Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕ ΛΕΝΕ?;);););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ Στέλλα!

Όταν μαζευτούμε κάποια στιγμή με τα κουκλιά μας, να τα βγάλουμε μια ομαδική φωτογραφία!! Θα έχει πολύ πλάκα!!

Πάω για σίδερο γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε ρούχα να φορέσουμε....

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ!!!!

ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ!!!!!!!!!;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΑΑΑΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!

ΚΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

empty.gif

515881mis5kp41tt.gif empty.gif

empty.gif

358122igj3rsg6yl.gif empty.gif

empty.gif

1148092fsgu56c0kl.gif empty.gif

433370dunrdvym7l.jpg empty.gif

empty.gif

1739755r0uqosd8zr.png empty.gif

empty.gif

1774198fzelutozbe.gif empty.gif

ΚΟΠΙΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ?

ΠΑΡΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αλόχα μολόχες μου!!!!!!!!!!

Αχ, προβλέπω ο μπιρμπιλοματάκιας μου να μείνει μαγκούφης ο καλός μου!!!! Είπα να τον προξενέψω με της Μαρίνας αλλά είχε προλάβει η Στέγια και ως σωστός gentleman δεν είχε παρά να κάνει πίσω!!!! Και πάνω που είδα άλλη νύφη του Κελάκου, πάει την έχασα κι αυτή!!! Αχ, θα τον βάλω στο ράφι μου φαίνεται να τον χορταίνω μόνο εγώ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Νουνού τί γλυκό που είναι το μωράκι σου!!!

Κελάκο η κόρη σου σωστή τσαχπίνα (από πού να πήρε άραγε????:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Θάλεια τί τέλεια μαγουλάκια!!!!!

Έχω να κάνω διάφορα αλλά βαριέμαι απίστευτα βρε κοριτσάκια:(:(:( Είναι κι αυτός ο καιρός, γκρρρρ....

Πάντως εγώ παρεπιπτόντως αυτό το μήνα έχασα δύο κιλά. Τελικά φαίνεται πως ισχύει αυτό που λένε ότι ο μεταβολισμός μπλοκάρει τους 3 πρώτους μήνες.Αλλά και η κοιλούμπα έχει μειωθεί, δόξα σοι ο Πανάγαθος!!!!! Εντωμεταξύ ο άντρας μου μου είπε πως θα σταματήσει να μου παίρνει μπισκότα και λιχουδιές από το super market, γιατί λέει πρώτον τα τρώω όλα εγώ και δεν προλαβαίνει ο δόλιος να φάει κι εκείνος, δεύτερον θα χοντρύνω και τρίτον θα του ζητάω μετά λεφτά για γυμναστήριο, ενώ έτσι γλιτώνει λέει και τα λεφτά του super και του γυμναστηρίου. Καλό ε???????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Μην ξεχνάμε και την οικονομική κρίση βεβαίως βεβαίως!!!!!

στεγια μου αυτα τα κανεις οταν εχεις ενα αλλιως η και τα δυο η κανενα...η ατιμη η ζηλεια βλεπεις....ασε καμια φορα φευγει ο μεγαλος και παιζω με τον μικρο με την ησυχια μου...πρινσι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!κοιτα...επειδη το τριτο μου θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ κοριτσι γκουχ γκουχ αν θελεις μπορουμε να το κλεισουμε απο τωρα!!!!χαχαχχαχα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Τέλεια Νουνού μου, εκαπαρώθει λοιπόν η νύφη!!!!! Εεεεε, ξέρεις μόνο θα πρέπει να δοκιμάσεις διαφορετική "συνταγή" για να πετύχεις και το φύλο, η οποία δεν είναι άλλη από αιφνιδιασμό στο σύζυγο!!!!!!!!!!!

τελειααααα καλε τι εγινε σημερα παντρεψα οοολα τα παιδια μου...ακομη και τα αγεννητα!!!

Άντε, ποιός τη χάρη σας, θα αποκτήσετε και το κτήμα μας στο μαγευτικό Κατσαρώνι!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ ξεχάστηκα, είπατε για συνάντηση το ΣΚ, αλλά με τόσους Κωνσταντίνους και Ελένες (τρέμε Μπαμπινιώτη!!!), είναι practically ιμποσιμπλ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...