τους πρωινους καφεδες!!!:D:D:D)αφου ταχω τα εκπτωτικα ρε φιλεναδα τι πειραζει αμα τα χρησιμοποιησουμε?50% ειναι αυτα!!!σε λεω τσαμπανταν θα μας βγει...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

καλο βραδυ συμπεθερα και με το καλο να ρθειτε κι εσεις επανω να σας δειξουμε τα ομορφα μερη μας!!!

Καλη ξεκουραση πρινσι ποπουλααααααααααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

αντε πες ποτε θες να παμε...να παρουμε ομως και την αλλη ομορφη γιατι περναμε ωραια οι 3 μας!!!λορετττααααα ουουυυυυυ....αμαξι εχω τετ,πεμ,παρ...μιλαω για την αλλη βδομαδα γιατι αυτην εχουμε επισκεψεις απο τα εξωτερικα.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

14 εγω και 11 ο γιος μου.....μαρη.....δε πιστευω να θες να βγουμε εκεινη τη μερα για να κερασω;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!αστειακι εννοειται!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χελλοου!

σόφη μου ο γιος σου φαντάζομαι ειναι λίγο πιο ψηλός απο τον δικό μου όμως!!!!

Μου ειπε οτι δεν υπαρχει παχυσαρκο μωρό που θηλάζει αποκλειστικά.

Μου ειπε οτι θα αρχισουμε στερεές με ρυζάλευρο. Τόση ώρα διαβάζω στο παρεντς για εισαγωγή στερεών. Σε δύο μήνες θα έχω γίνει ξεφτέρι. Το άγχος μου ειναι μη μου μειωθεί το γάλα.

Ρε ελενάκι πως ειναι δυνατόν να κάνει εμβόλιο και να μη κλαίει το αγόρι σου? Τι γενναίο παιδί και μαλλον και καλός ο γιατρος. ελαφροχέρης. Εμάς πολύ τον πονάει και θα επέμβω. Θα του βάλω εμβόλιο στον ποπό 8πλο!:lol:

Να βρεθούμε! για φαί θέλετε? Εγώ δεν τρώω ακόμη. Μου είπε ο γιατρός να περιμένω μέχρι τον 6ο...ε τι αυτός ζορίζεται????:mad:

Ποιο ειναι αυτό το μαγαζι?

Και μένα κάνει νάζια όταν τρώει και κοιτάει τριγύρω, γελάει και θέλει παιχνίδια...:-) ¨Ομως καμιά φορά ζορίζεται και κλαίει. δε ξέρω γιατί. Εσας το κάνει αυτό?

εγραψα πολλά και κουράστηκα. Πάω να βγάλω γάλα για 3η φορά σήμερα και πάω για νάνιιιιιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

14 εγω και 11 ο γιος μου.....μαρη.....δε πιστευω να θες να βγουμε εκεινη τη μερα για να κερασω;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!αστειακι εννοειται!! :) :) :) :)

οχι μαρηηηηη για να σε φερω δωρο!!!!μα τι σκεφτηκες για μενα τσκ τσκ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Εμενα το κανει αυτο συνεχεια Λορετα μου....αλλα πινουμε ξενο...και γι αυτο αλλαξαμε και γαλα και ξεκινησα σημερα το βιολογικο της Frezyderm to Frezylac...καλα το ηπιε σημερα αλλα δε μπορω να κρινω απο μια μερα μονο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...