Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα τσούπρες!!

Άννια μου το κόλπο είναι απλό..πρέπει να το ράψουμε.. κάτι που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω με τίποτα!!!

Κορίτσια αυτό που συζητούσατε πριν για τις επισκέψεις τον πρώτο καιρό.. εγώ είχα ανάγκη να βλέπω εννίοτε και κανέναν άνθρωπο αλλά χωρίς φυσικά να ετοιμάζω φαγητά και τέτοια.. (μην τρελαθούμε..Μαρινάκι έχεις δίκιο και άσε την μαμά σου να λέει ότι θέλει...) Αλλά και οι λίγοι που ήρθαν επίσκεψη, πήγαινα σε άλλο δωμάτιο να θηλάσω πρώτον γιατί ντρέπομαι σε κόσμο και δέυτερον γιατί δεν μπορώ τις υποδείξεις!! (ειδικά από ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν θηλάσει.. είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή!! :tongue::tongue:)

Πάντως και εγώ ανυπομονώ να βγώ βολτίτσα με το αστεράκι μου.. άντε να δούμε πότε.. γιατί σε mall κλπ ψιλοφοβάμαι ακόμα με την πιτσιρικαρία και το συνωστισμό!

Αλήθεια για τα εμβόλια έχετε άγχος;; Εμείς πρέπει να κάνουμε το πρώτο σε 2 εβδομάδες και ...φοβάμαιιιι!!!! (τις παρενέργειες αν και σπάνιες)

PCqNp2.png

Πάντως εγώ με το θηλασμό πεινάω τρελαααααα

Τώρα θήλασα περίπου 30 λεπτά και θέλω να τα φάω όλα...

Αυτό που λένε οτι με το θηλασμό χάνεις, μαλλον δεν ισχύει...

κλαααψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάκια καλησπέρα

Ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και τα μωράκια σας!!!

Αυτό με τα κιλά είναι μεγάλο κεφάλαιο...

Εγώ πήρα στο σύνολο 25 κιλά, αλλά τώρα έχω χάσει τα 17 και μου μένουν άλλα οχτώ. Αυτά τα δεκαεπτά τα έχασα πάρα πολύ εύκολα μέσα σε τρεις εβδομάδες, γιατί ήταν περισσότερο κατακρατήσεις υγρών κλπ. Τώρα τραβάω ζόρι, αλλά το παλεύω με συστηματική διατροφή, εξάλλου έχω θέσει μακροπρόθεσμο στόχο μέχρι το καλοκαίρι και ελπίζω να τα καταφέρω... Πάντως είχα φάει μεγάλη ήττα όταν γύρισα από το μαιευτήριο γιατί είχα χάσει μόνο 5 και έπαθα σοκ! Άκουγα τις άλλες κοπέλες ότι έχασαν πολλά κιλά στη κλινική κι είχα ησυχάσει και δώστου και έτρωγα πριν γεννήσω! ;) Αλλά φαίνεται μετά έκανε δυναμική στροφή ο οργανισμός και απέβαλε τα περιττά :P

Ρε κορίτσια τα μωράκια σας ρουθουνίζουν καθόλου και τι κάνετε για αυτό?

marquie τι διατροφή κάνεις? θηλάζεις???

Τα 17 κιλά μου φαίνονται απίστευτο νούμερο!!! μπράβο...

εμάς ρουθουνίζει αρκετά και του βάζουμε φυσιολογικό ορό στη μυτούλα του. Αλλά καλύτερα ρώτα τον παιδίατρο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

marquie τι διατροφή κάνεις? θηλάζεις???

Τα 17 κιλά μου φαίνονται απίστευτο νούμερο!!! μπράβο...

εμάς ρουθουνίζει αρκετά και του βάζουμε φυσιολογικό ορό στη μυτούλα του. Αλλά καλύτερα ρώτα τον παιδίατρο...

Όχι δεν θηλάζω, και η διατροφή που κάνω περιλαμβάνει πρωινό, τσάι μία κουταλιά ζάχαρη και ψωμί με ταχίνι και μέλι ή βούτυρο και μαρμελάδα, μεσημεριανό ό,τι μαγειρέψω εγώ ή οι "συμπεθέρες", αλλά σε μερίδα εστιατορίου και το βράδυ τσιμπάω ένα κομμάτι κρέας αν υπάρχει στο ψυγείο ή ένα κομμάτι πάριζα. στα ενδιαμέσα τρώω κανένα μανταρίνι. Είμαι βεβαία ότι αυτά τα κιλά ήταν κατακρατήσεις υγρών γιατί όσο τα έχανα ένοιωθα να ξεπρίζομαι κιόλας. Τώρα που απομένει το πραγματικό λίπος, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Και αν ετοιμάζομαι και να αδιαθετήσω πάλι (γιατί μου τελέιωσαν τα λόχεια) ε τότε σωθήκαμε, θα χάνω ένα κιλό στις 2 εβδομάδες, :cry:

Πήρα την παιδίατρο για το ρουθούνισμα και μου είπε να του καθαρίζω τη μύτη με ορό πριν από κάθε γεύμα και ο φουκαράς έχει ένα ύφος εκείνη την ώρα σαν να λέει "δεν μας παρατάς ρε μάνα εμείς εδώ πεινάμε και εσύ το χαβα σου":tongue:

Διαφημίσεις

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΡΩΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΛΟΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

τι κάνετε κοριτσάρες μου?εμεις εδω θηλαζουμε.και εγκαινιαζω με το πρωτο μνμ απο το νεο μου κιν.Σημερα ο μπαμπουλης μας δουλευει νυχτα και θα μεινω μονη με το Δροσουλακι!Αισθανομαι καπως αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει να γινει.Θα ερθει το πρωι και θα κοιμηθουμε παλι μαζι.Τωρα οσα αφορα τα κιλα όπως σας εχω πει φευγοντας απο τη κλινικη εχασα 10 κιλα.ειχα παρει οχτω!δεν εχω ζυγιστει παλι.Λοιπον πολλα πολλα φιλακια.

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Marquie τρώς λίγο γιαυτό τα έχασες....εγώ τα διπλάσια ΚΑΙ γλυκά....

Μην νομίζεις δεν έχω και περισσότερη όρεξη. Άνοιξε ένας διακόπτης στον εγκέφαλο που είπε stop στο φαγητό, γιατί κατά την εγκυμοσύνη έφαγα, έφαγα, έφαγα... Τρομάζω και μόνο που σκέφτομαι το τι κατέβαζα!!!!!!:lol:

τι κάνετε κοριτσάρες μου?εμεις εδω θηλαζουμε.και εγκαινιαζω με το πρωτο μνμ απο το νεο μου κιν.Σημερα ο μπαμπουλης μας δουλευει νυχτα και θα μεινω μονη με το Δροσουλακι!Αισθανομαι καπως αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει να γινει.Θα ερθει το πρωι και θα κοιμηθουμε παλι μαζι.Τωρα οσα αφορα τα κιλα όπως σας εχω πει φευγοντας απο τη κλινικη εχασα 10 κιλα.ειχα παρει οχτω!δεν εχω ζυγιστει παλι.Λοιπον πολλα πολλα φιλακια.

Σκίζεις!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...