Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε οχι μαζεψα πριν κατσω γιατι εχτες ολη μερα ειχα κοσμο και ενα σπιτι μ π......

ναι το μπουμπουκι μου ηθελε να δωσει φιλακι στη μανουλα που του πηρε καινουργιο μπαλονι ευτυχως που ηταν μπροστα ο αντρασ μου και το ειδε μη μου λεει μετα ποιος σου το εκανε χιχιιχιχιχι

κελακο που εισαιιιιιιιιιιιιιι???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσια στις 5παω γιατρο αντε να δουμε παλι..σκατα υπνο εκανα..ο μικρος ξυπνησε στις 5..και δεν τα ειχε κανει ολη μερα και τα εκανε εκεινη την ωρα αντε να τον πλυνω στα αγρια χαραματα και μετα να μην θελει να κοιμηθει τον ειχα στο κρεβατακι του και νιαουριζε το χαζουλι..μετα μεχρι να ξανακοιμηθω ξυπνησα παλι στις 8παρα ελεος...

:-D

Καλημερούδια!!

Άννια μου ελπίζω σήμερα στο γιατρό να είναι όλα τέλεια και να μην χρειαστείς τίποτα περισσότερο!!

Και εμένα εχθές σεληνιάστηκε.. ξύπνησε στις 1.00, 4.00, 7.30... :roll::roll:

Αποστείρωση για εμάς τέλος από εχθές.. δηλαδή σκέφτηκα, η γιατρός μου έχει πει να την σταματήσω έδώ και 2-3 εβδομάδες..μαζόχα είμαι;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες και στα γλυκά μωράκια σας!

Μανιταράκι με κατάλαβες! Όντως νιώθω αρκετά ανεβασμένη και γιατί ξεφύγαμε, αλλά γιατί κυρίως βλέπω τη μπουμπού μου καλύτερα! Πάντως δεν πιάνεστε κορίτσια, μπράβο σας που το αποφασίσατε και για 4ο!!!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Πέμπτη φεύγουμε για το πρώτο αεροπορικό ταξίδι μας με τη μπουμπού! Θα σας πω τα νέα μας!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΤΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ 3-5-7 ΚΑΙ ΔΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μπιπ, μπιπ!!!!! Να΄μαι κι εγώ!!! κάνω ενα διάλειμμα, αφού από το πρωί τρέχω σα να με κυνηγάει το κογιότ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς χθες κάναμε με το μικρό την πρώτη μας επίσημη εμφάνιση σε μία βάφτιση. Περάσαμε πολύ ωραία και μετά πήγαμε και στο τραπέζι όπου όλοι έφτυναν και σταύρωναν το μικρουλάκι μου. φαίνεται πάντως πως τα φτου φτου δεν έφτασαν γιατί μου το μάτιαξαν οι βοϊδομάτιδες:shock::shock::shock::shock::shock:!!!!

Μαρίνα βλέπω απανωτές εξορμήσεις ε?? Τέλεια!!! Για πού λέτε να πάτε αεροπορικώς????

Κελάκο γίναμε βλέπω φύτουλες ε με τα 18 άρια:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!

Λορέτα, το μασάζ έχει πραγματικά αποτελέσματα αρκεί να είναι πολύ έντονο ώστε να προκαλέσει υπεραιμία (κοινώς τα οπίσθια να γίνουν κόκκινα σαν τον κ*λο της μαϊμούς) και να γίνεται κάθε μέρα, αλλά κάποιες μέρες που είμαι πολύ κουρασμένη δεν κάνω.

Χαρά σε σημάδεψε ο άντρας σου εεεεεε????

Μου ξύπνησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ!!!!!

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ 1000000000 Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!!!

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα να πω τετοια ωρα στην δευτερη βαρδια?

χαρουλα να μου πεις που μενεις να μην στελνω την κορη μου απο εκει.:lol::lol:

μαρινακι μπραβο σου και μιας και το αποφασησες για το αεροπλανο μηπωσ να αποφασιζες και για τριτο μωρακι?:lol::lol::lol:

τους τουριστεσ(ελληνες ειναι ομως μενουν γερμανια)

τουσ βολεψα τελικα και τους την ειπα κιολας οτι ηρθαν κι εφεραν το κρυο :wink:

αννια μακαρι να εχεις καθαριση και να μην χρειαζεσαι κι αλλα.

και υπομονη θα μεγαλωσουν και θα ηρεμισουν.

ελενη κελι ταο ο προκοπης ακομα σπιτια σας ειναι?:mrgreen:(κοριτσια πολλυ μου αρεσει αυτη η φατσουλα)

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΟΒΩ!!!!

ΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσακια!ρι βλεπω ολος ο καλος ο κοσμος μαζεμενοςς?χαρουλα να σας ζησει ο μικρουλης να ειναι παντα ευτυχισμενος!

κελυ συγχαρητηρια για την καλη βαθμολογια!!μπραβο και στην καθηγητρια σου την λενιω!

κελακο το εμβολια τα αποσυρανε απο τα φαρμακεια.ρωτησα μια φιλη μου και μου ειπε τους τα μαζεψαν με εγκυκλιο απο τον εοφ.

4ywWp2.png

ΚΕΛΑΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

εμενα εχει 2βδομαδες εκει που κοιμταν 12-8τωρα κοιματε 11,30-12,00με 5και μετα παμε 2,5-3ωρο φρικη βγαζει τα δοντακια του και κανει πολυ ανησυχο υπνο εμεις εχουμε ακομα αποστειρωση..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...