Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και απο μενα.χαθηκα παλι αλλα σας διαβαζα καθημερινα.δεν ειχα πολυ ορεξη να γραψω γιατι εχω καποια προβληματα και δεν θα ημουν και η καλυτερη παρεα με την χαλια διαθεση που εχω.ειδα τις φωτο απο τα μωρακια σας και ειναι ολα κουκλια ζωγραφιστα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ζαλιστηκα η γυναικα.. ειχαμε τη δευτερα το τικερακι μου δε δουλευει γιατι??? τι εκανα λαθοσ

? μολις ανεβασω το τικερ τι πρεπει να κανω?

χαρα μου δεν ξερω.εχω και εγω το ιδιο προβλημα.εγω φτιαχνω καθημερινα ενα καινουριο γιατι κολλαει

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαρα πηραμε την κουνια και η μικρη εχει ξετρελαθει.οποτε παω να την σηκωσω κλαει.για πες λιγο τι ειναι αυτο το εξαρτημα που ειχες τον μπεμπη στην μπανιερα,βολευει?γιατι η δικη μου δεν χωραει πλεον στην δικια της.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

σορρυ που αργησα να απαντησω,μιλουσα στο τηλεφωνο.βρισκομαι αναμεσα σε ενα λευκο και ενα μπρονζε με χρυσες λεπτομερειες.και τα δυο μου πανε γιατι ειμαι μελαχρινη.το ενα κανει 900 και το αλλο 1200 σε διαφορετικα καταστηματα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

εγω εχω βρει δυο σενα μαγαζι ενα λευκο ασημι 1600 μαζι με δευτερη φουστα και 2 παρανυφακια και ενα χρυσο με δευτερη φουστα και 2 παρανυφακια 1700 αλλα θελω να κοιταξω και αλλου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

εγω θα προτεινα να μην πας σε πολλα γιατι θα μπερδευτεις.ειναι φανταστικα τα ατιμα.και εμενα μες την τιμη ειναι και τα παρανυφακια,το βελο,ενα μπολερο και το τσαντακι για τους φακελους.κεντρο εχεις κλεισει και αν ναι ποσα λεφτα το ατομο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

σε ενα εχω παει και θελω οπωσδηποτε να παω σε δυο τουλαχιστον που ειπαν για καλυτερες τιμες γιατι αυτοε ηταν λιγο.... μαγαζι με 18 το ατομο χωρια η μουσικη αυτο ειμαστε υπο επεξεργασια ακομα δε ξερω αν θα βαλω ζωντανη η ντι τζει εσυ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

φιλεναδα ουτε του παπα μην το πεις.εδω στην κερκυρα μας πιανουν τον κ...μας.εγω εκλεισα σε ενα κτημα με 31€ το ατομο.ηταν απο τα πιο οικονομικα και σχετικα καλο φαγητο.μειωσα ομως κατα πολυ τα ατομα.απο 250 τα εκανα 100 γιατι δεν νομιζω να βγουμε.ξεσκιστηκαμε στα εξοδα φετος και δεν εχω περιθωρια για πολυτελειες

OjQkp2.png?B89kEt5q

σε ενα εχω παει και θελω οπωσδηποτε να παω σε δυο τουλαχιστον που ειπαν για καλυτερες τιμες γιατι αυτοε ηταν λιγο.... μαγαζι με 18 το ατομο χωρια η μουσικη αυτο ειμαστε υπο επεξεργασια ακομα δε ξερω αν θα βαλω ζωντανη η ντι τζει εσυ?

εμεις εδω σπανια βαζουμε ντι τζει.θα εχω ορχηστρα να παιζει νησιωτικα και παραδοσιακα.ευτυχως ειναι μες την τιμη γιατι καπου αλλου που ρωτησα μου ζηταγαν 1000€ extra

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...