Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΆΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ......

ΝΟΥΝΟΥ ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγία ετοιμάζεστε για Πρέβεζα ε? Θα μείνετε μέρες? Άντε να είναι καλός ο καιρός να κάνετε και κανένα μπανάκι!

Γιατί μου φαίνεται ότι όλες σε αυτή την παρέα κάνουμε παρέα με τον αντίζηλο του Προκόπη :tongue::tongue::tongue: και γι αυτό θέλουμε τον ατμομάγειρα να ξεμπερδεύουμε τσάκα-τσάκα???

ΕΣΥ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ??????????

ΑΑΑΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΩ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ)ΕΧΕΙ 3 ΚΟΡΕΣ Η ΤΑΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΥΦΗ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ.....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΑΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣ??????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Έτσι ε? Από τη μια πού θα την τρέξω τη νύφη σου κι από την άλλη πας να καβαντζάρεις κι άλλη :mrgreen:! Δε μπορώ να το αφήσω έτσι αυτό! Θα κάνουμε αντεπίθεση!

Σόφη μου μια χαρά μου φαίνεται η Ιταλία και εντάξει θα δυσκολευτείτε λίγο με τα παιδιά αλλά θα βρείτε τελικά τη σειρά σας όπως θα γινόταν κι αν πηγαίνατε εδώ διακοπές, αλλά εγώ Καλοκαίρι δε θέλω να αφήσω την Ελλαδίτσα μας με τις ωραίες θάλασσες με τίποτα!

Άσχετο αλλά έχω ακούσει ότι στο ταξίδι με το αεροπλάνο με τη διαφορά υψομέτρου επηρεάζονται τα αυτάκια των παιδιών και γι αυτό καλό είναι να πίνουν λίγο γάλα κατά την πτήση! Κολλάω να θηλάσω στο αεροπλάνο αλλά αν δε σταματάει να γκρινιάζει δεν ξέρω αν έχω κι άλλη επιλογή αν και θα δοκιμάσω να τη δώσω πιπίλα! Δε σας είπα επίσης ότι ζαλίζομαι στο αεροπλάνο και έτυχε να πετάω μόνη μου με το Γώγο ο οποίος ήθελε τρελά παιχνίδια και ευτυχώς τελευταία στιγμή προσφέρθηκε ένας κύριος και μου τον κράτησε λίγο (καμία γυναίκα βέβαια ούτε καν η διπλανή μου) γιατί δεν άντεξα και ξέρασα (με συγχωρείτε βραδιάτικα)! Ελπίζω να μη μου ξανασυμβεί αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

κι εγω σε καφετερια.....ε ειμαι καπως αλλα στο αεροπλανο,στο πλοιο,στο ταξι και γενικως οπου δεν μπορω να παω αλλου....καμια ντροπηη σα δεν ντρεπομαι η ξετσ%πωτη.:-D:-D:-Dτελικα που θα πατε αεροπορικως?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.......

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΠΟΣΑ ΧΩΡΑΕΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!!!

Α ΕΓΩ ΔΕ ΚΟΛΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΘΗΛΑΣΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΔΕ ΚΟΛΛΑΩ ΤΑΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΙΤΗΣ!!!!!ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΜΟΝΤΕΛΟ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΙΑ(ΛΙΓΟΦΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ?)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D:D:D:D:D:D

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...