Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σίγουρα............

Α!!!!Δε σας είπα το θεεικό....Εμένα το σύνδρομο της φωλιάς ήρθε πολύ καθυστερημένα...Αυτές τις μέρες μιλάμε τέτοια νοικοκυροσύνη δεν την είχα ποτε..................................................

Αχ έγινα μάνα και δούλα!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Αλήθεια η Ελένη μας δε μπήκε σήμερις εεε?

Σάββατο θα απολαμβάνει τους άντρες της...ΑΑΑΑ!!θα έχουν βγει βολτούλα........

Λορέτα τι κάνεις??????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σίγουρα............

Α!!!!Δε σας είπα το θεεικό....Εμένα το σύνδρομο της φωλιάς ήρθε πολύ καθυστερημένα...Αυτές τις μέρες μιλάμε τέτοια νοικοκυροσύνη δεν την είχα ποτε..................................................

Αχ έγινα μάνα και δούλα!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Αλήθεια η Ελένη μας δε μπήκε σήμερις εεε?

Σάββατο θα απολαμβάνει τους άντρες της...ΑΑΑΑ!!θα έχουν βγει βολτούλα........

Λορέτα τι κάνεις??????????

Απαντάω με 12 ώρες καθυστέρηση...

καλά είμαι στέλλα μου..

Ψάχνω στο παρεντς να δω τι σημαίνουν τα πρασινα κακάκια. Αν είναι δηλαδή υπερπαραγωγή η καμιά αλεργία. Ελπίζω το πρώτο....

το μωρό ζορίζεται γενικά!!!!

Είπα σήμερα να μη πιω γάλα να δούμε...

Τελικα (άσχετο), το σλινγκ το χρησιμοποιείς? έχω και γω ένα αλλά δε καταφερα να το βάλω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!Πως ειστε;;;Εμεις πολυ καλα!!!Βγηκαμε χτες πηγαμε εκκλησια σαραντισαμε και μετα πηγαμε πρωτα στους μελλοντικους νονους να δουν το βαφτηστιρι τους μετα σε πεθερικα και καταληξαμε στους γονεις μου οπου και φαγαμε και μετα πισω!Ο μικρουλης κουραστηκε πααρα πολυ!!!Κοιμοταν ολη την ωρα και οσο ημασταν εξω και αφου γυρισαμε σπιτι!!Ουτε για να φαει δε ξυπνουσε!!!Ενιωσα πολυ ομορφα,ντυθηκα στολιστικα,εχω χασει ολα τα κιλα αλλα ακομα δε με χωρανε καλα καλα ολα τα ρουχα μου...μαλλον επειδη ανοιξε η λεκανη μου αλλα και τα πουκαμισα δε μου κλεινουν στη στηθος!!!Δε με πειραζει ομως ολοι ειχαν να λενε χτες για το ποσο γρηγορα επανηλθα και χαρηκα πολυ!Στεγια μου...αυτο με τα πεθερικα το ειχα παθει και εγω στον μεγαλο μου......στην αρχη δεν ειχα λογο αλλα δεν ηθελα ουτε να το αγγιζουν το μωρο μου...μετα ειχα πολλους λογους και χειροτερεψε η κατασταση...ακομα δε το εχω ξεπερασει τελειως αλλα ειμαι σιγουρα πολυ πολυ καλυτερα με αυτο το μωρο!Σοφηηηη μουυυυυυυυυ!!!Γυρισατε!!!!!Υπομονη καρδουλα μου!!Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες ...και εγω χαλια ημουνα...ειχα και το πετρωμα στο στηθος και μου ερχοταν να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο...σε λιγες μερες θα εισαι πολυ καλυτερα!!!Φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολες!!!!!!!!!!Α!και ο δικος μου ρουθουνιζει πολυ πααααααααρα πολυ...ορο βαζουμε...αλλα...δε ξερω αν βοηθαει ιδιαιτερα!Αυτα!Και παλι σας φιλω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Απαντάω με 12 ώρες καθυστέρηση...

καλά είμαι στέλλα μου..

Ψάχνω στο παρεντς να δω τι σημαίνουν τα πρασινα κακάκια. Αν είναι δηλαδή υπερπαραγωγή η καμιά αλεργία. Ελπίζω το πρώτο....

το μωρό ζορίζεται γενικά!!!!

Είπα σήμερα να μη πιω γάλα να δούμε...

Τελικα (άσχετο), το σλινγκ το χρησιμοποιείς? έχω και γω ένα αλλά δε καταφερα να το βάλω...

καλημερα κοριτσακια

λορετα εμενα και τα 3 παιδια ειχαν πρασινα κακακια .το εχω σινδιαση με τους κολικους. οταν πονανε κανουν πρασινα τωρα το γιατι δεν γνωριζω

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!Πως ειστε;;;Εμεις πολυ καλα!!!Βγηκαμε χτες πηγαμε εκκλησια σαραντισαμε και μετα πηγαμε πρωτα στους μελλοντικους νονους να δουν το βαφτηστιρι τους μετα σε πεθερικα και καταληξαμε στους γονεις μου οπου και φαγαμε και μετα πισω!Ο μικρουλης κουραστηκε πααρα πολυ!!!Κοιμοταν ολη την ωρα και οσο ημασταν εξω και αφου γυρισαμε σπιτι!!Ουτε για να φαει δε ξυπνουσε!!!Ενιωσα πολυ ομορφα,ντυθηκα στολιστικα,εχω χασει ολα τα κιλα αλλα ακομα δε με χωρανε καλα καλα ολα τα ρουχα μου...μαλλον επειδη ανοιξε η λεκανη μου αλλα και τα πουκαμισα δε μου κλεινουν στη στηθος!!!Δε με πειραζει ομως ολοι ειχαν να λενε χτες για το ποσο γρηγορα επανηλθα και χαρηκα πολυ!Στεγια μου...αυτο με τα πεθερικα το ειχα παθει και εγω στον μεγαλο μου......στην αρχη δεν ειχα λογο αλλα δεν ηθελα ουτε να το αγγιζουν το μωρο μου...μετα ειχα πολλους λογους και χειροτερεψε η κατασταση...ακομα δε το εχω ξεπερασει τελειως αλλα ειμαι σιγουρα πολυ πολυ καλυτερα με αυτο το μωρο!Σοφηηηη μουυυυυυυυυ!!!Γυρισατε!!!!!Υπομονη καρδουλα μου!!Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες ...και εγω χαλια ημουνα...ειχα και το πετρωμα στο στηθος και μου ερχοταν να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο...σε λιγες μερες θα εισαι πολυ καλυτερα!!!Φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολες!!!!!!!!!!Α!και ο δικος μου ρουθουνιζει πολυ πααααααααρα πολυ...ορο βαζουμε...αλλα...δε ξερω αν βοηθαει ιδιαιτερα!Αυτα!Και παλι σας φιλω!!!!

ελενακι μου μπραβο με το καλο.

πως τα καταφερες κι εσυ με τα κιλα?

η μονη χοντρη εδω εγω ειμαι?:confused::confused:

η κελι που χαθηκε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

ελενακι μου μπραβο με το καλο.

πως τα καταφερες κι εσυ με τα κιλα?

η μονη χοντρη εδω εγω ειμαι?:confused::confused:

η κελι που χαθηκε?

Χαλάρωσε, είμαι καινούργια στην παρέα αλλά αυτό έλεγα και χθες με την Loretta έχω να χάσω άλλα 8 κιλά!

Υπομονή, ο επιμένων νικά!

Χαλάρωσε, είμαι καινούργια στην παρέα αλλά αυτό έλεγα και χθες με την Loretta έχω να χάσω άλλα 8 κιλά!

Υπομονή, ο επιμένων νικά!

πως να χαλαρωσω?εγω εχω ακομα 15 ειχα παρει συνολο 25.

izE6p2.png?S6UQkQqM

και γω ακόμη είμαι χοντρή!!

μη με ξεχνάτε....

Μανιταρι θα δω πως θα πάει με τα πρασινα κακάκια...

Εχεις και συ τρία παιδιά ε????

πως τα καταφέρνετε ρε παιδιά...???

Η κέλι εξαφανίστηκε...που να προλάβει!!!

Ελενάκι μπράβο που έχασες τα όλα τα κιλά! και μεις θα προσπαθήσουμε!!!!!

πάω να αλλάξω το μικρό

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Όλες καλά;

ΑΦήστε, εχθές ξεσκίστηκα στα γλυκά, συγκεκριμένα έφαγα μισό κέηκ, μια ιον αμυγδάλου μεγάλο μέγεθος και 3/4 caprice ΜΕΓΑΛΟ!!! Πρέπει να τα είδε όλα τα μωράκι μου παρόλο που το έχω συνηθίσει στις πολλές σοκολάτες, αλλά συγκεκριμένα εχθές μέχρι και τις 2 είχε πονάκια και υπερδιέγερση... στενοχωρήθηκα πολύ και είπα ΤΕΛΟΣ οι σοκολάτες!! (βέβαια σήμερα έφαγα και το υπόλοιπο κεήκ, αλλά μόνο και μόνο για να μην έχω άλλα γλυκά στο σπίτι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) Ελπίζω να το κρατήσω βρε κορίτσια...τι κακό και αυτό που έχω με τα γλυκά.. και η ζυγαριά εννοείται ότι έχει κολλήσει.. ευτυχώς δεν ανεβαίνει τουλάχιστον που κάτι είνι και αυτό......

Λορέττα μου εσύ μοιάζεις με 25χρονη!! Φτου φτου!!!!

Σήμερα πρέπει να γεννάει και το μαράκι μας, εκτός αν γέννησε νωρίτερα!!

Μarquie καλωσήρθες στην παρεούλα μας! Βάζω και τη λίστα για να προσθέσεις τα στοιχεία σου!!

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Eve ΠΗΤ 06/1/2010 -6/1/2010

tao - ΠΗΤ 06/1/2010 - 20-12-2009

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Ιoasma - ΠΗΤ 08/1/2010 - 11/12/09

annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

Elkarak - ΠΗΤ ..... - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

keli ΠΗΤ 15/1/2010 -11/1/2010

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

Στέγια - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Λέγκω

μανιταρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Principessa - ΠΗΤ ....... - 22/1/10

manoulabebi

NOYNOY

MARZAB

babyjes - ΠΗΤ ....... -30/1/10

Angel4 - ΠΗΤ ....... -22/1/10

Επεξεργάστηκαν by cristine30

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσιαααα!!!

σας χαιρομαι που μπαινετε και γραφετε, εγώ με το που παω να παω να πατησω ενα πληκτρο έρχεται ο μικρος και με σαμποτάρει! τελικά μονο απο τη δουλειά μπορουσα και εμπαινα με την ησυχια μου:lol::lol::lol:

η μικρουλα μου ειναι πολυ καλα, μονο που εχει γεμισει σπιθουρακια, μαλλον απο τη ζεστη ή τα σκεπασματα ή περνάει ακμη..τι να πω??

κατα τα αλλα, η λορεττα ρωτουσε για τα πρασινα κακα?

η υπερπαραγωγη ειναι η αλεργια σε κατι (συνηθως γαλακτοκομικα)

αν το μωρο παιρνει βαρος κανονικα, μαλλον ειναι το 2ο.

ο,τι και να αλλάξει στη διατροφη πάντως, φαινεται σε περιπου 5-10 μερες το αποτελεσμα στις πάνες (στο χρωμα).

οσο για τα κιλα..εχω αλλα 8 παρακαλώ και μου φαινεται γολγοθας μεγαλος το να τα χασω ειδικα ετσι οπως τρωω...

αν δεν θηλαζα θα εκανα τωρα μια διαιτα ξεγυρισμενη αλλά ας οψεται...

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Eve ΠΗΤ 06/1/2010 -6/1/2010

tao - ΠΗΤ 06/1/2010 - 20-12-2009

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Ιoasma - ΠΗΤ 08/1/2010 - 11/12/09

annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

Elkarak - ΠΗΤ ..... - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

marquie- ΠΗΤ 14/1/10- 13/1/10

keli ΠΗΤ 15/1/2010 -11/1/2010

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

Στέγια - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Λέγκω

μανιταρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Principessa - ΠΗΤ ....... - 22/1/10

manoulabebi

NOYNOY

MARZAB

babyjes - ΠΗΤ ....... -30/1/10

Angel4 - ΠΗΤ ....... -22/1/10

Κούκλα το συμπλήρωσα, ελπίζω να το έκανα σωστά!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια? Εγώ νιώθω αρκετά ανεβασμένη σήμερα γιατί άφησα ένα γεύμα για τη μικρούλα και βγήκαμε μια βόλτα με το γιόκα μου! Τον είχαμε ντύσει μίκι μάους και χάζεψε κι αυτός τα άλλα καρναβαλάκια, είχαμε καιρό να το κάνουμε και το χάρηκε πολύ κι ακόμα περισσότερο εμείς!

Όσο για τη μπουμπούκα μας, χτες 8.30-1.00 το βράδυ ήταν συνέχεια ξύπνια και όλο ψιλοέτρωγε! Μετά μας έκανε την έκπληξη όμως και ξύπνησε κατά τις 5 για 20' να φάει και μετά στις 8.30 το πρωί! Μια χαρά θα είχα κοιμηθεί ΑΛΛΑ ο Γώγος είχε άλλη άποψη και από τις 2.00 ξανακοιμήθηκε στις 4.30 το πρωί και δεν το έχει ξανακάνει αυτό!!! Άρα τζίφος πάλι η υπόθεση ύπνος! Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει η μπουμπού να κοιμάται έτσι σιγά-σιγά για να ξεκουραστούμε κι εμείς1

Πεινάει η ζουζούνα μου πάλι, με καλεί το καθήκον! Τα ξαναλέμε!

Η Marzab φαντάζομαι ότι θα έχει γεννήσει αφού τελευταία δεν την είδαμε από εδώ! Αλλιώς γεννάει αύριο έτσι δεν είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...