Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω τη βαρεθηκαααααααααααααααα!!!αν παμε στην αδερφη μου αποστειρωση μεχρι Παρασκευη και μετα τελος!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σωστα αυτο που το πας?

αποστηρωση κανεις ?βαρεθηκα δεν θελω να κανω αλλο.

Ναι συνεχιζω αλλα καθε μερα λεω :να σταματησω;και μετα λεω :ασε αλλο λιγο και αλλο λιγο,αλλα με αλλα 3 τι αποστειρωση!!!!!δεν υπαρχει....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέραααα, και εδώ ο καιρός είναι χάλια και έχουμε τη βάφτιση της αδερφής μου την Κυριακή, πως θα βαλουμε τα τιραντάκια μας, εεε;;;

Καλά και για τη δική μας όλα έτοιμα είναι, κάτι χωνάκια με καραμέλες θέλω να κάνω μόνο για τα παιδιά....

Λορέτα, τώρα που σε θυμήθηκα, υπομονή με το κοτοπουλοο, κοκο! Σοβαρά τώρα όταν περασει μήνας ξαναδοκίμασε με κανένα γιαουρτάκι αρχικά, κουταλιτσες κουταλίτσες να το τρως και τιιποτα άλλο για καμια βδομάδα για να δεις πως θα τα πάτε.

Κελι και σ' ανώτερα που λέει και η συμπεθέρα σου! Μανιτάρι, Ελένη καλημέρα!

Και εγώ εδώ γύρω θα μαι, είπαμε το σπίτι βομβαρδισμένο τη Δευτερα....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

κι εγω τη βαρεθηκαααααααααααααααα!!!αν παμε στην αδερφη μου αποστειρωση μεχρι Παρασκευη και μετα τελος!!! :)

Μια χαρα θα ειναι το μωρο μεχρι την παρασκευη κι εγω μεχρι 5 μηνων παραπανω με τιποτα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ΑποστεΊρωση λέτε, ε;;; Τι είναι αυτό;;; Εμείς με το στήθος την γλιτώσαμε, βάλε και τα μεγαλύτερα, ε όλο πλύνε και πλύνε τα χεράκια που τους λέω δεν το κάνουν πάντα οπότε και κάποια μασώμενα παιχνιδάκια που της δώσαμε καλό πλύσιμο μόνο και όχι πάντα... τι αποστείρωση να κάνεις;

ΤΑΟ

Καλημερα Ταο ευχαριστω πολυ....Κι εσεις την Δευτερα μια απο τα ιδια με εμας;:)Κι ολο λεω να σηκωθω κι ολο εδω ειμαι.....:mrgreen:Αλλα τελος 2 ρουφιξιες καφε εχω,μολις τον πιω τελος θα σηκωθω...Ετσι λεω δηλαδη....:roll:

Y0zHp2.png?OgArctsO

e, ναι πως αλλιώς, το συμάζεμα να βάλεις φτάνει.... καφέ δεν έκανα αν είχα κάνει δεν θα προλάβαινα να κάτσω στο λαπτοπ... δηλαδή να γράψω, θα έλεχγα το mail και μετά δράση...

ΤΑΟ

Καλημερα Ταο!Θα στρωσει βρε ο καιρος!Τελη Μαίου πια!Ποσο κρυο να κανει;

Εμεις ακομα τιποτα για τη δικη μας τη βαφτιση...φεεεεεεταααααααααα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα ταο

για πες θα πας για 4 παιδακι?:lol:

να ηταν μονο τα μασωμενα ?

ποσες φορες ακουσα την πιπιλα να πεφτει κατω και μετα την βλεπω στο στομα τησ.φοβονται τα πιτσιρικια να μην φωναξω και την ξαναβαζουν γρηγορα για να μην την δω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

θα κανει καμια μπουμπουνιερες απο το χαμογελο?

εγω το σκεφτομαι η μανα μου παντα απο εκει ηθελε και γκρινιαζε ομως ποτε δεν προλαβαινα να την ψαξω και δεν εκανα τωρα λεω να το κανω

izE6p2.png?S6UQkQqM

ναι, παρά το σπάσιμο νεύρων με όλα τα μέτρα που θέλουν να μας βάλουν και να μας αλλάξουν ρότα , εμείς εξακολουθούμε να θέλουμε και 4ο, δεν λέμε όχι, δηλαδή ναιαιαια! Ελένη, καλή είnai i φέταααααα, απ' ότι θυμάμαι, γιατί στην τελική όλα γίνονται :mrgreen:

Μανιταράκι, έψαξα εγώ από χαμόγελο του παιδιού και τελικά αποφασισα όχι, γιατί αυτή ουσιαστικά ειναι η πρώτη βάφτιση που κάνουμε όλομόναχοι -χωρίς πεθερο παρεμβολές εννοώ, - οπότε ήθελα περιπου αυτά που είχα φανταστεί και στο χαμόγελο δεν είχαν ποικιλία σχεδίων... μάλλον είμαι εγωίστρια, εεε;;; Πάντως το σκέφτηκα... κάτι είναι και αυτό ,ισως την επόμενη φορά, ψάξτο μέσω ίντερνετ να δεις σχεδιακια!

ΤΑΟ

Εγω ειχα σκοπο να κανω και προσκλητηρια και μπουμπουνιερες απο το χαμογελο....προσφατα εμαθα οτι μια παιδικη μου φιλη ανοιξε μαγαζι με βαφτιστικα και ειπε η μανα μου στη μανα της για τη βαφτιση(μη χασει!)και της ειπε οτι θα πω να ριξω μια ματια....ουτε ξερω τι θα κανω τωρα,,,,

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...