Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα κι εγωωωωωωωωω!!Θα μπαινοβγαινω βεβαια γιατι ειπαμε σημερα εχουμε δουλειες με φουντες!Μανιταρακι μου....ο καιρος που εχουμε εδω...γιατους αλλοδαπους ειναι καυσωνας!!!!εγω πηγα μια βολτα κατω χτες περαια και ολοι οι....ξανθοι κανανε μπανιο!

Μην ανησυχεις!!!;)

Κελακο μου!!!Καθε μερα θα αλλαζεις την υπογραφη σου παιδι μου;;;;;;;ειπαμε τον τρελλο να χ@σει κι αυτος εκατσε και ξεκ@λιαστηκε το κανες πια εσυ!!χαχαχαχαχα!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Το Σαββατο ηρθε η παιδιατρος,ειμαστε 7360 κιλα και 66 ποντους.Την ρωτησα για κρεμες γιατι βλεπω οτι δινουν πολυ νωρις σε αλλα μωρα και μου ειπε οτι επισημα με τιποτα,μονο στον εκτο αφηνουν οι γαστρεντερολογοι,αυτα για το 2010 γιατι καποιοι αλλοι μπορει να ειναι της παλιας σχολης.;)

Ειρηνη για το εμβολιο μου ειπε οτι το ροταριξ στην Αμερικη απεσυραν καποιες παρτιδες γιατι βρεθηκε συν αλλος ενας ιος στο εμβολιο.Δεν το καταργουν απλα αποσυρουν αυτες τις παρτιδες.Για την Ελλαδα δεν ισχυει κατι τετοιο επισημα απο τον ΕΟΦ.

Και τα νεα μου,εχτες εγραψα εξετασεις και το βραδυ βγηκε και η βαθμολογια μου 18,07...:D:DΝα ευχαριστησω ομως και το Ελενακι γιατι η βοηθεια της ειναι πολυτιμη......Ευχαριστω φιλεναδα....:P:p

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλως τες καλημερα

κελακο θα συμφωνησω με την συμπεθερα σου την οποια δεν περιμενα να δω πιστευα οτι πηγε για καφε ΠΑΛΙ.χιχι

πλακα-πλακα εγω ειμουνα που ειμουνα τωρα με εσας εχω γινει τελειος αντικοινωνικη.δεν χρειαζεται να παρω φιλους για να λυσω προβλημα η να παρω καμια συμβουλη τα λεω σε εσας και τελος.

βλεπω σε λιγο οι φιλες μου να κανουν ντου απο εδω για να μου μιλανε:lol:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Αααααααα μανιταρακι μου ειπαμε σημερα εχουμε δουλειες!!!Μη κοιτας που εχω καλοκατσει εδω και δε λεω να σηκωθω....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κελακο μου!!!Καθε μερα θα αλλαζεις την υπογραφη σου παιδι μου;;;;;;;ειπαμε τον τρελλο να χ@σει κι αυτος εκατσε και ξεκ@λιαστηκε το κανες πια εσυ!!χαχαχαχαχα!!:)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:D

Καλημερουδια....τι να κανω βγαζω την πληξη μου με αλλαγες εκει..:tongue:

Συμφωνω,γι'αυτους ειναι καυσωνας μια χαρα θα τους αρεσει,ασε που μπορει να αλλαξει μεχρι το Σαββατο,ποσο ψυχρα να εχει πια...;)

Επισης εχω κι εγω δουλειες με φουντες.Το σπιτι μου ειναι σε απελπιστικη κατασταση και πρεπει οπωσδηποτε να βρω και ρουχα απο την αποθηκη για το μωρο γιατι μεγαλωσε και δεν της μπαινει τιποτα.Εν το μεταξυ συνεχιζω και τα δινω οοοολααα οτι ειναι μικρα.:(Υποφερωωωωωωωω δεν θελω λεμε....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Το Σαββατο ηρθε η παιδιατρος,ειμαστε 7360 κιλα και 66 ποντους.Την ρωτησα για κρεμες γιατι βλεπω οτι δινουν πολυ νωρις σε αλλα μωρα και μου ειπε οτι επισημα με τιποτα,μονο στον εκτο αφηνουν οι γαστρεντερολογοι,αυτα για το 2010 γιατι καποιοι αλλοι μπορει να ειναι της παλιας σχολης.;)

Ειρηνη για το εμβολιο μου ειπε οτι το ροταριξ στην Αμερικη απεσυραν καποιες παρτιδες γιατι βρεθηκε συν αλλος ενας ιος στο εμβολιο.Δεν το καταργουν απλα αποσυρουν αυτες τις παρτιδες.Για την Ελλαδα δεν ισχυει κατι τετοιο επισημα απο τον ΕΟΦ.

Και τα νεα μου,εχτες εγραψα εξετασεις και το βραδυ βγηκε και η βαθμολογια μου 18,07...:D:DΝα ευχαριστησω ομως και το Ελενακι γιατι η βοηθεια της ειναι πολυτιμη......Ευχαριστω φιλεναδα....:P:p

μπραβο κελακο αλλωστε φαινετε το αλμα αναπτηξη σου:-Dσαν τα μωρακια μμας

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μπραβο κελακο αλλωστε φαινετε το αλμα αναπτηξη σου:-Dσαν τα μωρακια μμας

Χαχαχαχαχαχα,αλμα αναπτυξης ωραιοοο μου αρεσε.:)

Αφου δεν με εχει βρισει η δασκαλα μου ακομα καλα παω.....:tongue:Μαααρηηηηη ετοιμασου σημερα μπηκαμε,προσεξες το με;;;:mrgreen:στο excel...:tongue:σΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΛΕΝΗΗΗΗΗ μην κανεις οτι δεν ακους,:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελακο μου....μη μου στεναχωριεσαι!Δωστα εσυ τωρα,και αμα κανεις το 5ο....εδω ειμαστε εμεις!!!:0

Χτες στη βαφτισγ που πηγαμε καθομασταν στο τραπεζι με ενα ζευγαρι που ειχε δυο αγορακια 7 και 10 χρονων και η κοπελα ηταν εγκυος στο τριτο!Και ελεγα στον αντρα μου τα βλεπεις;;;;;;;ετοιμασου!!!και με στραβοκοιτουσε!!χαχαχαχαχαχ!!Κι η κοπαλε μου ελεγε ποσο καιρο προσπαθουσς να πεισει τον αντρα της για τριτο και αυτος τιποτα...μεχρι που ετυχε!!!Ευχε και πετυχε της λεω!!Αχ παιδια κι εγω μονο ετσι θα παω για τριτο....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ και δε με αρεσει καθολου το εξελ..............αλλα τι να κανω;;;;;εχω επιλογες;;;;;;;;;;;;;;;;;;:) :) :) Μια σε εχω!!!(ευτυχως γιατι αλλιως δε θα προλαβαινβα με τιποτα!!!χαχαχαχαχαχα)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γιατι τα δινεις τα ρουχαλακια σε ενοχλουν στην αποθηκη?

αστα εκει να υπαρχουν ετσι κανω κι εγω.

Οχι εμενα τον αντρα μου...:tongue::tongue::tongue:Παθαινει κατι τις...Σου λεει για να τα φιλαει εχει σκοπο αυτη κατσε να βγαλω εισητηρια να τα εχω ετοιμα...:mrgreen::mrgreen:

Η αποθηκη μου ειναι μεγαλη δεν θα ειχα προβλημα αλλα ειπαμε εχει αυτος...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι κι εγω τα λεω εδω και ξελαφρωνω.Ασε που γλιτωσε κι ο αντρας μου!!!!αυτο που το πας;;;:mrgreen:

σωστα αυτο που το πας?

αποστηρωση κανεις ?βαρεθηκα δεν θελω να κανω αλλο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...